Šta je novo?

Huawei P50 serija

Meni nije jasno jel su oni pustili taj obični P50 ili ne još jer bas nigde ne mogu da nadjem gde ga ima u inostranstvu a bas me zanima kakav je jer ce to biti realnija i isplativija kupovina od davanja 800e za P50 Pro koji po vama ima toliko falinki, a iskreno razlike su verovatno izbačen zoom (koji ce nekome u zivotu zoom x100 to mi samo nije jasno) i flat ekran,90hz i tako neke gluposti a razlika ce biti 400e u početnoj ceni

Meni nije jasno jel su oni pustili taj obični P50 ili ne još jer bas nigde ne mogu da nadjem gde ga ima u inostranstvu a bas me zanima kakav je jer ce to biti realnija i isplativija kupovina od davanja 800e za P50 Pro koji po vama ima toliko falinki, a iskreno razlike su verovatno izbačen zoom (koji ce nekome u zivotu zoom x100 to mi samo nije jasno) i flat ekran,90hz i tako neke gluposti a razlika ce biti 400e u početnoj ceni
Taj zum je vrh stvar kad nekog hoces da spijuniras sta radi na mobilnom :) Ja sam se razmisljao da uzmem p40+ al em je 2 godine star uredjaj, em mi je preveliki za dzep, ostajem na P40.

A evo ja već par meseci hocu da menjam P20 za P50 ali pošto kao sto vec rekoh cena nešto ne ide dole, a video sam P40Pro da ima za oko 550-600e mozda se presaltam na njega bolje, ako vec kamera nema toliku razliku?

A evo ja već par meseci hocu da menjam P20 za P50 ali pošto kao sto vec rekoh cena nešto ne ide dole, a video sam P40Pro da ima za oko 550-600e mozda se presaltam na njega bolje, ako vec kamera nema toliku razliku?
P40pro plus ima najbolje kamere, a da li bi ga kupio 2 godine posle izaska za te pare, sumnjam.
P50 meni nije primamljiv zbog baterije, nemanja google servisa i nemogucnosti hakovanja istog i nemanja ir otkljucavanja ekrana.
Kako god okrenes nema neki izbor trenutno osim iphona. Kolega je uzeo S22 i cesto mu koci kad zove i prekida vezu :)

Ali dobro koliko to dodje punjenja na dan, 2 max mozda jel?

*** ako i taj punjac napuni za pola h...

Da ali imala pre toga imala Mi Max 2, pa iPhone 11 Pro Max... Telefoni sa bukvalno monstruoznim baterijama.

Ja se nadam da ce taj p50 kad dodje imati bolju bateriju, jer ima 90hz pa možda manje trosi to

Screenshot_2022-06-07-23-37-01-723_com.miui.securitycenter.jpg 10h SoT je i te kako moguće čak i ako je star telefon 2 i po godine u mom slučaju. Kada osoba prelazi na sledeći fon teško će joj pasti 4h SoT, budimo realni.
Nedopustivo je da telefon takve kamere i takve cene ima 4h SoT. Samo moje mišljenje.

Slazem se sve sa tobom. Jeste loš rezultat, kažem ti nadam se da ce P50 imati izdržljiviju bateriju pa jedva cekam neki review...

Jedino sto me i dalje vuce da ga uzmem je dizajn i kamera
A da, postoji li neka šansa da update može da popravi bateriju ili je to nemoguće?

Možda i može ali to bi bio neki blagi napredak, sigurno ništa drastično i specijalno.
Svesno su išli na to da u svim aspektima telefon bude BRUTALAN a u jednoj stavci UNAKAŽEN.

Ето колико је битно када један произвођач прави и телефоне, чипсет и своју верзију андроида.
Huawei + Kirin + EMUI = добитна комбинација.

720 e cena ce biti odprilike P50., jos samo da se pojavi u evropi i kod nas, nadam se i operatera

Da, Pro je na oglasima toliko, bice i ovaj posle nekog vremena jeftiniji na oglasima. Pro u radnjama ima istu cenu kao i kad se pojavio.

Ajde što P50 Pro ima isti cenu u radnjama, nego i P40Pro isto 140k u radnjama,neverovatno kakvi lopovi 🤯

A zar jos ima P40 pro u radnjama?
Nisam siguran...

Nisam skorije pisao. Baterija je bila, i ostala katastrofa. SoT je ostao na 4h u proseku, u nekim situacijama dobaci do 5h, a moram da istaknem da ne igram igrice. Međutim, ovaj Snapdragon 888 se toliko zagreva, da ne smem ni da pomislim šta bi bilo.

Temperatura baterije u ovim toplijim danima mi je oko 35°C u proseku, ali uz samo pola sata korišćenja ume da dobaci 40°C (CPU tada verovatno ima oko 50°C) i kreće throttling. To mi se relativno često dešava od kako su krenuli ovi topliji dani, a samim tim i punjenje je sporije. Planiram da kupim neki hladnjak, video sam da ima nešto na KP da se nađe. Do sada sam za improvizaciju koristio postolje za laptop, i stvarno ima efekta, puni se bar 30% brže.

Ne znam šta bih rekao. Lep UI, fino i fluidno sve radi, dok se ne koristi duže i ne krene da se zagreva. Baterija katastrofa, ali to u aprilu nisam toliko osetio, jer se brže punio.

P.S Da li neko slučajno ima neku informaciju, hoće li HarmonyOS zameniti EMUI12 i na globalnom tržištu, odnosno verziji P50 Pro modela?

Koliko vidim po svim ovim velikim manama koje iznosite (i iskreno puno vam hvala na tome!) za ovo ne vredi dati više od 500€,a da li ce doci cena dotle teško

Šta, ako sam te razumeo misliš da je i to previše s ozbirom sta nudi telefon? 😁

Ili kazes da nema sanse da dodje cena do 500e

@Jocko jel koristis 120 hz pa izvuces 4/5 h sot? Ako je tako to onda i nije tako lose. Stavi na dinamicko osvezavanje ili 60 hz kad ti treba duze trajanje.

@pedja9 Previše je dati 500€ za uređaj u 2022. godini koji ne može da spoji 4-5h SoT i još da mislim da mu kupujem uređaje da ga hladim pa neka ima kameru u rangu Nikona i Canona zajedno.

Vrh Dno