Šta je novo?

Huawei P60, P60 Pro

Jel ima neko ko bi mogao da napravi poređenje između P60 pro i Xiaomi 14, šta je bolje uzeti...
Brate oba su dobra, svi skupi telefoni su tu negde, gore dole,nesto bolje,nesto nije... Meni je xiami 14 jako lep ali p60pro lepsi... Ukusi su razliciti...ali ne mozes da pogresis za koji se odlucis... Kamere, baterija, ekran.... Sve je super... Moj rodjeni brat je pre neki dan uzeo redmi note 13 pro plus valjda sam uboo naziv 😊 telefon je fantazija... Svaki telefon ima i svoje prednosti i mane... Po nekad se uzelim da iphone se3 otmem od zene ( kompaktnost, kamera, izrada, taj klasik izgled) npr taj telefon mi je bio drazi i vise sam uzivao u korišćenju od iphone11pro koji je klasa iznad... Da se vratimo na p60pro... (kunlun staklo nije prevara,kao tenk je, proverio sam 🥺😔🤣😂😊) ako ce to da ti pomogne u odabiru

Je l ima neko problem u Google Maps i Petal Maps takodje, da je ona strelica kad se započne navigacija okrenuta pogrešno, znači kad idem pravo prikazuje strelicu kao da držim telefon naopačke

Odradicu to.

Je l nekome baguje whatsapp, naime vec 5ti sigurno put obrise mi sam profilu sliku, i nakon pola dana-dan, dva, zavisi, vrati je sam.?!

Poslednja izmena:
Jel stavljao neku nelu zaštitu ekrana?
Otišla mi fabrička folija posle malo manje od godinu dana. Razmišljam da stavim moutfitters ali vidim da fusion folije ne štite zaobljen ekran.
Jel neko stavljao tu foliju preko celog uredjaja nekako mi je mnogo lepši kada nije u futroli.

Je l ti dobro čuvala ta fabrička? Nije se izgrebalo ono sa strane sto ne pokriva ona?

Ljudi može li neko sa EMUI14 da napiše šta se dešava i kako radi telefon sa apdejtom,jer sam pročitao na mobilnisvet bas dosta loših komentara kako se sad pregreva i kako sad baterija duplo brze ode its itd...bas losi komentari

Brate imam telefon samo pitam za EMUI 14 da li je istina da donosi toliko bagova

Ovo su aplikacije koje ja imam i koristim na telefonu plus MicroG. Pa ti proceni da li sam zahtevan korisnik.
U potpunosti se slažem što je @markocurcic33 napisao što se tiče sistema. Što se tiče baterije nisam nešto primetio da se brže prazni, možda za nijansu brže ako gledam youtube ali ništa ekstremno.

Prilozi

• Screenshot_20240607_094349_com.huawei.android.launcher.jpg
    Screenshot_20240607_094349_com.huawei.android.launcher.jpg
    87.2 KB · Pregleda: 33
  • Screenshot_20240607_094358_com.huawei.android.launcher.jpg
    Screenshot_20240607_094358_com.huawei.android.launcher.jpg
    96.6 KB · Pregleda: 22
  • Screenshot_20240607_094405_com.huawei.android.launcher.jpg
    Screenshot_20240607_094405_com.huawei.android.launcher.jpg
    85.2 KB · Pregleda: 32
Ljudi može li neko sa EMUI14 da napiše šta se dešava i kako radi telefon sa apdejtom,jer sam pročitao na mobilnisvet bas dosta loših komentara kako se sad pregreva i kako sad baterija duplo brze ode its itd...bas losi komentari
Na Huawei forumu se dvojica zale na ovaj problem. Izgleda da je update nesto pokvario

Pa da brate baš zato i pitam. Dosta njih na mobilnisvet piše da im se sad pregreva telefon i da jako brzo ode baterija... Cak neki kažu da je i kamera lošija sad

Imaj na umu da je poslednjih par dana i temp napolju skočila sa tipa 15 na 30+ možda se samo utrefilo tako ali ne mora da znači da je emui kriv za sve

Koliko sam shvatio ti bi ga instalirao, svrbi te, ali na mobilnisvet čitaš negativne, a ovde si pročitao pozitivne komentare i sada ne znaš dal' levo ili desno. 😅

Iskreno, ništa mi ne donosi taj update, realno. A čitam dosta lošeg i onda se samo informišem da li je stvarno tako

Pazi ja od kako sam kupio neki Huawei pre 9-10 godina više ni jednog trenutka nisam poželeo da isprobam neku drugu marku telefona. P60 pro mi je za sada posle P40 pro ubedljivo najbolji njihov telefon,da mu je samo ubačen e-sim i 5G bio bi bruka telefon.
Za ovu novu Puru 70 pro me izuzetno mami što ima 5G podršku i e-sim jer sam jako često po inostranstvu i mogu da koristim 5G koji u Francuskoj i Nemačkoj izuva po gradovima kako dobro radi koristio sam na P40 pro 5G pa znam, ali mislim da je cena izuzetno naduvana pa ću sačekati još godinu dana da mu padne cene i ovaj trenutni izadje iz garancije.

Što se tiče update na EMUI 14 instaliraj, nećeš se pokajati, najbolje ti je opisao @markocurcic33 koja su poboljšanja. Što se tiče baterije ne znam šta da ti kažem ako ga ne ispuštaš iz ruke i čačkaš klipove, igrice, mreže... realno je da se svaka brzo prazni, da se ne lažemo. Ako i ima tih mikro problema oko baterije, koje ja ne primećujem za 20tak dana će da ispravi to Huawei bez sikiracije.

Pura 70 globalno dolazi bez 5G mreže zbog sankcija. Samo u Kini koristi 5G mrežu

I ja imam Huawei već evo 7-a godina. I slažem se i meni je ubedljivo najjača marka, a sad ih gotivim jer uz sve probleme teraju inat i i dalje kidaju, ne može im niko nista

P60 Pro mi je savršen za sad, u svakom smislu... Od dizajna do kamere

Taj e-sim ne znam ni sta je ali predpostavljam, to mi nikako ne treba a 5g još manje

Vodi se polemika na mobilnisvet ko laže ko ne laže o ovim 'bagovima' sa emui14 😂 cirkus teški, baš me zanima postoji li neki strani forum gde se isto tako mogu naći komentari za ovaj telefon bas da vidim sta oni pišu 😂

Prilozi

• Screenshot_20240608_181549_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240608_181549_Samsung Internet.jpg
    138.8 KB · Pregleda: 16
P60pro mi se greje samo kod punjenja.... Probao i sa neki sljj powerbank sa sporijim punjenjem, sporiji punjac , opet isto...od p9, p20pro, p60pro.. Najviše mi se grejao p9... Vodicu ucenike na neki izlet za nekih nedelju dana, videcemo na suncu, sa pustanjem interneta deci i prikljucenim powerbankom sta ce biti :) ovaj telefon samo da ima 512gb 12ram 5g esim bio bi bas bas zaokruzen, meni ne smeta sto nema 5g niti esim... Ali samo tih512gb bi bilo lepo.. To zameram... Kad je mogo honor magic da gurne u svoje pro modele huawei je morao isto... Kupicu mu nano memorijukada dodje vreme i 5g case ako 5g bude standard kod nas... I to je to...gledacu da ga izvozim kao passata b5. 5 sve dok ne skape 🤣

Što se tiče tog 5G case odustao sam od kupovine preko e-bay jer sam čitao recenzije od ljudi koji su ga kupili od da ne mogu da omoguće 5G, a da prodavac ni malo nije se potrudio da im izadje u susret.

Realno, nije ni neka steta...
Mnogo često boravim u Nemačkoj, Austriji i Francuskoj zbog posla i šteta je što ne mogu da koristim 5G mrežu na ovom telefonu, makar sa tim kućištem, pogotovo što mi je firma obezbedila Orange France postpejd karticu.
Ovo su par merenja sa firminim Honor 50 telefonom na 5G

Nazad
Vrh Dno