Šta je novo?

Huawei P60, P60 Pro

Ljudi je l moguće ovim telefonom slikati mesec uz na primer neke objekte koji su u kadru i mesec u pozadini pa da ispadne kao ono AI kad odradi moon mode? Jer sam video huawei da je kačio sampleove tipa burž kalifa i iznad mesec kako se vidi savršeno.

Ono kad slikam mesec na tipa 10x, 100x itd sjajno odradi i perfektno uslika

Ono kad slikam mesec na tipa 10x, 100x itd sjajno odradi i perfektno uslika
Jel moguće da tu radi kako treba? 😉
Ovi sa Benchmarka da ti daju Puru 80 čim izadje da ti to pretreseš i napišeš jednu valjanu recenziju siguran sam da će biti najbolja od svih , bez *******cije.

Inače si me popali opasno da krenem da čačkam telefon sada i ja da uslikam to što si pitao. Javljam ako uspem.

Ne smaraj svega ti
You can also shoot a majestic full moon alongside a beautifully lit cityscape, thanks to the Huawei P60 Pro’s Super Moon Scene feature. This allows you to capture the moon in perfect detail, while also preserving the sharpness of foreground objects. So, you’ll get stunning shots that’ll make your social media feed the envy of all your friends.

Poslednja izmena:
Gari, možeš li da definišeš reč smaranje? Udaram malo na zezanje ti se naljuti. 😉
Pazi 'vako.
Pitaš prvo za EMUI 14, mi ti lepo odgovorimo, posle kreneš, čitao sam ovde, čitao onde ne radi to kako treba, ne donosi mi ništa novo, neću da ga instaliram još, troši bateriju... Pa instaliraš... Posle neke linije, seckanje videa, slilanje meseca u pozadini Tadž Mahala...
Koliko vidim samo nas dvojica, @markocurcic33 i ja, koji aktivno koristimo model telefona ko i ti, i podelili smo naša iskustva sa tobom. Uvek smo ti konkretno i korektno odgovorili na ono što znamo i niko ti se drugi nije javio. Ti i dalje upireš (namerno neću da kažem "smaraš) na temi za apsolutno svaku sitnicu koja ti padne na pamet u vezi telefona bez i jednog trenutka da se potrudiš, kao sada kada si uspeo da" izguglaš" kako se prave takve fotografije. Jel bilo toliko teško da se malo pomučiš ili si u fazonu daj da se drugi *****u da ne bi ja?
Očigledno si ti kupio igračku i sada te drži jer je nova pa zanimljiva.
Evo ja neću više da smaram i izvini na tome do sada, a ti ako možeš umesto hiljadu jedno zašto i kako podeli sa nama neki novitet kada budeš otkrio na telefonu.
Zdrav bio.

Gari, možeš li da definišeš reč smaranje? Udaram malo na zezanje ti se naljuti. 😉
Pazi 'vako.
Pitaš prvo za EMUI 14, mi ti lepo odgovorimo, posle kreneš, čitao sam ovde, čitao onde ne radi to kako treba, ne donosi mi ništa novo, neću da ga instaliram još, troši bateriju... Pa instaliraš... Posle neke linije, seckanje videa, slilanje meseca u pozadini Tadž Mahala...
Koliko vidim samo nas dvojica, @markocurcic33 i ja, koji aktivno koristimo model telefona ko i ti, i podelili smo naša iskustva sa tobom. Uvek smo ti konkretno i korektno odgovorili na ono što znamo i niko ti se drugi nije javio. Ti i dalje upireš (namerno neću da kažem "smaraš) na temi za apsolutno svaku sitnicu koja ti padne na pamet u vezi telefona bez i jednog trenutka da se potrudiš, kao sada kada si uspeo da" izguglaš" kako se prave takve fotografije. Jel bilo toliko teško da se malo pomučiš ili si u fazonu daj da se drugi *****u da ne bi ja?
Evo ja neću više da smaram i izvini na tome do sada, a ti ako možeš umesto hiljadu jedno zašto i kako podeli sa nama neki novitet kada budeš otkrio na telefonu.
Zdrav bio.
Pitanjima nabija poene na forumu i prelazi u nove levele 😁 Da se ne naljutis Pedja, nzm koliko imas godina, al po postovima bi rekao da si dete. Postavljas u vecini slucaja banalna pitanja, imam osecaj samo da bi napisao nesto i skupio poene

@Grga Pitić u pravu si!... Ja se odjavljujem na neko vreme, nadam se da sam pomogao, vi ste takodje meni, svi na forumu( moja pitanja uglavnom oko vibera da li radi kako treba, hvala Bogu radi jer mi je potreban zbog posla...) Pozdrav majstori

@markocurcic33 napisao si u jednom postu da ti kasne notifikacije na X-u, a zaboravio sam da odgovorim u vezi toga.
Ja sam ga instalirao preko Huawei AppGalerije update mi se uradio par puta preko Aurora Stora i nisam primetio da mi za sada kasne notifikacije. Probaj tu opciju možda ti pomogne.

Pazi 'vako.
Zdrav bio.
Vidi ovo, poštedi nas bar u jednom postu tvog jezivog kvazi humora i načina odgovaranja i sve u redu što se tebe tiče.
Mada videvši neke od reči koje koristiš a i tvoj nick savršeno mi je jasno koji je to profil lika i da nažalost ovo prosipanje jezivih fora sigurno nastavljas i van foruma...

Živ ti nama bio za svaki taj 'problem/sitnicu' itd sam prvo kucao na huawei forumu i mobilni svet. A ukoliko te sećanje služi čak sam i ovde pitao da li postoji neki strani forum jer tamo verovatno više ljudi iznosi svoja iskustva i potencijalne 'sitnice' pa da tamo pogledam šta pišu. Toliko o 'ne-guglanju'.

Vidim da ti smeta hiljadu i jedno zašto, pa genije za šta služi forum?! 😂 Šta sve neću pročitati od tebe, ali bar onaj humor Gari da smanjiš i sve okej

Inače kad se kupi ovakva mašina od telefona treba sve da se isproba i sazna, kad već ima toliko mogućnosti, valjda je to poenta kupovine ovako skupog telefona, vi ako ga kupujete i koristite 5 stvari od 55 koje nudi i nije vam zanimljivo da otkrivate šta sve nudi, bolje majstori da uzmete A54 to je za vas

Pitanjima nabija poene na forumu i prelazi u nove levele 😁 Da se ne naljutis Pedja, nzm koliko imas godina, al po postovima bi rekao da si dete. Postavljas u vecini slucaja banalna pitanja, imam osecaj samo da bi napisao nesto i skupio poene
Nema šta ja da se ljutim, nisam ja za 2 godine nabio ~650 postova kao neki, možeš slobodno pogledati od kada mi je profil i koliko 'skupljanja poena' i postova za to vreme imam, šta god ti to značilo 😂😂😂

A to što kupljam poene na forumu, to se unovči posle je l, pretvori u bitkoin ili šta?! Prosvetli me pošto prvi put u životu čujem da se na forumu takozvano 'skupljaju poeni' 😂

Da li moze da se vrati na 13.1? Probao sam huawei hisuite ali nece nesto drivere na win11 da prepozna.

Da li moze da se vrati na 13.1? Probao sam huawei hisuite ali nece nesto drivere na win11 da prepozna.
Ne znam zasto bi vracao! Emui14 radi super. Preko gboxa sada imam messenger i fb koji rade instant! Messenger preko appgalery poceo da kasni... Gbox je stvarno dobra alatka... Eto to je jedino sto mi je na emui 14 zaribalo ( messenger sa appgalery) trcao sam po ovim vrucinama sa telefonom u ruci, muzika, huawei health app, telefon se nije zagrejao... Ono sto mi jedino hoce da zabaguje airpods3 ( apple) ne vole se nikako p60 pro i airpods3... Na iphone se3 mi je kristalan zvuk preko njih... Na p60pro ne bas... Ali opet bolji od prosecnih slusalica... Metalni prsten oko kamere je poceo da se grebe, pokazuje vec znakove koriscenja... Treba da nabavim masku koja stiti kameru bolje... Preporucite neku mocnu ali lepu...

Ja imam cam shield
Ne znam zasto bi vracao! Emui14 radi super. Preko gboxa sada imam messenger i fb koji rade instant! Messenger preko appgalery poceo da kasni... Gbox je stvarno dobra alatka... Eto to je jedino sto mi je na emui 14 zaribalo ( messenger sa appgalery) trcao sam po ovim vrucinama sa telefonom u ruci, muzika, huawei health app, telefon se nije zagrejao... Ono sto mi jedino hoce da zabaguje airpods3 ( apple) ne vole se nikako p60 pro i airpods3... Na iphone se3 mi je kristalan zvuk preko njih... Na p60pro ne bas... Ali opet bolji od prosecnih slusalica... Metalni prsten oko kamere je poceo da se grebe, pokazuje vec znakove koriscenja... Treba da nabavim masku koja stiti kameru bolje... Preporucite neku mocnu ali lepu...
Masku, zatvara se poklopac za kameru. Preporučujem. Što se tiče vrućine meni se greje, temperatura mi ide oko 37-40.
Kada igram igrice do 45 mislim da je to ok, velike su vrućine.

Prilozi

• Nillkin-CamShield-Pro-Hybrid-Case-for-Huawei-P60-Pro-Black-27042023-01-p.jpg
    Nillkin-CamShield-Pro-Hybrid-Case-for-Huawei-P60-Pro-Black-27042023-01-p.jpg
    83.5 KB · Pregleda: 47
  • maska-nillkin-camshield-pro-za-huawei-p60-p60-pro-crna-168556-227333-151335.png
    maska-nillkin-camshield-pro-za-huawei-p60-p60-pro-crna-168556-227333-151335.png
    170.1 KB · Pregleda: 49
Stigla. Radi kompletan smart flip.
Možda je stvarno original ili je mnogo, mnogo, dobro uradjena kopija.

Prilozi

• IMG_20240625_165940.jpg
    IMG_20240625_165940.jpg
    73.6 KB · Pregleda: 43
Poslednja izmena:
Vratio sam ga na 13.1 i dosta bolje radi sve. Bukvalno ladan kao led.

Meni se telefon ne greje, moguce jer ne igram igrice na njemu... Igram po malo the walking dead strategiju ali i tada je ok... Sto se tice maskice, mrzelo me da naručujem preko neta, uzeo sam u Nisu providnu silikonsku, slicna fabrickoj ali ova je deblja i stiti dosta kamere ima bas izbaceno onako kako treba ... Ono sto sam primetio da glavni modul kamere ima posebni mikrofon na metalnom okviru.. Ali to sada maskom je pokriveno... Ali prilikom snimanja videa ne vidim neku razliku ili prigusenje... Na masci pise p60....izgleda da je to maska za p60 i da isti nema taj mikrofoncic... Sve u svemu, radi normalno i bas lepo je pritegnuta uz telefon... Fabricka mi se vrlo brzo rasirilia a kameru nije stitila uopste... Foliju sam skinuo i stavio zakrivljeno zastitno staklo... Videcemo koliko ce izdrzati... Sto se tice gboxa za one kojima google servisi su bitni, i to sam sve istestirao... Hoce i gbox da kasni sa notifikacijama.. Nije dovoljno da se zakljuca u pozadini. Ima tutorijal na yt sta sve treba da se uradi sa podesavanjima u bateriji, aplikaciji.... Znaci zakljucas aplikaciju u pozadini, u bateriji se iskljuci automatsko i ostavi konstantni rad u pozadini... Permission sve upalite( sve ikonice da budu plave) ... U podesavanjima telefona u app je ta opcija.... Nema je u gboxu.... Niti u podešavanjima baterije.... Kamera je brutalna za slike... Baterijom sam zadovoljan sobzirom da gbox radi stalno u pozadini i pustam detetu hotspot stalno... Izgura ceo dan.

Meni se telefon ne greje, moguce jer ne igram igrice na njemu... Igram po malo the walking dead strategiju ali i tada je ok... Sto se tice maskice, mrzelo me da naručujem preko neta, uzeo sam u Nisu providnu silikonsku, slicna fabrickoj ali ova je deblja i stiti dosta kamere ima bas izbaceno onako kako treba ... Ono sto sam primetio da glavni modul kamere ima posebni mikrofon na metalnom okviru.. Ali to sada maskom je pokriveno... Ali prilikom snimanja videa ne vidim neku razliku ili prigusenje... Na masci pise p60....izgleda da je to maska za p60 i da isti nema taj mikrofoncic... Sve u svemu, radi normalno i bas lepo je pritegnuta uz telefon... Fabricka mi se vrlo brzo rasirilia a kameru nije stitila uopste... Foliju sam skinuo i stavio zakrivljeno zastitno staklo... Videcemo koliko ce izdrzati... Sto se tice gboxa za one kojima google servisi su bitni, i to sam sve istestirao... Hoce i gbox da kasni sa notifikacijama.. Nije dovoljno da se zakljuca u pozadini. Ima tutorijal na yt sta sve treba da se uradi sa podesavanjima u bateriji, aplikaciji.... Znaci zakljucas aplikaciju u pozadini, u bateriji se iskljuci automatsko i ostavi konstantni rad u pozadini... Permission sve upalite( sve ikonice da budu plave) ... U podesavanjima telefona u app je ta opcija.... Nema je u gboxu.... Niti u podešavanjima baterije.... Kamera je brutalna za slike... Baterijom sam zadovoljan sobzirom da gbox radi stalno u pozadini i pustam detetu hotspot stalno... Izgura ceo dan.
Jednostavnije ti je sad kad imas EMUI 14.2da insraliras google apl. Nema drndanja preko Gboxa i Gspacea, i obavestenja stizu u sekund

Upravo mi Huawei App Galerija sama ažurirala sve MicroG usluge.
Pretpostavljam da sada može i da se instaliraju direktno iz nje jer mi je od kupovine telefona podešen region Srbija.
Jel sve radi kako treba? Meni nudi azuriranje al se bojim dok be vidim kako radi kod ostalih

Upravo mi Huawei App Galerija sama ažurirala sve MicroG usluge.
Pretpostavljam da sada može i da se instaliraju direktno iz nje jer mi je od kupovine telefona podešen region Srbija.
Danas stigao u Huawei AppGaleriji update i za Aurora Store. Sve radi bez problema, samo sam morao da se ulogujem opet sa Google nalogom.

Vrh Dno