Šta je novo?

Huawei P60, P60 Pro

Sta radite na telefon kad ste na 5G mrežu kad vam je toliko bitno?
Meni je jedini benefit bio dok sam bio na letovanju u Grcku što sam na 5G skinuo film za 3min umesto za 9min.

Meni je jedini benefit bio dok sam bio na letovanju u Grcku što sam na 5G skinuo film za 3min umesto za 9min.
Scadu, a telefon mi je više potreban kao hotspot kada trebam hitno da pošaljem ili skinem ogromne fajlove sa njenog hosta. Sada da li je isto uploadovati sa 20-30Mbps u većini slučajeva ili kao što sam najbrže do sada izvukao up na LTE mreži od 65Mbps ili kada to uradiš duplo brže.
Ne služi svima nama net samo za skidanje filmova. 😉

Odosmo van teme.

Nije toliko do nedostatka 5g, koliko koji ce zamenski deo ce staviti umesto njega. Recimo na P50 su zeznuli stvar sa zamenskim modulom.
Ako se pojavi 5g kod nas onda ces pevati drugu pesmu. Secam se kad sam kupio P990 jedan od prvih telefona sa 3g i docekao je da ga i koristim 🙂

Juče uzeh snimati malo noću, skoro mrkli mrak u dvorištu i posle kad uzmem da pregledam snimke sa leve strane celom dužinom ekrana jedno 3-5mm skroz zelena neka traka se pojavljuje i nestaje, kao da 'slide' - uje sa leve strane pa nestane i tako u krug. Je l imao neko taj problem? Samo na videu.

I evo sačekao jutro da snimim i danju i ništa danju bar za sad.

Nije mi ni ispadao telefon niti išta tog tipa

Juče uzeh snimati malo noću, skoro mrkli mrak u dvorištu i posle kad uzmem da pregledam snimke sa leve strane celom dužinom ekrana jedno 3-5mm skroz zelena neka traka se pojavljuje i nestaje, kao da 'slide' - uje sa leve strane pa nestane i tako u krug. Je l imao neko taj problem? Samo na videu.

Podzemne vode u dvorištu, nečastive sile neke su u pitanju ili ti to namerno radi telefon jer nećeš da ga updejtuješ na EMUI 14 . 😉

Šala mala ne zameri

Pa i mogao bih da ga apdejtujem možda onda nestane taj bag 😅

Ali stvarno nemam blage šta bi moglo biti, probaću fps promeniti ili tako neka podešavanja

Nisam nasao na app galeriji
Ali evo radi.

Prilozi

• Screenshot_20240611_221509_com.android.settings.jpg
    Screenshot_20240611_221509_com.android.settings.jpg
    33 KB · Pregleda: 45
  • Screenshot_20240611_221520_edit_7235007473488.jpg
    Screenshot_20240611_221520_edit_7235007473488.jpg
    61.4 KB · Pregleda: 36
Samo kako ovo da dobijem?

Prilozi

• Screenshot_20240611_223459_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20240611_223459_com.android.chrome.jpg
    45.4 KB · Pregleda: 41
Instalirao EMUI14, da me ne prozivate više!! 😂😂😂

Za sad sto sam primetio i to upravo sad da su smajliji lepši 😂 da je boldovan font sata i da su ikonice smanjene i to je to. Ništa specijalno

Isti bag ima i Pura 70, zanimljivo.

Instalirao EMUI14, da me ne prozivate više!! 😂😂😂

Za sad sto sam primetio i to upravo sad da su smajliji lepši 😂 da je boldovan font sata i da su ikonice smanjene i to je to. Ništa specijalno
Aaaa bravo ti ga bravo direktore.
Ne čini ti se da je telefon malo fluidniji u radu?

Pa iskreno ne znam ni gde to da provalim? Igrice ne igram 🤷🏽

Bukvalno ne primecujem nista spektakularno. Svidja mi se sat što je veci na lock screenu ali bih isto taki voleo da ga povecam na pozadini kad je upaljen ekran i ne znam je l to može.

Live view mi se svidja ali sta kad ima samo 2-3 aplikacije koje rade... I da je oko selfi kamere bilo bi mnogo lepše

Moze nekako da se napravi da skine i sifre sa google chrome za sajtove? Da ne moram kucam sve ponovo

Prilozi

• Screenshot_20240613_200317_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20240613_200317_com.android.chrome.jpg
    50.8 KB · Pregleda: 20
Zašto video na 30fps 1080p secka, vidljivo secka? Je l na ostalim podešavanjima isto tako ili?

Pa nema šta, sve je okej sem sto sam na jednom noćnom snimku skontao to zeleno ali eto nije samo moj problem to vec i kod drugih, i sto na 30fps 1080p secka video, na 4k ne secka.

Ostalo je sve okej skroz
U E-Mag je uzet inače

Kad zavirimo u svaki cosak bilo kog telefona... Dal to bio, ultra, pro.,max, mega, giga... Isplivace neki problem 🙂 ja eto više nisam tako zahtevan korisnik... P60pro je meni top! Sve sto sam probao, radilo je... Pisao sam u prethodnim postovima... Cak sam upalio notifikacije i instalirao igrice kako bi pomogao ovde ljudima kojima znaci gejming i drustvene mreze... Twitter (x) nisu uopste stizale notifikacije ( appgalery) ostale drustvene mreze sasvim normalno rade( appgalery) .... Igre nisu pregrevale telefon... Instalirao i google maps, rade super... Fotografijama sam zadovoljan....nekada sam se igrao, trazio, podesavao, sada je sve automatski na ai... Skljocnem i toliko.... Korektno...video zapis nije neki za ove pare ( moje misljenje) mada bas retko snimam...

Snimio sam sad više snimaka i nijednom se nije pojavila ta zelena linija. Doduše jeste dan. To mi se bilo na jednom ili 2 noćna snimka pojavilo.

Haha ne je*ite 😂

Nije danju nikad ni bio problem, nego na tom noćnom snimku sam skontao.

Danas snimao baš dosta u 4k 60fps i odlični su snimci baš, i ne seckaju, samo kod promene zuma tj kamera malo

Nego u kojim vi podešavanjima snimate, sta se pokazalo kao najbolje? Koliko fps i p

Po defaultu sve, jedino komšinica iz susedne zgrade kad krene da se presvlači krene štelovanje dok me ne navata supruga. 😉

Nazad
Vrh Dno