Šta je novo?

HUAWEI P8 LITE Utisci

Auuuu brate mili jel ima nešto jednostavnije?
Ako ga ostavim ovako šta može da bude?

S7 EDGE

nista samo nisam siguran da radi OTA update?

Sent from my mobile

Sad je na 6.0 pa verovatno neće ni biti nekih ozbiljnijih
Brine me jedino sistem
Dali moze da utiče na bateriju i ostalo?
Kakva vam je baterija inače uz neko normalno korišćenje?

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Ako ne primećuješ nikave probleme sa telefonom onda ni nemaš problem.

Ako imaš neki realan problem, onda sledeće uputstvo deluje dovoljno ok (ako ti se poklapa model):

http://ministryofsolutions.com/2016/07/huawei-p8-lite-ale-l21-balongc52b311.html

Ako ti upustvo nije jasno, najbolje je da odneseš u servis. Ili jednostavno učiš, i probaš sam da uradiš. Potrebno je dosta vremena provesti u čitanju pre prvog pokušaja. Generalno je prosto, ali je dosta zbunjuće kada prvi put radiš i može da podje po zlu.

Flaš stock rom-a u servisu ne bi trebalo da bude suviše skupa usluga...

Parni zadnji broj je za dual sim, neparni za singl sim. Koliko se sećam, trebalo bi da reši problem sa balong bug.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Nemam više opciju local update
A brate mili komplikovano je i zasracu nešto

S7 EDGE
5734b2bc387dfa9fb6abd54b8f01e61b.jpg
14c753d444ff10fefaa9abaf165c98fb.jpg

Poslednja izmena:
Posle 2 sata drndanja uspeo sam da vratim i sad se sam updatevao na 6.0 OTA

S7 EDGE

Otkljucao sam bootloader i pokusavam da root-ujem telefon ali posto startujem skriptu sa xda za root i telefon ode u fastboot stoji mi samo "Installation of recovery TWRP <waiting for device>". I ne pomera se sa tog ekrana.

Sta da radim?

Skini deodex rooted verziju od Sokobana. Imaš B574 i B575. Urađene su na bazi kineske verzije, sa boljim podešavanjima kamere i još koječega pride. Samo skini zip i prebaci na memorijsku, uđi u twrp i instaliraj iz njega.
Kucaj samo huawei p8 lite blogspot.

Poslednja izmena:
sokkoban - a :D

Skini deodex rooted verziju od Sokobana. Imaš B574 i B575. Urađene su na bazi kineske verzije, sa boljim podešavanjima kamere i još koječega pride. Samo skini zip i prebaci na memorijsku, uđi u twrp i instaliraj iz njega.
Kucaj samo huawei p8 lite blogspot.

Nemam instaliran TWRP.
Pokusao sam malopre da ga root-ujem preko uputstva sa ovog bloga (11 februar) i prve 3 stavke sam odradio. Medjutim, nece da ude u TWRP a vise ni u fastboot (VOL- i power). :D

Imaš na xda post od Lordbannakaffalatta. Sve odlično objašnjeno i svi potrebni linkovi. Jednostavno je za odraditi. Ja sam pratio uputstva i otključao drugi sim.

Drugaru prestao wifi posle update.

To znaci da je crko posle update ili sam update?

Koliko kosta otprilike to da se opravi?

Poslednja izmena:
Jedan broj telefona ima problem sa wi-fiem. Ako je telefon u garanciji, odnesite ga u servis. Trebalo bi da prihvate reklamaciju.

Poslato sa Huawei P8 Lite uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Moj kum je imao taj problem i dobio je novi telefon. Telenor je u pitanju i znaju za problem kod nekih serija.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

A jel imao neko problem sa blututom? Devojci ne radi uopste...

Nisam nasao p8 lite temu pa cu pitati ovde.
Brat mi ima p8 lite iz nemacke i idalje nema update na android 6.0 zvanican, ne izlazi mu nista na updateru..
Jel problem u tome sto je tamo kupljen pa zbog toga ili nesto drugo?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Nema veze gde je kupljen. Samo napiši da li je dual ili singl sim, da ti pošaljem link za zvaničnu zadnju verziju. I napiši koji je br modela i br revizije. Imaš u podešavanja/o telefonu.

Poslato sa Huawei P8 Lite uz pomoć Tapatoka

Ja sam moj azurirao preko Hicare aplikacije dok je jos moglo

Salacue poslacu ti pm kada se budem video sa njim ovih dana, hvala.

Здраво, да ли је p9 lite доста бољи од P8 lite. Узео бих Р8 lite јер је дуал сим, а и јефтинији код оператера. И каква вам је батерија, колико отприлике имате SOT са неким средњим осветљењем ? До сада сам имао Xiaomi Redmi Note 3 Pro, али ме је камера баш сморила, а и прешао бих на мању дијагоналу :) Хвала

P9 lite dosta duze drzi bateriju, 3000mAh vs 2200mAh na p8 lite.
P9 lite dobija Nougat sigurno dok za p8 lite mislim da jos nije najavljen.
P9 lite ima bolji ekran, 1080p na drugom je 720p, vidi se razlika, ali je okej ekran i na p8 lite-u.

Znam iz prve ruke jer najbolji drug ima p8 lite a ja p9 lite. Takodje je j prednja kamera bolja na p9 lite, kao i brzi takt procesora.

Ne bih uzimao 500-600din skuplji paket da bi uzeo p9 lite, ja sam ga uzeo za dinar jer otac ima skuplju pretplatu a ja uzimam tel na nju. Ako je tebi stalo do navedenih razlika i spreman si davati po 500-600 din vise mesecno za bolji paket i ovaj tel, onda samo napred i neces da pogresis. To na 2 god izadje 100e vise, a telefon sigurno ne vredi 100e vise od p8 lite-a.

A ima li primetnih razlika između glavnih kamera kod P8 lite i P9 lite?
Pre svega mislim na fotografije, manje na video.

Jako su slicne kamere nizam siguran mozda su i iste. Provericu sutra

Здраво, да ли је p9 lite доста бољи од P8 lite. Узео бих Р8 lite јер је дуал сим, а и јефтинији код оператера. И каква вам је батерија, колико отприлике имате SOT са неким средњим осветљењем ? До сада сам имао Xiaomi Redmi Note 3 Pro, али ме је камера баш сморила, а и прешао бих на мању дијагоналу :) Хвала

ha ha

Ja sam sa redmi Note 2 presao na P8 lite i moram reći da je RN2 bolja opcija!!!.
ako očekuješ da je P8L bolji od RN3 grdno se varas. ekran je lošiji i to znatno nego RN2 a kamera sigurno nije bolja, baterija 2200 traje u najboljem slučaju ko i na RN2 . A RN3 je ipak bolja mašina od RN2

na tvom mestu ne bi razmišljao o tako nečemu

9L ima bolji ekran, bolju bateriju od P8L

mozda da razmisliš o redmi 4 :d

Poslednja izmena:
На крају пређох на Huawei Honor 7 Lite :)

Sent from my NEM-L21 using Tapatalk

Brat ima problem sa Huawei P8 lite,naime posle update mu ne radi Bluethoot i Wirelles.Posto je vec razbijao ekran nema garanciju vise na taj telefon,jel postoji fora da mu unistal ceo softver i ubacim nov mozda ovo i proradi,sta mi preporucujete da uradim?
Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno