Ovo je isti metod kao i ranije s tim što se koristi računar da se prebace fajlovi, sve ostale peripetije su iste. Mene zanima da li sa ovim ubacivanjem Google servisa rade i push servisi?
P30 Pro
Није он 750 или 700 € зато што се неко није "пронашао" у њему, тј. није задовољан. Треба бити свестан да је у Србији добар број људи који узимају скупе телефоне у пакетима код провајдера и одмах их дају на огласе. За њих је то "лаки кеш кредит".Velika je gimnastika ovo za prosecnog korisnika ,brzo ce padati cene ovom telefonu na oglasima sigurno,zaleteli se neki,eno na kp vec ima za 750e da se nadje a mislim da ce brzo to ici i na ispod 700
Da li stižu notifikacije sa whatsup-a, skype-a, YouTube-a, gmaila, booking-a, aliexpressa, fb messenger-a, instagrama i sl?A kakav push ti treba?
Stižu. Samo YouTube ne stiže, Gmail može, ali ako klijent ne traži GCM, Instagram viber, whatsapp itd stiže normalno.Da li stižu notifikacije sa whatsup-a, skype-a, YouTube-a, gmaila, booking-a, aliexpressa, fb messenger-a, instagrama i sl?
P30 Pro
Obnovio sam ugovor u vip-u i uzeo P40 lite, čekam da stigne. Supruga je u mts-u i htela i ona da uzme isti telefon pošto joj ističe ugovor uskoro, međutim vidim da to nije isti model. U mts-u je neki P40 lite E sa 3 zadnje kamere, 4GB ram memorije i 64GB rom memorije. Nisam dalje ni gledao koje su razlike, ali pretpostavljam da ih ima još. Da li je onda bolje da uzme P30 lite?
Није он 750 или 700 € зато што се неко није "пронашао" у њему, тј. није задовољан. Треба бити свестан да је у Србији добар број људи који узимају скупе телефоне у пакетима код провајдера и одмах их дају на огласе. За њих је то "лаки кеш кредит".
Послато са NOVA 5T уз помоћ тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari