Šta je novo?

Huawei P60, P60 Pro

Uživaj u telefonu.
Malo ti zavidim. Imam HM5P a pre njega više modela Huawei-a
Da je bilo ko drugi ko ima slabije telefon rekao da zavidi, oprosteno bi mu bilo, ali ti ne smes. HM5P nije sala, to je isto masina Baki moj 😁
Ma isto, i meni je sve na fullu, nego sam pitao čisto ovako jer mi se čini da je pre negde bila polemika oko toga da aod nije lepo otpimizovan, možda za p50.

No nebitno, bitno da je ovaj P60 aždaja stvarno 👌😁
Bilo price, SD dere bateriju vise od Kirina, al opet tvoj P60 pro ima je vecu naravno, al opet zavisi kako i sta koristis. Prati u podesavanjima potrosnju baterije pa ces videti

Odakle vi YT vanced skidate, ja sam izgleda skinuo neku 'retardiranu' verziju jer očitava predugo videe, a na pocetnoj strani ne prikazuje naziv videa vec samo ona sličica i mali kružić sa slikom kanala

Odakle vi YT vanced skidate, ja sam izgleda skinuo neku 'retardiranu' verziju jer očitava predugo videe, a na pocetnoj strani ne prikazuje naziv videa vec samo ona sličica i mali kružić sa slikom kanala
Imas objasnjenje i ovde na forumu, moras skinuti i micro G pa tek onda radi. Inace skida se sa njihovog sajta

Izgleda se namestilo samo od sebe. Juče nije valjalo a jutros sve kako treba.

Sad mi samo ostaje da uživam u telefonu 👌😄

Ljudi kakav je ovaj telefon sa ogrebotinama i tim Kunlun staklom? Je l sigurno samo sa tom folijom na ekranu?

Izgrebala se, mnogo, ali ja sam ga nosio neko vreme u dzepu sa metalnom pistaljkom i kljucevima....

E pa zato te i pitam, jer se meni za 5 dana već pojavile 2 linije na foliji a nemam blage veze od čega jer sam ga baš pazio. Kako god, bitno da ti se nije izgrebalo ono sa strane sto nije pokriveno folijom?

Evo sada mogu da lepo kazem po nesto o p60pro...posle dva meseca koriscenja... Probao sam cak da popalim sve notifikacije da istestiram da li stize sve normalno zbog vas ( meni su ugasene notifikacije na drustvenim mrezama uvek na svim telefonima)... Idemo redom... Izrada telefona i izdrzljivost zadovoljan, ispadao nekoliko puta bez ostecenja, bez maske je klizav dosta... Ekran je prelep, nemam primedbe. Primetio sam po nekad stucanje u galeriji, seckanje, za jedan android glatko radi ali iphone me je razmazio sa fluidnoscu... Kamera za fotke meni je do sada najbolja ali video snimanje nije na nivou za ove pare... Video snimak ume da trza. 8 ram i 256gb - mogli su malo da se pruze 12-512 🙂 ali dobro... Telefon jeste zverka kada se uzme u ruku bez maskice stvarno je mocan, probao sam gejming malo i to je na nivou.. Nema stucanja,, ono sto je jako bitno... Baterija je fenomenalna! I hladan je kao spricer... Cak iphone je umeo da mi se zagreje dobro, tacnije 11pro i iphone se3... Sto se tice notifkacija... Jedino sto mi je brljavilo je messenger ( ne uvek) skinut sa appgalery i Twitter ( x) takođe sa appgalery ali tu uopste nisu stizale notifikacije... Viber radi sasvim normalno, fb, instagram... Sve je to sa appgalery... Gbox ( youtbe, youtbe kids, pravoslavni kalendar... Sve radi sasvim normalno... Sve radi kako treba sem messengera po nekad je umeo da zakasni sa porukama... A x aplikacija nikako nije dobijala obavestenja... Fotke _ top
Ekran - top
Izrada-top
Baterija - top
Video snimanje - osrednje ( iphone me i tu izgleda razmazio)
Sto se tice aplikacija sve sto meni treba sve ima i sve radi normalno... Ja sam kad podvucem zadovoljan telefonom

Koliko ti baterija izdrži?

Ja još nisam uspeo tačno da izmerim SoT jer ga računa od 00-00h ali mi izgleda da je jaka baterija.

A punjenje je nerealno brzo. Normalno ga napuni za 40min a turbo nisam ni pokusavao jos 😁

Ekran je brutalan slažem se, zvuk je sjajan takođe i glasan.

Kamere su mi fenomenalne, dnevne su vrh vrhova pogotovo ove aperture, portrait i zoom.

Ultrawide isto odlične boje i odličan ugao, rezolucija je 12mpx mogla je veća ali ok.

Video mi je okej isto s obzirom da ni ne snimam puno, meni odličan i on.

Selfi kamera top

Slažem se da je prelep ovaj crni model ali ipak jeste klizaviji i bolje ne rizikovati bez zaštite bar futrole

Sta jos ne rekoh... Ne znam ali mislim da sam naveo većinu stvari koje su meni stvarno fascinantne za sad!

E da, i sistem mi se jako sviđa i baš je moderan i fluidan. Ma fantastičan telefon iskreno za moj ukus

A kad se na dugme sa strane smanjuje zvuk, može li kao pre da se na to dugme odmah otvori i zvuk za ringtone a i media zvuk pored, pitam zato što sam pre na to dugme mogao odmah da ukljucim silent mode a sad moram u control panelu

Je l zna neko koliki je SoT na ovom telefonu? Nisam još detaljno istraživao i merio

Ne žuri mi se. Ne znam čak ni da li su neka značajna poboljšanja

Da li si instalirao, ima li poboljšanja i vredi li skidati to?

A kad se instaliraju tako novi paketi je l onda tih 6GB ispuni memoriju i svaki naredni apdejt isto zauzem ili se onda obrise prethodno? Mislim logično mi je da se gomilaju tako ali onda to moze podosta GB zauzeti na kraju za par godina apdejtova

Instalacijom svakog novog ažuriranja instalacioni paket se automatski obriše posle update, bio on 6gb ili 300mb.

Za sve ono stucanje po nekad za koje sam pricao u prethodnim postovima, vise ih nema, telefon radi fluidno, glatko... Ima nekih sitnih izmena u aplikacijama i interfejsu, cini mi se da su ikonice za nijansu manje a sat na pocetnoj itd uvecani... Sve u svemu, lepse izgleda i fluidnije radi... Za mene sasvim dovoljno

Instalacijom svakog novog ažuriranja instalacioni paket se automatski obriše posle update, bio on 6gb ili 300mb.
Pa okej ali opet ako se ti novi fajlovi ne overwritte-uju već nadograde na prethodni sistem onda svakako sistem za par godina može da zauzima 60-80gb, lupam koliko
Za sve ono stucanje po nekad za koje sam pricao u prethodnim postovima, vise ih nema, telefon radi fluidno, glatko... Ima nekih sitnih izmena u aplikacijama i interfejsu, cini mi se da su ikonice za nijansu manje a sat na pocetnoj itd uvecani... Sve u svemu, lepse izgleda i fluidnije radi... Za mene sasvim dovoljno
Kamera nešto dirana ili sve isto?

Jel ima neko ko bi mogao da napravi poređenje između P60 pro i Xiaomi 14, šta je bolje uzeti...

Nazad
Vrh Dno