[emoji28] ma jok, tvoj bi trebao imati Google servise, zar ne?Kod mene je android 5..to znači da ne važi za moj telefon ?
Što se tiče foruma možeš bez problema ali...Tapatalk ćeš morati skinuti sa neke alternative (apk mirror, apkpure, upto down i sl). Što se tiče igre/igara i njih ćeš morati skinuti na isti način isti ali ju nećeš moći povezati sa svojim Google Play računom. Možda se uspiješ ulogirati u igru ali sam napredak koji si postigao u igri i koji je povezan sa Google Play nećeš moći iskoristiti.
Huawei P40Pro+ & Tapatalk
Ja predlazem metod koji radi. [emoji16]Danas mi stigao p40 lite. Koji metog ubacivanja google servisa predlazete?
Sent from my motorola one vision using Tapatalk
Kako misliš, mail-om? Ako si mislio na svoj YT acoount, tj. Gmail i password, odgovor je - da.Ej ljudi vi koji koriste YouTube Vanced...ima li načina da se prijavi sa emailom?
Gesendet von meinem ELS-N39 mit Tapatalk
Ok, evo punog uputstva, i za tebe, i za one koji nisu stigli ni do tog koraka do kog si ti stigao [emoji846]. Vanced se preuzima sa https://youtubevanced.com/non-root. Tu su razne kolor varijante UI-a, izabereš oni koja ti odgovara. Odatle skini i MicroG apk, služi tome da možeš da se uloguješ u YT aplikaciji na svoj nalog. Instaliraj obe aplikacije, ali, pre pokretanja Vanced app, idi u podešavanja telefona, aplikacije, potraži MicroG, uđi u app info, pa točkić gore desno - podešavanja aplikacije, podesi da sve bude kao na screenshot-u u nastavku. Pokreni Vanced, uloguj se i uživaj.To mislim ali kako uspjeti...meni izbaci grešku da se ne može spojiti na Google server. Nemam instaliran GMS!!!
Meni radi na najnovijem firmware-u, doduše, logovao sam se na starom.To je možda radilo na nekim starijim firmware_om...očigledno da sada ne radi [emoji849]
To je prvo što sam probao...ne radi više...izbaci poruku daEvo ti najlaksi nacin.Ja imam zadnju verziju software i sve radi full.
Ukucas na google youtube vanced odes na xda developers site.
Tamo odes kao na slici klikens.Skines Vanced Manager instaliras ,onda otvoris menager instaliras prvo MicroG,pa instaliras you tube aplikaciju.Ulogujes se i to je to.
Posle tu menager aplikaciju pokrenes po nekad proveris jel ima update i sve radi savrseno.
Ups zaboravih sliku :d
Pogledajte prilog 290000
Evo ti najlaksi nacin.Ja imam zadnju verziju software i sve radi full.
Ukucas na google youtube vanced odes na xda developers site.
Tamo odes kao na slici klikens.Skines Vanced Manager instaliras ,onda otvoris menager instaliras prvo MicroG,pa instaliras you tube aplikaciju.Ulogujes se i to je to.
Posle tu menager aplikaciju pokrenes po nekad proveris jel ima update i sve radi savrseno.
Ups zaboravih sliku :d
Pogledajte prilog 290000
Mogu i ja da puštam YT sa ugašeni ekranom ali ne mogu da se prijavim sa YT account_om. U TubeMate se mogu prijaviti a ne mogu puštati sa ugašenim ekranom...[emoji16]
Oba su isključena ali ipak neće...Možeš da se prijaviš
Otvoriš vanced microG i odradiš sve kao na slikama
Bitno je da ta dva Google servisa budu na off![]()
![]()
Sent from my LIO-L29 using Tapatalk
Točno tako...ali koji su to *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i ovi što "održavaju" Huawei AppGallery...imaš da skineš Opera Touch Browser ali kad ga pokreneš izbacuje popup da su potrebni Google Play Services koji nisu instalirani na uređaju [emoji2959]Za sve postiji zamena ali ipak kada na kraju pogledas za neke stvari ipak fale google servisi.
Lako se covek navikne na nesto sto nema ali moramo priznati da smo postali zavisni od google. Koliko god to tesko bilo priznati ali neke stvari su ipak nezamenjive.
Ne znam kako da ti pomognem, kod mene sve normalno radi.Oba su isključena ali ipak neće...
To je do developera Opere, nije potpuno prilagodio aplikaciju HMS. Ja koristim https://www.apk4fun.com/apps/com.opera.browser.beta/, možeš da probaš.Točno tako...ali koji su to *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i ovi što "održavaju" Huawei AppGallery...imaš da skineš Opera Touch Browser ali kad ga pokreneš izbacuje popup da su potrebni Google Play Services koji nisu instalirani na uređaju [emoji2959]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari