Kad vec pricate os snimanju.
Kako mogu da namestim snimanje razgovora na P30 Pro EMUI 10.1.0.161.? I da li cuva posle sve u telefonu ili cloud-u?
IzvoliHvala na pomoci. Instalirao sam i aktivirao u pozivima. Gde se samo skladisti snimljeni razgovor?
Evo ti, skini sa mog drive-aZašto ne mogu da skinem app? Failed to download![]()
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Samo GSM.Jel app podrzava snimanje Skype /Teams razgovora ili samo razgovor prego GSM mreze?
HvalaEvo ti, skini sa mog drive-a
https://1drv.ms/u/s!AnC_g--97C3egu5jT-0pLH798YKJCQ
Sent from my P30 using Tapatalk
Imam tu verziju i nema dark mod nigdeKome treba, stigao dark mode na fb, samo skinite verziju 295.0.0.36.119 ili noviju
Edit: i ja koristim nillkin nature i clear i grey, perfektan sikikon
Od pre nedelju dana. Nema to veze sa verzijom nego pustaju korisnicima nekim redom. Skinuo sam sad 296.0.0.44.119 i nema i daljeOd kad je imas? Ja sam je instalirao i usao da vidim da li ima i nije bilo opcije, ali se pojavila posle par minuta![]()
Glasniji jeste kad se ugasi Dolby, ali kvalitet zavisi, dal su blutut ili žičane.Nesto sto sam primijetio u vezi sa jacinom zvuka u slusalicama...neuporedivo ljepsi i glasniji zvuk kad se ugasi dolby atmos.. Ali nekad se desi da se smanji sam od sebe, a nakon sto upalim i ugasim dolby ponovo se pojaca... [emoji848]
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Meni je zvuk u type-C slušalicama glasniji kada isključim Dolby Atmos.Glasniji jeste kad se ugasi Dolby, ali kvalitet zavisi, dal su blutut ili žičane.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari