Evo sada mogu da lepo kazem po nesto o p60pro...posle dva meseca koriscenja... Probao sam cak da popalim sve notifikacije da istestiram da li stize sve normalno zbog vas ( meni su ugasene notifikacije na drustvenim mrezama uvek na svim telefonima)... Idemo redom... Izrada telefona i izdrzljivost zadovoljan, ispadao nekoliko puta bez ostecenja, bez maske je klizav dosta... Ekran je prelep, nemam primedbe. Primetio sam po nekad stucanje u galeriji, seckanje, za jedan android glatko radi ali iphone me je razmazio sa fluidnoscu... Kamera za fotke meni je do sada najbolja ali video snimanje nije na nivou za ove pare... Video snimak ume da trza. 8 ram i 256gb - mogli su malo da se pruze 12-512 🙂 ali dobro... Telefon jeste zverka kada se uzme u ruku bez maskice stvarno je mocan, probao sam gejming malo i to je na nivou.. Nema stucanja,, ono sto je jako bitno... Baterija je fenomenalna! I hladan je kao spricer... Cak iphone je umeo da mi se zagreje dobro, tacnije 11pro i iphone se3... Sto se tice notifkacija... Jedino sto mi je brljavilo je messenger ( ne uvek) skinut sa appgalery i Twitter ( x) takođe sa appgalery ali tu uopste nisu stizale notifikacije... Viber radi sasvim normalno, fb, instagram... Sve je to sa appgalery... Gbox ( youtbe, youtbe kids, pravoslavni kalendar... Sve radi sasvim normalno... Sve radi kako treba sem messengera po nekad je umeo da zakasni sa porukama... A x aplikacija nikako nije dobijala obavestenja... Fotke _ top
Ekran - top
Izrada-top
Baterija - top
Video snimanje - osrednje ( iphone me i tu izgleda razmazio)
Sto se tice aplikacija sve sto meni treba sve ima i sve radi normalno... Ja sam kad podvucem zadovoljan telefonom