Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Od 29. do 31.jula je bila promocija 20% popusta i besplatna zastitna folija.. Ali bice opet sigurno, skoro uvek vidim da ima promocija za huawei.. @Spanjeli
Zet danas uzeo p40 lite, kako da mu namestim google servise najlakse?
Treba da vrati na neku verziju(vidi na xda), gde mogu da se instaliraju gs, a onda preko one aplikacije, ima na YouTube. Poenta je da se nađe dobar firmware i da se ubaci preko hi suite kako treba, mnogi tu greše.

Preko petal search je sve aplikacije instalirao i sve mu rade. Sad kako ce biti vremenom videcemo.

Pozdrav,imama P40 pro i memogu ga nikako azurirati,jos je na emui 10 i android 10.1.0.104
Hi care ne daje update niti hi suite.
Iz huaweia su mi rekli da je telefon za madzarsko trziste i da moram biti u EU da bi se azurirao,nesto mi to nije normalno,ima li netko savjet....

Možeš da probaš preko nekog vpn-a da staviš mađarsku ili neku drugu zemlju pa da vidiš, ali ne verujem da je to u pitanju. Nadji firmware koji ti odgovara pa ga flešni i to je to.

Radio sam te stvari na samsungu,ali sa huawei se bas ne razumijem,sta je vpn,gdje naci firmvare i kako flesat,molim pomoc....

Једине нотификације које ми НЕ долазе на П40 про су са Линкедина.
Ни персонална порука,ни кад ми неко види профил.
Ништа.

Radio sam te stvari na samsungu,ali sa huawei se bas ne razumijem,sta je vpn,gdje naci firmvare i kako flesat,molim pomoc....
Ja koristim S21u i ne mogu ti pomoći, možda neko drugi može da te uputi. Dok sam imao Huawei sve sam nalazio na xda forumu.
VPN je virtuelna privatna mreža i služi da napravi most između tebe i nekog servera bilo gde u svetu, na taj način se koristi ip adresa tog servera a ne tvog provajdera i zbog toga mogu da se zaobiđu ograničenja koja važe u tvojoj zemlji.

Na xda forumu su mi rekli da je moj telefon demo verzija za Europu te da zbog toga nema azuriranja.Treba promjeniti broj medzujezgre iz C652 u C432

Prilozi

• Screenshot_20210816_163957_com.android.settings.jpg
    Screenshot_20210816_163957_com.android.settings.jpg
    52.6 KB · Pregleda: 55
neki info o ceni zamene zadnjeg stakla za p40 pro? kakva si ta da alija.? zna se da nisu org al moze li da prodje i kad stigne ima li neko da menja?

^Meni su i na P30 Pro stizale bez notifikacije. Sad ćemo da vidimo kako će biti na P40 Pro?

Stižu notifikacije za privatne KP poruke na P30 pro bez problema, biće da ti nešto nije bilo podešeno kako treba.

P30 serija ima google servise i sve radi bez problema

Све је штиклирано али нема обавештења кад стигне нова порука.

Prilozi

• Screenshot_20210822_215750_com.kupujemprodajem.android.jpg
    Screenshot_20210822_215750_com.kupujemprodajem.android.jpg
    49.4 KB · Pregleda: 36
Pozdrav svima. Brza pomoc mi treba. Imam neku ponudu sa P40 Lite. U delu ,,o telefonu" pise p40 lite s+. Iako sam dosta informisan o telefonima, za ovaj s+ nikad cuo. Da li jos nekome pise ovo? Pise Kirin 810, deluje da je sve ok..

Meni nedostaju google servisi na P40 Pro. Može da se funkcioniše naravno ali malo, malo pa zapne negde. Na Samsungu S sam bio 10 godina unazad i odlučim se da promenim. U zadnje vreme mi i baterija ne traje kao što je u početku, ne znam šta može biti povezujem sa ovim ažuriranjima što su bila.
Kamera se baš muči u noćnim uslovima, što na slkama što na videu. Na Samsungu(S9+) je dosta bolje radila i fokusirala brže. Jel se dešava vama u dnevnim uslovima slikanja piše sharpening - keep your device steady ili tako nešto i to traje i po par sekundi?

Burazer ima P30 Pro i izgleda mi da je taj telefon bolji od ovog.

Jel zna neko nekoga ko radi downgrade i instalaciju gms? Probao sam sve ali izgleda da proxy vise ne radi

Ja ne znam za vas ali ja ne bih rizikovao odličan telefon sa tim downgrade. Uvek postoji opcija da GMS radi. Npr, GSpace. Nije savršen i radi između 90 I 95%. Ali, skontao sam da postoji svet i bez Google

Meni je veće pitanje zašto se Dule vratio sa s21u na p40 pro? 😁

Zbog memorije iskreno,ne dam samsungu za 128gb vise 200e i tacka,rekoh ja da im je to jedina mana i dodjoh do popunjenosti l. Gledao sta da uzmem ovaj mi izleteo povoljno i nisam se pokajao,ubacio gs i radi kao sat,baterija bolja,brzina ista ,vise memorije,ram se ne oseti.zgodniji za ruku mnogo,laksi.... S druge strane losiji zvuk i mozda displej mada je diskutabilno. Prvi primerak p40 pro koji sam kupio je imao ocajan displej ,ovaj je vrhunskii . Naravno da postoji svet i bez googla ali sad radi kako bi trebao i da radi sa svim backupovima,sinhronizacijama itd. Ko kaze da to nije mana taj laze sam sebe

neko cuo za aplikaciju curve? moze li se preko nje placati telefonom na nfc posto g pay ne radi na p40 pro

Mogu li nekako skinuti offline google mape na huawei p40 pro? Pokušao sam sa gspace, ali čim zatvorim aplikaciju izbrišu se

U vezi notifikacija (p40 pro) imam problem sa b92, yahoo mail,vijesti.me.Probao sam i preko gspace ali nema notifikacija.

Airbnb nova verzija nemoguce da se prebaci sa travel na host rezim. Tu sam skinuo statiju verziju i super radi.

Ostale aplikacije super rade-viber, whatsapp, mondo.rs,instagram,flashscore, tapatalk, gdmss, aliexpress.

Ja sam danas na P40 Pro plus uradio downgrade,ali sad kad povezem usb ne nudi mi da biram dal hocu samo punjenje,prenos datoteka itd.Pre nego sto sam uradio downgrade,normalno je radilo.Ima li neko ideju sta da mu radim?Trenutno skidam azuriranje za emui 11.

Ja sam danas na P40 Pro plus uradio downgrade,ali sad kad povezem usb ne nudi mi da biram dal hocu samo punjenje,prenos datoteka itd.Pre nego sto sam uradio downgrade,normalno je radilo.Ima li neko ideju sta da mu radim?Trenutno skidam azuriranje za emui 11.
Aktiviraj opcije za programere pa onda usb otklanjanje grešaka

Vrh Dno