AcaRamone991
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2021
- Poena
- 85
Ја не схватам толику зависност од гугл апликација. Ваљда јер сам пар година користио нокиа лумиу па сам навикао без гугла 😄
Koji si imao predhodni telefon?Eto konacno sam danas uzeo telefon i odma nastaje problemne mogu da ubacim kontakte koji su bili na prethodnom telefonu.
Kod mene rade sve notifikacije preko Gspace. Jeste da ima reklama ali probaj i ako ti šljaka, za male pare kupiš ad free verziju I voziš bez problema. Mislim da je bilo negde oko 15eura doživotnoMa imao sam iphone 11. Prebtoga sam imao android ali sve sto cuvam sam cuvao na google account. Sad sam neato pokusao da vratim ali ne pronalazi mi kontakte. Mislio sam da ce viber da povuce kontaktebpa samo da ih ubacim ali ocigledno nijema snacicu se nekako za to vec. A sto se tice gspace-a ja sam mislio da je nesto kao bridge za skidanje app ali mi vise deluje na virtuelno okruzenje gde su smestene pojedine aplikacije. Pretpostavljam da notifikacije ne rade preko njega?
Mislim da phone clone može da ti pomogne ali ako ne, ako ne, skini outlook app, ubaci u nju google nalog i u podešavanjima za taj nalog izaberi sync contacts.Eto konacno sam danas uzeo telefon i odma nastaje problemne mogu da ubacim kontakte koji su bili na prethodnom telefonu.
Sredio sam ga prego googla pa sam poslao kontakte kao vcard na telefon i importovao ih posle. Sad sve imam. Sad me muce neke notifikacije koje ne izlaze,npr topeleven i FB ne izbacuju notifikaciju i ako je podeseno da prikazuje. Dal jos neko ima sl problem.O
Mislim da phone clone može da ti pomogne ali ako ne, ako ne, skini outlook app, ubaci u nju google nalog i u podešavanjima za taj nalog izaberi sync contacts.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari