Nimalo. Nisu to one Ni-Cd baterije sa memorijskim efektom.Koliko je štetno da se telefon stavlja i skida često sa bežičnog punjača? Tipa dođem kući uveče stavim ga na punjač i skinem i vratim ga 20 puta za sat vremena?
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
To sa linkom une da se desi, ume i sa tekstom, prikaze da je kopiran a u ostavi ga nema. Kopiras opet. Ovo sa kontaktima nisam primetio.Jel se samo meni dešava da kad kliknem na copy link u nekoj aplikaciji da obavesti da je link uspešno kopiran ali kad odem na paste - ništa, ili da neće da sačuva kontakt u imeniku?
Poslato sa Huawei P30 Pro
Kad igras igrice racunaj uvek na manji ukupan Sot, ali generalno neki tapatalk, dustvene mreze, novine, malo kamera tj za neku normalnu potrosnju obicno bude oko 7:30/8 hMeni je sot na 50% oko 3h a na 10 posto oko 6.5h. P30 Huawei
Igram igricu, izgleda zbog toga.
Ako ti je uključen clipboard opcija na tastaturi (ja koristim Gboard) baci pogled tu da li je link ili tekst iskopiran.Jel se samo meni dešava da kad kliknem na copy link u nekoj aplikaciji da obavesti da je link uspešno kopiran ali kad odem na paste - ništa, ili da neće da sačuva kontakt u imeniku?
Poslato sa Huawei P30 Pro
Ma gledao sam i najbolja fora je da ne samo što nema sadržaja koji je kopiran već nema ni prethodnih sadržaja koje znam da sam kopirao i toku dana. Dešava mi se ponekad da vidim nešto što sam kopirao pre nekoliko dana i da tu još sedi dok novim kopiranjima ni traga.Ako ti je uključen clipboard opcija na tastaturi (ja koristim Gboard) baci pogled tu da li je link ili tekst iskopiran.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Možda AOD koji si podesio nema info koji ti je potreban već samo sat.Nakon update na 10.1 na zakljucanom ekranu nemam propustene pozive,poruke.. Da li je jos neko imao sličan problem?
Deinstaliraj i opet instaliraj. I mene je zezao Chrome, sasa je sve okI dalje mi baguje Chrome, obrisao sam kes. Juce je par puta zakucao da se telefon minut oporavljao [emoji1787]
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
[emoji23][emoji23]Crome koristim samo da skinem Operu. [emoji3]
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari