Gari, možeš li da definišeš reč smaranje? Udaram malo na zezanje ti se naljuti. 😉
Pazi 'vako.
Pitaš prvo za EMUI 14, mi ti lepo odgovorimo, posle kreneš, čitao sam ovde, čitao onde ne radi to kako treba, ne donosi mi ništa novo, neću da ga instaliram još, troši bateriju... Pa instaliraš... Posle neke linije, seckanje videa, slilanje meseca u pozadini Tadž Mahala...
Koliko vidim samo nas dvojica,
@markocurcic33 i ja, koji aktivno koristimo model telefona ko i ti, i podelili smo naša iskustva sa tobom. Uvek smo ti konkretno i korektno odgovorili na ono što znamo i niko ti se drugi nije javio. Ti i dalje upireš (namerno neću da kažem "smaraš) na temi za apsolutno svaku sitnicu koja ti padne na pamet u vezi telefona bez i jednog trenutka da se potrudiš, kao sada kada si uspeo da" izguglaš" kako se prave takve fotografije. Jel bilo toliko teško da se malo pomučiš ili si u fazonu daj da se drugi *****u da ne bi ja?
Očigledno si ti kupio igračku i sada te drži jer je nova pa zanimljiva.
Evo ja neću više da smaram i izvini na tome do sada, a ti ako možeš umesto hiljadu jedno zašto i kako podeli sa nama neki novitet kada budeš otkrio na telefonu.
Zdrav bio.