risa
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.04.2003
- Poena
- 675
I da li ti od tada rade sve notifikacije?Ja sam radio i prošlo je bez ikakvih problema
I da li ti od tada rade sve notifikacije?Ja sam radio i prošlo je bez ikakvih problema
Ako misliš na ulogovanje svojim google nalogom na yt vanced koraci su sledeći : skini vanced manager (možeš sa njihovog sajta skinuti apk) potom skines u vanced manageru microG aplikaciju (odaberi huawei uredjaj prilikom ulogovanja na google nalog). Vanced Manager automatski skida staru verziju yt vanced (br 15...) koja dopušta ulogovanje na google nalog na yt vanced. Idi potom u yt vanced i uloguje se. Tek potom uradi update yt vanced-a na verziju 16.. Ukoliko uradis update odmah pre nego sto si se ulogovao na yt vanced, neće raditi zbog bagaDa li je neko uspeo na pro verziji sa youtube vanched aplikacijom da se uloguje sa svojim youtube nalogom?
Ako jeste,kako?
Hvala puno na informaciji. Uspešno sam instalirao gms i radi sinhronizacija odlično sa aplikacijama koje koriste Google maps. Ova informacija mi je bila neophodna ukoliko bude razloga za factory reset tel da znam da li mogu ponovo da instaliram gmsNije, sa EMUI 11 sa HiSuite radiš downgrade na 10.1.0.176 pa tek onda sa HiSuite Proxy na niže od 10.1.0.154 a nakon instalacije GMSa sam sa HiSuite Proxy vratio na 10.1.0.176 i tek onda je sam nudio update na EMUI11.
Da li sad kad si instalirao gms ti se mobilni ponaša kao da ima sve Google servise? Play store, drive, mape...Hvala puno na informaciji. Uspešno sam instalirao gms i radi sinhronizacija odlično sa aplikacijama koje koriste Google maps. Ova informacija mi je bila neophodna ukoliko bude razloga za factory reset tel da znam da li mogu ponovo da instaliram gms
Upravo sam u ponedeljak instalirao na P40 lite preko Googlefier. Ako pratiš uputstva momka koji je kreator cele priče nema problema. Tako je sve savršeno sredio da sam i ja koji se skroz ne razumem u andorid telefone uspešno instalirao google servise. Novi Huawei tel se ne mogu otključati i neki nov rom je nemoguće instalirati. Što se tiče tih alternativnih aplikacija koje su virtuelne mašine, donekle reše problem. Nadomeste nedostatak Google aplikacija, medjutim nepozudane su i sporije rade, imaju reklama, troše više baterije i zauzimaju više memorije nego kad se instaliraju google servisi.Da li Googlefier you uvek radi dobro svoj posao? Da npr preko toga instaliram service, mada tu je i video sam dualspace, ali ne znam koliko je to zaista sigurno da se koristi?
I jel postiji neki rom ili nesto sto moze da se koristi firmware i slicno koji je vec imao preinstalirane service?
Viber prepiske su najveći problem koji nisam rešio, mada meni to nije deal breaker. Pogledaj na xda forumu ili na yt da li ima rešenje za to. Na ovoj temi su ljudi pominjali da se proba preko desktop verzije vibera da se odradi back up pa da se kopira na tel. Ukoliko imas huawei cloud, koji je dostupan na huawei tel sa google servisima, možeš back upovati viber i wa poruke i uraditi restore na novi huawei tel bez googlaMeni je to zbog vibera i ostalih stvari koji imam na google drive.. Viber prepiske su mi jako bitne.
Da li si ti pokusao ovo da napravis? I jel ce raditi kasnije kad budem zeleo da zamenim telefon opet kroz neku godinu?Viber prepiske su najveći problem koji nisam rešio, mada meni to nije deal breaker. Pogledaj na xda forumu ili na yt da li ima rešenje za to. Na ovoj temi su ljudi pominjali da se proba preko desktop verzije vibera da se odradi back up pa da se kopira na tel. Ukoliko imas huawei cloud, koji je dostupan na huawei tel sa google servisima, možeš back upovati viber i wa poruke i uraditi restore na novi huawei tel bez googla
Nećeš samo uspeti da sačuvaš istoriju poruka. I dalje ćeš biti na svim grupama kao i do sadaZnaci ako predjem na telefon bez gms, ne sto nece biti chat-a, sto mi nije ni bitno, nego necu biti ni u viber grupama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari