Pa to je zato sto kod nas nema sta da uvaljuju... Mi to kupujemo i bez uvaljivanja a u drugim drzavama gde su navikli na Samsung Iphone moraju da se izbore za trziste....Da da preko support aplikacije.Samo sto Huawei Serbia bas zab*le za nas.Daju neke bezvezne stvari u VIP service.
Gledam u drugim drzavama kad uzmes telefon dobijes sat,bezicni punjac i pravi vip service
https://consumer.huawei.com/sa-en/support/p40-vipservice/
Bas me nervira sto smo bukvalno nebitni,dok se u drugim zemljama lome da ti uvale telefon.
Meni je displej posle note 10 plus blago receno bio katastrofa,kao ispranPreso sam sa Note 10+ na P40 Pro+. Prvi utisci, odusevljen. Ne znam sto ljudima google servisi prave problem. Meni jedino you tube i chrome nedostaju od app, ostalo sve imam kao i do sada.
Note 10+
P40 pro je po meni jako los,verovatno je plus bolji. Zbog ekrana sam i prodao p40 pro posle 3 dana,verujem da je ovaj mnogo boljiFantastican je ekran na Pro+.
Note 10+
Identične ekrane imaju p40pro i pro + verzijaMeni je displej posle note 10 plus blago receno bio katastrofa,kao ispran
Edit: Izvinjavam se nisam video da je rec o plus modelu ,tu je verovatno druga situacija
P40Pro i P40Pro Plus nemaju identične ekrane.Identične ekrane imaju p40pro i pro + verzija
P30 Pro
Zdravo. Meni nedostaje CarGo app, push notifikacije na Tapatalk, backup poneke aplikacije koja koristi Drive za backup. Ništa strašno. Fotke po izboru mogu ručno da izaberem i upload-ujem na Photos, umesto Google Docs počeo sam više da koristim odličan MS Office. Najjednostavnije je sve aplikacije kojih nema u AppGallery pronaći, instalirati i ažurirati pomoću sistemske aplikacije PetalSearch, koja ih nalazi iz više pouzdanih izvora.Pozdrav. Verujem da vec ima dosta korisnika koji duze vreme koriste p40/mate 30 seriju telefona bez Googla. Zanima me iskustvo, i sta vam najvise fali? Razmisljam o skorijoj kupovini, ali nikako ne planiram bilo kakve pokusaje da instaliram GMS. Aptoid i slicne varijante jedino. Rekao bih da tu mogu pronaci sve sto mi treba- portali, fb, messinger, viber, vanced, intesa. I to je manje vise to
Kao što sam već govorio...šta kome fali je prilično osobna stvar...sve zavisi tko koje aplikacije koristi. Mene je iznenadilo da neke nazovimo ih "obične" aplikacije ne rade bez GMSa za koje ne bih nikad pomislio da su ovisne o Google...tipa aplikacija Pošte, HAK, neke aplikacije za tracking i navigaciju...Kmoot, Polar Beat.Pozdrav. Verujem da vec ima dosta korisnika koji duze vreme koriste p40/mate 30 seriju telefona bez Googla. Zanima me iskustvo, i sta vam najvise fali? Razmisljam o skorijoj kupovini, ali nikako ne planiram bilo kakve pokusaje da instaliram GMS. Aptoid i slicne varijante jedino. Rekao bih da tu mogu pronaci sve sto mi treba- portali, fb, messinger, viber, vanced, intesa. I to je manje vise to
Pozdrav, radi putem Lzplay appa jer drugačije ne idem osigurava da su svi koraci poduzeti. Zasada nisam vidio da je potreban downgrade, probano na p40 lite i pro. Besplatan će biti app, donacija je za one koji žele potporu za buduće appove i trud dati(čak i na moru je radjeno na appu). PozzRespect @bender_007...ovo će biti odlično...samo kako će to funkcionirati...da li će biti ovisno koja verzija EMUI je instalirana? Da li će biti potrebno raditi downgrade? Gdje će biti da se download_a...besplatno ili kupovina?
Edit...sad vidim PP iconu...kupovina ili donacija?
Huawei P40Pro+ & Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari