Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Viber imas na huawei app galery koliko ja znam. Onda samo WA

Sent from my P30 using Tapatalk

Nisam uspeo da vidim da li je neko pisao na temi ali me zanima kako ide sa čuvanjem kontakata a ujedno i sa učitavanjem sa google naloga? Pretpostavljam da se u startu prilikom pokretanja-kloniranja pomoću phone clone učitaju svi kontakti sa google naloga ali šta se dešava posle? Da li i dalje bekapujete kontakte na google nalog (ručno?) ili postoji neka druga opcija.

Postoji opcija bekapovanja na Huawei Cloud.

856a701f270055e135bfde7b61969c9d.jpg

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

3 dana iliti 65 sati uptime. 10 sati ekrana.

Baterija bolesna.
Bt uključen stalno zbog sata, osvetljenje je malo ispod pola.

Punjenje:
Od 0-40 za 15 minuta
0-75 za 30 minuta
0-100 otprilike sat vremena.

Na nekom dužem planu od godinu dve, baš me zanima kakva će biti baterija.

e4df5d2f7fa96b214f4f69d6fef3356c.jpg

Za bateriju nemam dileme kad je Huawei u pitanju. Mate 20 pro je kod mene godinu i 3 meseca i nema naznaka da je nešto oslabila nakon toliko punjenja sa super fast punjačem. Tj one priče da će ovaj ili neki drugi super brzi punjač nakon godinu dana upotrebe prepoloviti bateriju zbog brzine punjenja kod mene ne piju vodu.

Ne podsećaj me na te priče, taman sam ih zaboravio [emoji16]. Super Charging i kod mene radi kao sat, baterija ok posle skoro godinu dana, a mnogo znači kada za 5 min na brzinu možeš da dopuniš telefon. 40W na midrange telefonu je, mislim, jedan od glavnih aduta P40 Lite.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Evo neću više [emoji23]. Nego, obrni okreni, vratimo se opet na "tu" bateriju, pa reko i ja da dobacim koju reč o tome...

Momci da li je neko instalirao nesto od google aplikacija? Kako rade

Ne kapiram prosle godine sam uzeo P30 Pro preko mts uz omorika 2 za 40000 na 36 meseci,sada je P40 Pro uz isti paket na 36 meseci 70000 ,a znaju da imaju problem sa google i skoro pa dupla cena.Zeleo sam da uzmem P40 Pro po istoj ceni kao prosle godine i da se bakecem sa aplikacijama,ali da platim ove godine skoro duplo vise i jos da se dovijam,bas bezobrazluk.

Pa nije tu MTS kriv, nece oni cenovno da kompenzuju nedostatak Googla vise nego sto je Huawei sam to ucinio.
Jer logika je kupca da je povoljno, rekao bi ovo je super cena, nema veze sto nema Googla, vredi samog telefona, a bez Googla cu da zivim.
A onda kada je cena visoka, kupac ce da kaze ma jel ocekuju oni da za te pare ja kupim telefon bez Googla pa da improvizujem.

U principu, Huawei nije ni zeleo da na konto nedostatka Googla neko smatra uredjaj dobrom kupovinom ako ce mu to spustiti cenu, to je njihova strana. Potencijalni kupac ima pravo na svoj dojam.

Onomad su se kupovale Lumie za fine pare pa se ljudi nisu preterano zalili sto nema pola aplikacija, nego su kupovali zbog nekih drugih prednosti i afiniteta i zbog samog uredjaja.

Ovo je isti metod kao i ranije s tim što se koristi računar da se prebace fajlovi, sve ostale peripetije su iste. Mene zanima da li sa ovim ubacivanjem Google servisa rade i push servisi?

P30 Pro

Velika je gimnastika ovo za prosecnog korisnika ,brzo ce padati cene ovom telefonu na oglasima sigurno,zaleteli se neki,eno na kp vec ima za 750e da se nadje a mislim da ce brzo to ici i na ispod 700

Ovo je isti metod kao i ranije s tim što se koristi računar da se prebace fajlovi, sve ostale peripetije su iste. Mene zanima da li sa ovim ubacivanjem Google servisa rade i push servisi?

P30 Pro

To i mene zanima, kao i vecinu. Postoji vec brdo snimaka sa istom metodom, pritom i njima iz 100 retry uspe da se poveze na google play. Medjutim niko ne kaze kako radi sa push notifikacijama, update-ima itd.
Taj problem izgleda jos nije resen...

A kakav push ti treba?

Velika je gimnastika ovo za prosecnog korisnika ,brzo ce padati cene ovom telefonu na oglasima sigurno,zaleteli se neki,eno na kp vec ima za 750e da se nadje a mislim da ce brzo to ici i na ispod 700
Није он 750 или 700 € зато што се неко није "пронашао" у њему, тј. није задовољан. Треба бити свестан да је у Србији добар број људи који узимају скупе телефоне у пакетима код провајдера и одмах их дају на огласе. За њих је то "лаки кеш кредит".

Послато са NOVA 5T уз помоћ тапатока

Da li stižu notifikacije sa whatsup-a, skype-a, YouTube-a, gmaila, booking-a, aliexpressa, fb messenger-a, instagrama i sl?

P30 Pro
Stižu. Samo YouTube ne stiže, Gmail može, ali ako klijent ne traži GCM, Instagram viber, whatsapp itd stiže normalno.

Obnovio sam ugovor u vip-u i uzeo P40 lite, čekam da stigne. Supruga je u mts-u i htela i ona da uzme isti telefon pošto joj ističe ugovor uskoro, međutim vidim da to nije isti model. U mts-u je neki P40 lite E sa 3 zadnje kamere, 4GB ram memorije i 64GB rom memorije. Nisam dalje ni gledao koje su razlike, ali pretpostavljam da ih ima još. Da li je onda bolje da uzme P30 lite?

Umesto P30 Lite, moj savet ti je da razmisliš o Nova 5T. Bolji chipset, bolje kamere.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Obnovio sam ugovor u vip-u i uzeo P40 lite, čekam da stigne. Supruga je u mts-u i htela i ona da uzme isti telefon pošto joj ističe ugovor uskoro, međutim vidim da to nije isti model. U mts-u je neki P40 lite E sa 3 zadnje kamere, 4GB ram memorije i 64GB rom memorije. Nisam dalje ni gledao koje su razlike, ali pretpostavljam da ih ima još. Da li je onda bolje da uzme P30 lite?

Postoje dva modela P40 Lite i P40 Lite E

Da, ovaj sa "e" je "lite varijanta" običnog lajta.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Није он 750 или 700 € зато што се неко није "пронашао" у њему, тј. није задовољан. Треба бити свестан да је у Србији добар број људи који узимају скупе телефоне у пакетима код провајдера и одмах их дају на огласе. За њих је то "лаки кеш кредит".

Послато са NOVA 5T уз помоћ тапатока

Jel se to stvarno radi.

Nazalost, masovno. Samo ja znam 3-4 coveka koji to rade. Sto je najsmesnije, nisu ni svesni koliko im je to skupo, ali *mjau**mjau**mjau*, mora da se ode na more i sl...
Sta ce biti sutra nema veze, mora da se ima sta slikati za instagram....

To rade ljudi koji imaju probleme u kred. birou vrv...

Pozdrav, posle duzeg koriscenja Samsung modela, presao bih na Huawei, malo sam se zasitio Samsunga...izbor je pao na P40 Pro posto ce telefon sluziti i u poslovne ne samo u privatne svrhe zanima me da li posle instaliranja Google servisa radi sve kako treba, Gmail, YT, da li sve ostale aplikacije rade kako treba, neko je spomenuo Intesa Mobi, da li posle kloniranja aplikacija koje trenutno imam u telefonu radi sve kako treba? Nije mi problem da instaliram Google i ostale peripetije ali da to bude na pocetku i da ne moram posle u toku koriscenja da se bakcem i da se dovijam stapom i kanapom. Treba mi stabilan i dobar telefon na koji mogu da se oslonim u svakom trenutku.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ako ti treba pouzdan i stabilan telefon uz Google servise, onda se kloni nove P serije.

Bilo koja funkcionalna metoda instaliranja GMS ne garantuje njenu funkcionalnost nakon instaliranja.

A sto se tice kloniranja, nesto klonira, nesto ne, recimo aplikacija banke ti ne bi radila.

Uzmi p30 pro, za duplo manje para i nece te boleti glava, a imaces i dalje vrhunsko zadovoljstvo i pouzdan telefon

Delim mišljenje...ili probaj one plus 7 pro nprr, google 4 xl obzirom da već tipuješ na veliki telefon

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Vrh Dno