Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Primetio sam da prilikom poziva jako dobro izoluje moj glas od okoline tj sagovornik ne cuje moju pozadinu, ne zna da li se nalazim napolju, u zatvoronom prostoru sa mnogo buke ili sam kuci. Da li je to od EMUI 12 ili je tako bilo i na 11?

Kada pricam sa nekim i neko drugi je pored mene, taj neko pored mene moze da cuje razgovor ako nije dovoljno stisano. A ovo sam sada primetio, i vise puta testirao. Mora da je bas jaka galama oko mene da bi mozda nesto culi sa druge strane telefona.

Pogledjate ljudi oko 38x cak zoom na P40 Pro +
Da ne poveruje covek :)

Prilozi

• IMG_20220326_092013_edit_222391858299.jpg
    IMG_20220326_092013_edit_222391858299.jpg
    369.7 KB · Pregleda: 115
Imam p40 pro oko 2 god i poceo je punjac tj onaj kontakt nekako lepo da ne pase u telefon.Nije do punjaca posto upada u sve druge uredjaje,ali u tel klimavo,ako pomerim telfon on ispadne.
Cistio sam kontkte,cistio telefon ali i dalje ne pase kako treba.
Jel ima neko ideju sta da probam,da ne nosim na servis?

Koristi li neko smart cover futrolu?
Nikako ne mogu da podesim da always on display bude stalno uključen. Isključi mi se 10 sekundi nakon što zatvorim futrolu.
Uzeo sam original smart cover iz Telenora

Kad sam skinuo fb, msg.. baterija ozivela. Sad lagano dva dana. Pre jedva dan i sutra ujutru da imam 20%.

Koristi li neko smart cover futrolu?
Nikako ne mogu da podesim da always on display bude stalno uključen. Isključi mi se 10 sekundi nakon što zatvorim futrolu.
Uzeo sam original smart cover iz Telenora
Za te futrole moras skinuti aplikaciju sa qr koda koji se nalazi na u prilogu futrole. Imao sam ali sam posle dva dana bacio. Neupotrbljivo

Desava li se kome na p40 pro na viber,da kad neko pozove u 70 posto slucajeva samo da pise propusten poziv, ne zvoni nista.

EMUI 11 I na jos jedan p40 pro EMUI 12 ista stvar.

Meni da ali ne tako često...
U retkim slučajevima

Meni se na messengeru to desava. Generalno su apps tipa messenger i instagram pokvarene u poslednje vreme. Ali nemam mnogo poziva telefonski, nije mi se desilo na P40 jos.

Nisam imao tih problema na Viberu, ali zadnjih mesec dana slabo sam koristio video pozive

Mislim da to nije do telefona. Moja supruga ima iste probleme na Samsung A72. Dešava se, da dok ne udje u Viber, i ne primeti da su stigle poruke. Na moj 40 pro se desi nekad da na Viber poziv ne reaguje.

Meni i dalje radi. Jednom prilikom mi nije ucitalo, ugasio sam i upalio telefon i proradilo je. A citao sam da su ljudi skidali apk sa neta i da je radila, sa prodavnice aptoide. Na bajtboxu su napisali clanak o mogucim zamenama (newpipe na primer). 17.03.38 je zadnja verzija Youtube Vanced pa potrazi apk.

Ima apk po netu gde god hoćeš.
Skini... A i treba uvek imati te app u bekapu

Uskoro izlazi martovski apdejt. Da ako malo poprave trajanje baterije.
Kako vama drzi na februarskom?

Jel prešao neko sa p30 na p40? Ako jeste da mi kaze kakve su razlike jer bih prešao na p40 ali ne znam da li se isplati. Gapss mi ne smeta što nema.

Nazad
Vrh Dno