Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Pozdrav,jel koristi neko smart watch sa P40 Pro? Instalirao sam preko apk samsung wear ali mi non stop diskonektuje sat sa telefonom.Jel ima neko sl problem.
Probaj u opcijama od aplikacije da stavis na manual autorun
Ja sam imao sa Garminom takav problem i sa starijim Huawei-om(koji je imao redovno GMS) i sa ovim P40 Pro

Stigao update od 550 mb na Pro+

Prilozi

• Screenshot_20211210_054425_com.huawei.android.hwouc.jpg
    Screenshot_20211210_054425_com.huawei.android.hwouc.jpg
    38 KB · Pregleda: 37
Jel koriti neko A1 aplikacinu na p40 Pro? Nikako ne mogu da je aktiviram.

Da, ja koristim i radi normalno. Verovatno da negde nesto gresis.

Screenshot_20211212_111754_rs.vipmobile.mojvip2.jpguvek mi izbacuje istu poruku. Pokusajte kasnije. Evo pokusavam vec 3 dana :) a na racunaru mogu da pristupim.

Isključi adblock ili adguard ako koristiš.

после годину дана коришћења лајт е, телефон је за мене савршен, батерија држи невероватно дуго, све ради као првог дана, екран изузетно осетљив, буквално све функције које има користим. Фотографије одличне.

Е сад једно питање, оригинална фолија ореко екрана је добра али осетљива па тако још од старта буквално кожа од прста прави рисеве (нису неки фини прсти), како скинути фолију имам стакло каљено да га ставим.

Jednostavno, podkači ćošak noktom i skini, nema tu neke mudrosti..

Screenshot_20211217_215159_com.huawei.android.hwouc.jpgMalopre stigao update 😁
Huawei P40 Pro

Decembarski. Za svaki P40 model je poseban build number. Kod mene na Pro + je. 232

Ne vredi,kolko god da je p40 pro dobar telefon,zakljucio sam da bez google servisa ne mogu da koristim telefon kako ja zelim. Sve ove externe "google" servise(gspace i sl) ne mogu da zamene official jer dosta toga radi lose. Notifikacije prvenstveno ne stizu ili kasne, prosta app za a1 mi izbacivala gresku da ne mogu da se registrujem. Jednostavno sam odustao i prodao telefon. Ko zna mozda se vratim nekad opet ali cisto sumljam. E da i samsung activ 2 watch nekako gubi konekciju sa telefonom sam od sebe. Pa ga povezem pa radi pa opet....Pozdrav Huawei.

U pravu si da ipak ima stvari koje ne rade, ali recimo bar ja licno ne mogu nijedan drugi brend da svarim lako. Samsung nikada dok god budu prodavali onu stvar za bubrege a Xiaomi sam probao i nije mi to to. Ove ostale brendove ni ne gledam. Meni je Emui jako gotivan skin, navikao sam na njega godinama i ovako dobre kamere kao Huawei nema i dalje niko drugi a i trajanje baterije.

Bio je dobar :) Xiaomi mi je ok pogotovo sto za manje novca dobijas jako dobar tel. Samsung me nervira jer prvo brzo mu prolazi vreme,baterije su katastrofa,kosta boga oca... OnePlus mi je npr vrh telefon ali ajde sve to nije za ovu temu. Kazem ko hoce nek nastavi ja se povlacim do daljnjeg ;)

Ma naravno, i ja samo kazem for my taste sto bi rekli :)
Xiaomi treba jos da nauci neke stvari :)

Zna li neko na P40 lite , pošto u specifikacijama ima FM , a kada ubacim FM radio i pokrenem ne hvata ništa . Da li ima ili nema FM funkciju ili možda nije uključena.

Jesi priključio slušalice,mislim da bez njih ne funkcioniše radio?

