Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Slažem se. Ali to nije do mene. Evo ti YT link pa vidi...

Da li ovo moze da se ubaci nekako bez ovog dodatka za usb flash memoriju?

U stvari malo sam pobrkao,od istok autora sajta sam nasao ovo

Video sam da je datum snimka sveziji,da li je ovo isto kao lklip pre ili ima nekih izmena?

Poslednja izmena:
Da li ovo moze da se ubaci nekako bez ovog dodatka za usb flash memoriju?
Da.
Ali moj savet je da pokušaš da se što više osloniš na Huawei Galeriju, Aurora galeriju kao i apk instalacije.
Ja sam moje potrebe tim putem zadovoljio pa jedno 95%
Google drive-bolje Onedrive(ista cena pretplate a radi bez problema putem apk)
Mape - ima ih koliko hoćeš na Huawei galerija(probaj Here)
Gmail - radi preko bilo koje druge mail aplikacije(BlueMail)
Viber - radni normalno
Whatsup - radi preko apk ali nema notifikacija
CarGo - radi
Parking servis - radi preko apk ali nema notifikacija
B92,Blic, Nova... - sve rade
Moj Telenor - radi
Itd...

A da li postoji neki launcher da meni sa instaliranim aplikacijama bude kad se prstom prevuce od dole ka gore?
Navikao sam na pixel i ovo mi je najveci problem skolovanje levo-desno.
Na pixelu sam ubacio lawnchair i preko njega sam sredjivao sve.

Skoro svaki launcher sem fabričkog ima opciju prevlačenja na dole, možeš bukvalno da biraš koji hoćeš ali nova launcher je najbolji.

Da.
Ali moj savet je da pokušaš da se što više osloniš na Huawei Galeriju, Aurora galeriju kao i apk instalacije.
Ja sam moje potrebe tim putem zadovoljio pa jedno 95%
Google drive-bolje Onedrive(ista cena pretplate a radi bez problema putem apk)
Mape - ima ih koliko hoćeš na Huawei galerija(probaj Here)
Gmail - radi preko bilo koje druge mail aplikacije(BlueMail)
Viber - radni normalno
Whatsup - radi preko apk ali nema notifikacija
CarGo - radi
Parking servis - radi preko apk ali nema notifikacija
B92,Blic, Nova... - sve rade
Moj Telenor - radi
Itd...
Одакле ти да нема нотификација на whatsapp? Ради сасвим нормално, стижу нотификације

Da li je neko uopste odradio ovo sa linka sto je okacio @risa?

Ako jeste,da li vredi cimanja,kako radi i sta se tacno dobija?

Da li je neko uopste odradio ovo sa linka sto je okacio @risa?

Ako jeste,da li vredi cimanja,kako radi i sta se tacno dobija?
Ja, kako sam prešao na Huawei, sam prvo to probao. I sve se namesti za 5min. Ali bukvalno. Ali nekad se desi da zabaguje i tad se smorim. Tad sam otkrio Aurora store, apk instalacije i skontao sam da postoji život bez gugla. Vredi probati. Moraš neke stvari da sam probaš jer sve zavisi koje App koristiš svakodnevno

Da li je rešiv problem sa notifikacijama? Prebacio sam preko phone clone aplikacije viber, whatsapp, kupujem prodajem I ne rade notifikacije ni za jednu od navedenih

Da li je rešiv problem sa notifikacijama? Prebacio sam preko phone clone aplikacije viber, whatsapp, kupujem prodajem I ne rade notifikacije ni za jednu od navedenih
Мени за Вибер и воцап стижу нотификација док за кп не стижу. Пробај да избришеш апликације и да их скинеш преко неке продавнице

Ja sam preko Petal search instalirao whatsapp, dok sam viber regularno sa app gallery skinuo. Rade mi notifikacije normalno.
Za KP ne znam

Viber sam skinuo sa App Gallery, dok sam WA i KP skinuo sa Apkpure. Nažalost još uvek se problem nije rešio. Koju alternativnu prodavnicu aplikacija mi preporučujete da najviše koristim za aplikacije koje nisu dostupne na App Gallery? Koje imaju pouzdane i stabilne update?

Apkpure I ja koristim. Veoma je ažurna.
Jesi li probao da u settings/ apps/ app launch, isključiš manage automatically za viber, WA, i slične aplikacije?

P40 lite, комбиновано 4g/wifi

Prilozi

• Screenshot_20210326_073250_com.huawei.systemmanager.jpg
    Screenshot_20210326_073250_com.huawei.systemmanager.jpg
    30.9 KB · Pregleda: 30
Apkpure I ja koristim. Veoma je ažurna.
Jesi li probao da u settings/ apps/ app launch, isključiš manage automatically za viber, WA, i slične aplikacije
Hvala na savetu. Jesam, videćemo da li će stizati za WA. Viber I Telegram obaveštenja stižu. Mail klijent koristim BlueMail i sad stižu obaveštenja I za njega

Biće problema sa nekim aplikacajama i kada se u power management-u isključi automatski režim za aplikacije i stavi da im bude omogućeno "vršljanje" u pozadini. Neće to biti redovno stanje, kao kada je na automatskom, ali će se jednom u par dana dešavati da aplikacija zaspi - ovo se odnosi na YandexMail, WhatsApp i Telegram (najalarmantniji su Yandex i Telegram), dok se za Viber desi da stigne poruka, ali jednostavno nema obaveštenja o tome, pa primetim tek kada bacim pogled na ikonicu istog.

Problem sa notifikacijama sam rešio preko MicroG servisa, evo detaljnog uputstva kako se radi:

P.S. kada se ovo odradi preporučljivo je da se ode u MicroG Setting (app koja je skinuta sa linka iznad), pa cloud managing, pa na 3 tačkice u gornjem desnom uglu, pa advanced i tu promenite vreme na koje servisi "bude" ostale aplikacije, jer je po default-u stavljeno 5, ili 10 minuta, što nije baš sjajno, pa nije loše staviti na 60 sekundi

Da li je neko radio downgrade EMUI softvera na niže verzije radi instalacije Google servisa. Video sam dosta klipova i tema na forumima o tome, međutim želeo bih da čujem i vaša iskustva da li je bezbedno po rad telefona?

Vrh Dno