Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Ја не схватам толику зависност од гугл апликација. Ваљда јер сам пар година користио нокиа лумиу па сам навикао без гугла 😄

Pa instaliraj GMS makar to nije problem.

Mora da se promeni region u Nemacku i App Gallery isto, medjutim meni nije hteo login i pored toga.

Ljud,jel još neko ima probleme sa notifikacijama na instagramu? Ili ne stižu,ili stignu 100 odjednom stare po par sati,ili neprekidno stižu iznova i iznova stare poruke?
Jel do telefona ili aplikacije?

zasto li se zove 12 kad nema skoro nista novo?

Ovo odvajanje notifikacija od control panela meni deluje kao super rešenje.
Još kad bi notifikacije mogle da se povuku sa sredine ekrana, bilo bi idealno. Ne znam zašto huawei ne ubacuje tu opciju.

Ni meni to nije jasno, a izgleda i dalje necemo to imati.Huawei forsira onaj svoj search kad sve svajpuje sa pocetnog ekrana sto je meni bezveze.
Kod Xiaomija je to dobro odradjeno, s desne strane kad se povuce je status bar, a levo notifikacije.

Planiram da iphona 11 predjem na p40 pro. Do sad nisam koristio huawei koji nema google servise i sve ki to deluje malo izazovno. Na benchmark tv-u sam gledao cim je izaso huawei bez google servisa i covek instalirao 90% app koje je zeleo. Ja u sustini najvise koristim chrome jer kad se prijavim, sve sifre sa raznih sajtova, i sl stvari su tu. Ne moram da se prisecam. Sa mapama sam bio zadovoljan sa sygicom tako da ajde ne mora google maps. E da i google photo mi je pri vrhu ali prezivecu i bez toga jer je trenutno 99% pun :)

Što se tiče chrome, mislim da ne možeš da povučeš šifre itd jer ne možeš da se uloguješ na google nalog na telefonu. E sad, nije ni to veliki problem, jer imaš edge alternativu. Možeš na računaru da importuješ sve sa chrome na edge, posle instaliraš edge na telefon i sinhronizovaće sve. Edge je stvarno dobar pretraživač.
Google photos možeš da pristupiš i koristiš kroz GSpace, radi normalno, samo napinju reklame.
Google maps možeš da koristiš normalno, samo ne možeš da sinhronizuješ prethodne pretrage itd. Petal maps su dobre.

Ma edge koristim na racunaru tako da je super ako ima podrsku na huawei-u.

Eto konacno sam danas uzeo telefon i odma nastaje problem :) ne mogu da ubacim kontakte koji su bili na prethodnom telefonu.

Ma imao sam iphone 11. Prebtoga sam imao android ali sve sto cuvam sam cuvao na google account. Sad sam neato pokusao da vratim ali ne pronalazi mi kontakte. Mislio sam da ce viber da povuce kontaktebpa samo da ih ubacim ali ocigledno nije :) ma snacicu se nekako za to vec. A sto se tice gspace-a ja sam mislio da je nesto kao bridge za skidanje app ali mi vise deluje na virtuelno okruzenje gde su smestene pojedine aplikacije. Pretpostavljam da notifikacije ne rade preko njega?

Ma imao sam iphone 11. Prebtoga sam imao android ali sve sto cuvam sam cuvao na google account. Sad sam neato pokusao da vratim ali ne pronalazi mi kontakte. Mislio sam da ce viber da povuce kontaktebpa samo da ih ubacim ali ocigledno nije :) ma snacicu se nekako za to vec. A sto se tice gspace-a ja sam mislio da je nesto kao bridge za skidanje app ali mi vise deluje na virtuelno okruzenje gde su smestene pojedine aplikacije. Pretpostavljam da notifikacije ne rade preko njega?
Kod mene rade sve notifikacije preko Gspace. Jeste da ima reklama ali probaj i ako ti šljaka, za male pare kupiš ad free verziju I voziš bez problema. Mislim da je bilo negde oko 15eura doživotno

O
Eto konacno sam danas uzeo telefon i odma nastaje problem :) ne mogu da ubacim kontakte koji su bili na prethodnom telefonu.
Mislim da phone clone može da ti pomogne ali ako ne, ako ne, skini outlook app, ubaci u nju google nalog i u podešavanjima za taj nalog izaberi sync contacts.

Da li neko moze da potvrdi ko je imao ili ika nativni Gms da li radi Voice Assistant?

O

Mislim da phone clone može da ti pomogne ali ako ne, ako ne, skini outlook app, ubaci u nju google nalog i u podešavanjima za taj nalog izaberi sync contacts.
Sredio sam ga prego googla pa sam poslao kontakte kao vcard na telefon i importovao ih posle. Sad sve imam. Sad me muce neke notifikacije koje ne izlaze,npr topeleven i FB ne izbacuju notifikaciju i ako je podeseno da prikazuje. Dal jos neko ima sl problem.

Ima li neki način da uradim downgade, ali bez ong micro usb adaptera?

Ima , radi se preko usb kabla i laptopa uz pomoc Hi Suite programa.
ja sam pokusavao mada.meni nije hteo da zapocne proces downgrade-a mada mislim da sam sve radio po uputstvu

Danas sam uocio prvi problem na ekranu mog p40 pro telefona. Naime, iako jedva primetno, pojavila se jedna vertikalna zelenkasta linija, koja se prostire negde par mm pored selfi kamere pa sve do donjeg dela ekrana. Da li je neko imao slican problem? Telefon je srecom pod garancijom tako da verujem da ce ovo srediti.

U mts-u je kupljen, ali je ugovor na osobu od koje sam ga kupio. Pro mobi cu kontaktirati

Pozdrav,jel zna neko kako da mi stizu notifikacije sa aplikacija skinutih sa gspace?

Meni nekad rade notifikacije,nekad ne. Recimo za KP , a FB sam skinuo preko Apk
Pure i ne stižu mi notifikacije. Generalno,nije mi bitno za FB da li stizu

Колико вам се брзо напуни P40 lite? Телефон сам до јуче пунио са 18w јер нисам имао 40w и јуче ми стигао тај од 40 али не може да напуни као што пише на GSM areni 70% за пола сата. Око сат и 40 ми требало до 90 посто, мада био укључен 4г.

Pozdrav,jel koristi neko smart watch sa P40 Pro? Instalirao sam preko apk samsung wear ali mi non stop diskonektuje sat sa telefonom.Jel ima neko sl problem.

Trebala bi mala pomoc. Trebao bih skinuti cet sa vibera i poslati drugoj osobi. Kako da izvedem to na ovom tel?

Nazad
Vrh Dno