Šta je novo?

Huawei P50 serija

Porucio sam danas P50 Pro gold da obnovim ugovor.
Nadam se da nece imati probleme sa wifi i bilo sta.
Razmisljao sam o Xiaomi 12 Pro ali onaj novi chipset je jos gori pp bateriju i to me odbilo na kraju.
Molim te isprobaj wifi na vise rutera, pocevsi i od onih stariji pa mi javi. Testiraj preko Youtuba, ili youtube vanced, zivo me innteresuje. Srecno i pozdrav!

Dulic probacu na mom kucnom ruteru za pocetak i probacu da napravim hotspot na drugom telefonu da se nakacim da vidim kako ce da radi.
Jel ste zadovoljni zvukom na stereo zvucnicima,kakvi su?

Dulic probacu na mom kucnom ruteru za pocetak i probacu da napravim hotspot na drugom telefonu da se nakacim da vidim kako ce da radi.
Jel ste zadovoljni zvukom na stereo zvucnicima,kakvi su?
Sa svima ostalim jesam, nema sta, jedino wifi. Ostalo, ekran, zvuk, camera, izgled, balans u rukama za mene perfect

Zvanično je najavljena nova verzija softvera - EMUI 13. Još uvek nije objavljen roadmap, tako da je upitno kada bi novi EMUI stigao na P50 seriju, ali pretpostavljam da će to svakako biti do kraja tekuće godine, odnosno u naredna 2 meseca. Verovatno će uskoro biti više informacija.

Dobar video skroz i zvuk solidan.
Meni stigao moj danas i za sad wifi radi ok, pogotovo na 5g mrezi, mada i na 2,4 radi ok.
Kameru nisam jos ni probao posteno.
E da, dobih septembarski patch.

Nije neki napredak od p40 pro ali dobro.

O tome ja pricam celo vreme. Ne vredi te pare jer je napredak minimalan uodnosu na proslu generaciju. Po meni, ovo je moje ukus, najlepsi telefon. Meni se dizajn toliko svidja sa zakrivljenim ekranom, da prosto ne vidim lepsi telefon trenutno.

Igrao sam se malo sa kamerama i primetio da je Telephoto kamera najveci napredak,bas dobre slike i pri velikom zumu.
Jel koristite monohromatsku, meni nekako na njoj ovi crni delovi previse crni tamni, kao da je kontrast odvrnut do maximuma.Lepse izgleda kad se stavi filter.
I nema vise ono kao na Kirinu kad okines fotku da je on procesuira i da posle toga dobijes savrsenu fotku nego to ti je sto ti je.

Igrao sam se malo sa kamerama i primetio da je Telephoto kamera najveci napredak,bas dobre slike i pri velikom zumu.
Jel koristite monohromatsku, meni nekako na njoj ovi crni delovi previse crni tamni, kao da je kontrast odvrnut do maximuma.Lepse izgleda kad se stavi filter.
I nema vise ono kao na Kirinu kad okines fotku da je on procesuira i da posle toga dobijes savrsenu fotku nego to ti je sto ti je.
Brze okida slike, to svakako. Vidi se po nocnom rezimu koliko brzo je uhvati. Ne koristim monohromatsku. Pola tih alata od kamera ja ne koristim.

Primetio sam da se telefon ne puni bas brzo kao sto je deklarisano, a secam se da je to isto napomenuo neko ovde.
Kao da je Huawei malo ogranicio brzinu punjenja, jer brze napunim Mi11 koji ima slabiji punjac a jacu bateriju.

Sve u svemu nakon par dana koriscenja, najvece razocarenje monohromatska kamera, a tu sam bas dosta ocekivao.
Mnogo je bolja na P20 Pro.
Ali zato u skoro mrklom mraku okines sliku i za sekund dobijes odlicno osvetljeni kadar(umesto nekadasnjih 3/4/5 sekundi).

Da, baš prošle nedelje bili na svadbi kod prijatelja, drug pored mene imao p50 pro, iznenadio sam se (tj nisam verovao) koliko brzo okida i kakve slike pravi pod svetlima svećica i skroz nekim tamnim situacijama generalno.

Da, baš prošle nedelje bili na svadbi kod prijatelja, drug pored mene imao p50 pro, iznenadio sam se (tj nisam verovao) koliko brzo okida i kakve slike pravi pod svetlima svećica i skroz nekim tamnim situacijama generalno.

Jel bolji night od p30 pro?Kod njega je bio bas "agresivan".

Slažem se. Deluje mi da pravi bolje slike od S22U, na brzaka sam poredio sa drugarom.

Bolji je P50 Pro. Brže okida i pravi prirodnije slike.

Prodao je telefon, vratio se na ajfon.
Ja bih ga kupio ali me nervira ogromno crnilo oko prednje kamere i swipe down što ne spušta brze prečice.

Sta koristite za browser push notifikacije a da nije preko Gspace?
Ja probao nekoliko pretrazivaca i nista, ne stizu.

Zna li neko gde je opcija za snimanje bokeh videa ili je nema,i da li bi i ako bi se nasla google camera za njega tamo radio cinematic video

Brate, ovde se ljudi na jedvite jade snalaze za osnovne google servise, a ti tražiš gcam

A ja ga uzeo pre par dana pa ispitujem reko mozda ima,cast ne radi isto s obzirom da nece da se preko g spacea povuku g play usluge...tipa eon..sinnhronizacija zeza i kanali prekidaju
Prodao je telefon, vratio se na ajfon.
Ja bih ga kupio ali me nervira ogromno crnilo oko prednje kamere i swipe down što ne spušta brze prečice.
Slazem se za crnilo,e sad ne znam dal celo utice na istu jer je meni vrlo verovatno lose nalepljena mat folia ,izrezena je ne oko celog crnog obima prednje kamere vec oko objektiva..tako da nekako s prednjom slike ne ispadaju bas ok,vrv odem reklamirati

Brate, ovde se ljudi na jedvite jade snalaze za osnovne google servise, a ti tražiš gcam
Šta će ti EON preko GPlay kad ga imaš u Huawei galeriji. Izašao je nova verzije GSpace u kojoj nema reklama i radi dosta stvari.
Gledaj da staviš u podešavanjima da apk radi I u pozadini

Jeste, nema vise reklama ,ali i dalje ima ono cekanje kad se startuje aplikacija,kao lag neki mada dobro nije prestrasno.

Šta će ti EON preko GPlay kad ga imaš u Huawei galeriji. Izašao je nova verzije GSpace u kojoj nema reklama i radi dosta stvari.
Gledaj da staviš u podešavanjima da apk radi I u pozadini
Ma znam za to ali kad skinem preko huawei galerije ne baca mi cast na smart tv i ne vidi ga zbog servisa,ma ja sam od pre par dana preso s OnePlus 9 pro na p50 pro i mislio sam velika razlika ono skoro nikakva cak je u nekim slucajevima 9 jaci( sva sreca ga nisam prodao) bolja baterija,ultra siroka kam bolja..tipa u mrklom mraku night mod dosta vidi ...dok p50 pro bas nista,bokeh video ima i na prednjoj za video na p50 pro nema,sto se tice prednje kam ..meni deluju slicne a kao huawei ima 4k..a o azuriranjima da ne pricam.bolje je jedino tele foto i ekran za dlaku..vrv prodam huawei pa sacekam op 11 pro

Nazad
Vrh Dno