Nisam skorije pisao. Baterija je bila, i ostala katastrofa. SoT je ostao na 4h u proseku, u nekim situacijama dobaci do 5h, a moram da istaknem da ne igram igrice. Međutim, ovaj Snapdragon 888 se toliko zagreva, da ne smem ni da pomislim šta bi bilo.
Temperatura baterije u ovim toplijim danima mi je oko 35°C u proseku, ali uz samo pola sata korišćenja ume da dobaci 40°C (CPU tada verovatno ima oko 50°C) i kreće throttling. To mi se relativno često dešava od kako su krenuli ovi topliji dani, a samim tim i punjenje je sporije. Planiram da kupim neki hladnjak, video sam da ima nešto na KP da se nađe. Do sada sam za improvizaciju koristio postolje za laptop, i stvarno ima efekta, puni se bar 30% brže.
Ne znam šta bih rekao. Lep UI, fino i fluidno sve radi, dok se ne koristi duže i ne krene da se zagreva. Baterija katastrofa, ali to u aprilu nisam toliko osetio, jer se brže punio.
P.S Da li neko slučajno ima neku informaciju, hoće li HarmonyOS zameniti EMUI12 i na globalnom tržištu, odnosno verziji P50 Pro modela?