Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Razlika, u biti izgleda isto, nema dosadnih reklama, nema onih kad pregledaš aktuelna objave onih preporučenih objava što mi je najviše ušlo na onu stvar, ima mali milijun nekih podešavanja, možeš podesiti da li video da počne automatski ili ne, u DM da pokazuje da li si pročitao poruku ili ne i svašta nešto.

P40Pro+ & Tapatalk

Razlika, u biti izgleda isto, nema dosadnih reklama, nema onih kad pregledaš aktuelna objave onih preporučenih objava što mi je najviše ušlo na onu stvar, ima mali milijun nekih podešavanja, možeš podesiti da li video da počne automatski ili ne, u DM da pokazuje da li si pročitao poruku ili ne i svašta nešto.

P40Pro+ & Tapatalk
Moze link? Hvala

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Izgleda da Play Service opet zeza.... U vrhu je po potrosnji baterije.... I srče bateriju malo po malo
Screenshot_20201225_120822_com.huawei.systemmanager.jpg

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Ako onda vjerojatno samo na P30 seriji...kod mene je na dnu liste

P40Pro+ & Tapatalk

Kod mene je pri dnu, 0,53%

Huawei P30

Auuuu, bogami i meni prži opasno!!! Tek sad video.
a8e899c6ee1acbbe37a38df9cd7ea529.jpg

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Kod mene je ok, nije strasno nešto P30.
3aa4aaf79bbabbe21f5977df9cac7d9d.jpg

Ne znam sta moze da bude da mi je u Top potrošače. Mozda neka indirektna aplikacija vezana za play servis..... Moracu da brisem ili deaktiviram neke google aplikacije, mada tesko da cu naci bilo sta. Pokušao sam da vratim i fabricku verziju play service, ali isto.

Ne znam sta moze da bude da mi je u Top potrošače. Mozda neka indirektna aplikacija vezana za play servis..... Moracu da brisem ili deaktiviram neke google aplikacije, mada tesko da cu naci bilo sta. Pokušao sam da vratim i fabricku verziju play service, ali isto.

Ne znam, i ja probao nešto ali stativa. Sad mi je na 10%. Sve jače!

Nije bug u statistici baterije, evo i u Accubattery pokazuje
Screenshot_20201225_133435_com.digibites.accubattery.jpg

Meni se cini ok

Sent from my P30 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pojavio se Emui 11 na serveru.
Bice izgleda u januaru...
Screenshot_20201225_143903_com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder.jpg

Sa onim novim obracunom potrosnje baterije? Citam na p40 temi da ne pokazuje isto sot...

Huawei P30

Nije loša ponuda mada ne treba mi ni nova ploča ni ekran na svu sreću :D
c14f281e9c9c6647b71be4bf89ea7983.jpg

Inače garancija je 90 dana na rezervne delove :) malo su...

Ja dolazim sa Xiaomija tako da sam naviko na dobru bateriju. Performanse su zaista odlične. Sa kamerom se još jedino borim.

P. S. Jel ima neko da je uzimao kod nas zaštitna stakla ali da nemaju crnu ivicu ovo sto trenutno imam mi skraćuje ekran i nervira me opasno.

Ja dolazim sa Xiaomija tako da sam naviko na dobru bateriju. Performanse su zaista odlične. Sa kamerom se još jedino borim.

P. S. Jel ima neko da je uzimao kod nas zaštitna stakla ali da nemaju crnu ivicu ovo sto trenutno imam mi skraćuje ekran i nervira me opasno.

Ovo i mene zanima. Zbog tih crnih ivica koje skraćuju ekran sam sa stakla prešao na foliju. Sad mi se outfitters malo zacepio na jednoj strani i hoću da ga menjam pa bih neko staklo da stavim, ali bih da izbegnem stakla sa crnim okvirom.

I meni je jutros stigla.

Huawei P30

Ništaaaa, slabooo kod mene :D
934f494545755d1f2f4d98d2bf37efe7.jpg

Kod mene nije stigla novembarka zakrpa, pokušao i putem Support app. Malo strpljenja i biće.

Nazad
Vrh Dno