Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

80% potrošača (bez Kine) nema nameru ni želju da se bakce sa proizvodom koji ne može da završi out of the box ono što može neki drugi iste cene.
Nije to Apple...

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Za par dana cu izneti utiske.

Ukratko:

Katastrofa je što ništa ne radi od meni važnih aplikacija :D

No dobro, sreća Mi8 radi kako bog zapoveda.

Brzina je okej, lepo radi, a i naravno kad nema pola aplikacija. :D

Inače, jako lep ovaj zeleni...

Uporedi sa Mi 8. :d Pogotovo kamere, baš me zanima koliko Mi 8 zaostaje. Ja mu još uvek nisam našao adekvatnu zamenu.

Bez zvanicne YouTube apk nikada nece biti funkcionalan

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Za par dana cu izneti utiske.

Ukratko:

Katastrofa je što ništa ne radi od meni važnih aplikacija :D

No dobro, sreća Mi8 radi kako bog zapoveda.

Brzina je okej, lepo radi, a i naravno kad nema pola aplikacija. :D

Inače, jako lep ovaj zeleni...
Pa ti izgleda koristis samo lokalne aplikacije. [emoji4] ili nije valjda ni da ove najpopularnije ne rade kako treba?

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

YouTube vanced ne radi, ne može ni micro g da pomogne modovani da bi se pristupilo istoriji. Chrome da ne pričam.

Spark mail client ne radi tj ne radi push što je isto kao da ne radi.

Inteza wave2pay ne radi tj ne mogu da ih skinem, kao ni app od inteze za mbanking.

Poweramp sam kupio, ali preko play-a koji mi je obavezan plejer džaba mi.

Nova launcher sam kupio, džaba mi.

Money lover ne radi, ne može dalje od log in ekrana.

Taxi lokalni nema app.

Photos nichts.

Ebay ne radi.

Jel si probao ovo iznad?

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Ako može samo Google maps i Google Photos.
Ostale aplikacije mi nisu bitne

Google maps radi.
Google Photos ne radi ali postoji aplikacija Photo Tool koja nudi sync sa Photos.

Je li se skine apk pa si instalira ili mora preko browsera

Skines apk uz pomoc nekog od 3rd party store-a... APK Pure, Aptoide, Aurora store itd.

Kakve kombinacije čovek treba da radi na telefonu od 1000e da bi mogao normalno da koristi telefon kao i svaki drugi. :d
A ja mislio Apple komplikovan za korišćenje.

Kakve kombinacije čovek treba da radi na telefonu od 1000e da bi mogao normalno da koristi telefon kao i svaki drugi. :d
A ja mislio Apple komplikovan za korišćenje.
Stvarno volim huawei, ali sanse nema da bih izvodio sve te vratolomije da bih mogao da koristim telefon kao sav svet... Pogotovo jos ako sam ga kupio i platio toliki novac...
Cist mazohizam.
Huawei P30

Povratak u vreme HTC Diamonda, Touch Pro, Legenda, i ostalih u vreme rutovanja. :smoke:

Ako imas chrom iskljuci ga(onemoguci)...meni je tako bilo pri instaliranju na samsung n9
Mogu da isključim telefon. Možda će onda da radi.

Držao sam 8 minuta sad na tom delu gde učitava posle šifre i nije se mrdnuo. Znači ne radi.

A znam i pre ove halabuke sa Huawei-em sam budzio micro g na Cyanogenu, nije nikakva nauka. Kad kažem ne radi onda ne radi.

Ja bih najviše voleo da radi.

Mogu da isključim telefon. Možda će onda da radi.

Držao sam 8 minuta sad na tom delu gde učitava posle šifre i nije se mrdnuo. Znači ne radi.

A znam i pre ove halabuke sa Huawei-em sam budzio micro g na Cyanogenu, nije nikakva nauka. Kad kažem ne radi onda ne radi.

Ja bih najviše voleo da radi.
Negde pročitah da je za MicroOG potrebno da telefon ima GMS.
Tako da - može Jutjub, ali bez prijavljivanja. "Na divljaka"...

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Smešni ste mi. Toliko postova na temu kako "neće mi nedostajati ništa od google aplikacija" ili servisa ,"i onako to ne koristim", a sad na sve načine da se zbudži nešto da radi. I koliko će to da radi? Dok Huawei ne izbaci sledeći apdejt gde će pokrpiti rupe i onemogućiti to, a onda opet neka gimnastika.

Ma ja bih tacno odlepio da mi telefon nema gms, da dam za nesto pare i da moram oko najosnovnijih stvari da bijem glavu i da se maltretiram. Telefon treba da ti olaksa zivot a ne zagorca. Da mi ga neko proda za max 200e, tada bih ga mozda koristio bez gms. Pricam o ovom pro naravno [emoji4]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

А да ли је вама што не би купили ове телефоне тешко да заобиђете ову тему?
Ево ја не бих купио ни ајфон, ни S10/20/30 ни ноут... и не улазим у теме о тим телефонима са жељом да пљујем што по уређајима, што по купцима истих. Све је ствар укуса, свиђало се то некоме или не.
P40 pro је одличан телефон, са одличним хардвером. Софтвер се може или не надоместити ( апликације ). Цена? Много је то новца без обзира да ли је Самсунг, Хуавеи, Ејпл. Сетите се цене s4 када је изашао. Исто врх понуде, екстра телефон, перјаница, а цена ако ме сећање добро служи ( у Русији тада цимер купио њега, а ја лап-топ ) те 2013е око 500$.
А вама што се кунете у Шаоми ( користио Mi A2, добар телефон ) - погледајте цене њихових нових телефона. И они прилазе цифри од 1000€.
Узгред, кад сам код Шаомија - конверзија нпр. Mi A2 у Mi 6x није буџење телефона, а? И убацивање gCam на Шаоми телефоне кроз разна петљања са бутлоудером исто нису буџења? А јесте скидање апликације ( није битно које ) у Хуавеи P 40 серију. Мислим, шта рећи.

Послато са NOVA 5T уз помоћ тапатока

Mi A2 u 6x i GCam su izvlacenje maksimuma iz telefona, GMS je osnovna funkcionalnost.

Sent from my MI 9T using Tapatalk

@salacue mešaš osnovne funkcije i budženje.
Mi A2 radi normalno i ima sve potrebno čim ga izvadiš iz kutije, dok je P40 kad ga izvadiš iz kutije u rangu Ajfona 2G.
Što se tiče Gcam ti možeš, ali ne moraš da je instaliraš jer već imaš kamera aplikaciju, dok kod Huawei-a si primoran da budžiš telefon da bi mogao donekle normalno da ga koristiš. Velika je to razlika.

Nazad
Vrh Dno