Evo od juče drugi P40 lite na kom mi je crkao mikrofon. Sagovornik čuje nešto kao robotski glas sa prekidima. Jedan je iz vipa, reklamirao ga i poslao u servis. Zamenili mu ploču. Od juče i suprugin se isto ponaša. Treba da ga nosimo ovih dana u servis. On je iz mts-a.

Meni poslednje ažuriranje viber-a koje je izašlo na huawei storu zakucava telefon. Evo drugi put od sinoć, telefon zakuca i restartuje se . Dešava li se kome isto? P40 Pro na poslednjem emui-u od pre neki dan.

Ja koristim Viber i Whats sa Aurora Store i do sad nisak imao problema nekih osim sto ne postoji mogucnost sinhronizacije poruka, ali sve notifikacije i uopstr rad aplikacije je kako treba sve..

Koliko ja znam, ako koristiš viber sa autora nećeš moći bekapovati na Huawei cloud chat history... A odbijaće da se konektuje na google drive.
Ispravite me ako grešim

Pa da, nema sinhrinizacije ,ali kazem sem toga aplikacija i notifikacije rade ok.

Ja imam poslednju verziju emui, juče ažurirao Viber preko appgalery, I sve mi radi normalno

Jesi priključio slušalice,mislim da bez njih ne funkcioniše radio?
Priključio sam naravno, to sama aplikacija traži ali ne pronalazi ni jednu stanicu. Napominjem da nisam imao FM radio instalisan fabrički ali kada sam u specifikacijama pročitao da ima ja ubacio FM apk i neće da radi. Negde sam pročitao da je neko nosio u servis da mu se otključa FM čip. To mi je baš glupo.

Ima li neko iskustva sa GSpace. Interesuje me kako promeniti model telefona kojim te registruje. Uvek prijavi Nova 8x ili sli. Posle u Play nema aplikacija koja mi treba, konkretno mislim na Matterport.
Pretpostavljam da je ne prikazuje jer ne bi radila na tom modelu.
Sa druge strane kod P30Pro ima te aplikacije u Play.
Nadam se da sam lepo objasnio problem

Javlja mi se jedan cudan. Baterija fenomenalna. Izvucem 48h sa 7-8h Sot. Danas 22% baterija, prilegao malo popodne, tel ostao na stolu, probudim se nakon 2-3h, 16% baterije. Sta je cudno? Ume za bukvalno 1h i to uvek na procentu od 22-21% da padne na tih 16% ili 15%. Kao u trenutku. Nije cesto ali ume. Mada i ne dozvoljavam da padne ispod 20%. Cisto me zanima sta bi moglo da bude? Da li se nekom desava? P40 pro

Javlja mi se jedan cudan. Baterija fenomenalna. Izvucem 48h sa 7-8h Sot. Danas 22% baterija, prilegao malo popodne, tel ostao na stolu, probudim se nakon 2-3h, 16% baterije. Sta je cudno? Ume za bukvalno 1h i to uvek na procentu od 22-21% da padne na tih 16% ili 15%. Kao u trenutku. Nije cesto ali ume. Mada i ne dozvoljavam da padne ispod 20%. Cisto me zanima sta bi moglo da bude? Da li se nekom desava? P40 pro
Ostale ti aplikacije u pozadini, prođi malo pa pogledaj koja ima dozvolu da se podiže sa sistemom i da radi u pozadini, isključi nepotrebne.

Ostale ti aplikacije u pozadini, prođi malo pa pogledaj koja ima dozvolu da se podiže sa sistemom i da radi u pozadini, isključi nepotrebne.
Ne cini mi se tako. Bukvalno imam 3 aplikacije dodatno instalirane. Viber, Whatsapp, moj telenor. Bukvalno koristim telefon za ono sto sluzi, komunikacija. E sad zasto padne tako drasticno, u 1h bukvalno sa 21% na 16%, povremeno se desi, i to uvek na tom tim procentima, ne bih znao. Mozda je do baterije mada odlicno trajanje ima.

Nazad
Vrh Dno