Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Stvarno su ih odradili bruka i njega i obican P30 po trajanju. Pro moze i do 12 a sa obicnim oko 10.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Meni je sot na 50% oko 3h a na 10 posto oko 6.5h. P30 Huawei
Igram igricu, izgleda zbog toga.

Koliko je štetno da se telefon stavlja i skida često sa bežičnog punjača? Tipa dođem kući uveče stavim ga na punjač i skinem i vratim ga 20 puta za sat vremena?

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Koliko je štetno da se telefon stavlja i skida često sa bežičnog punjača? Tipa dođem kući uveče stavim ga na punjač i skinem i vratim ga 20 puta za sat vremena?

Nimalo. Nisu to one Ni-Cd baterije sa memorijskim efektom.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Jel se samo meni dešava da kad kliknem na copy link u nekoj aplikaciji da obavesti da je link uspešno kopiran ali kad odem na paste - ništa, ili da neće da sačuva kontakt u imeniku?

Poslato sa Huawei P30 Pro

Jel se samo meni dešava da kad kliknem na copy link u nekoj aplikaciji da obavesti da je link uspešno kopiran ali kad odem na paste - ništa, ili da neće da sačuva kontakt u imeniku?

To sa linkom une da se desi, ume i sa tekstom, prikaze da je kopiran a u ostavi ga nema. Kopiras opet. Ovo sa kontaktima nisam primetio.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Meni je sot na 50% oko 3h a na 10 posto oko 6.5h. P30 Huawei
Igram igricu, izgleda zbog toga.
Kad igras igrice racunaj uvek na manji ukupan Sot, ali generalno neki tapatalk, dustvene mreze, novine, malo kamera tj za neku normalnu potrosnju obicno bude oko 7:30/8 h

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Ako ti je uključen clipboard opcija na tastaturi (ja koristim Gboard) baci pogled tu da li je link ili tekst iskopiran.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Pozdrav ljudi,
Imam pitanje...jel može neko da mi kaže da li na P30 pro(EMUI 10.1) postoji onaj vidžet "kontrola napajanja"? Ubi se tražeći, a imao sam na p10.

Ako ti je uključen clipboard opcija na tastaturi (ja koristim Gboard) baci pogled tu da li je link ili tekst iskopiran.

Ma gledao sam i najbolja fora je da ne samo što nema sadržaja koji je kopiran već nema ni prethodnih sadržaja koje znam da sam kopirao i toku dana. Dešava mi se ponekad da vidim nešto što sam kopirao pre nekoliko dana i da tu još sedi dok novim kopiranjima ni traga.

Poslednja izmena:
Stvarno čudan problem.

Jel neko probao sa Hisuite proxy? Dal je uopste za c431.... Julska zakrpa. Screenshot_20200724_160419_com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder.jpg

Je l baguje nekome chrome? Malo malo pa kad uđem samo zabode i moram da izađem pa da uđem. Zamenio bih ga lako ali lakše mi svuda sam ulogovan i zapamtio sve šifre itd

Imao sam isti problem, izbrisao i ponovo instalirao. Sada radi normalno

^isto i kod mene, stim što sam ja samo obrisao keš i sad radi cool

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Evo me nazad na p30 pro... Mjesec i po dana sam ratovao sa operaterom i njihovim servisom koji su tvrdili da je tel ispravan a nije primao dolazne pozive.. Dokazao sam im kvar i dobio juce novi telefon koji radi bez mana... Upgradeovan na 10.1 klizi odlicno [emoji108]

Ko ima problem na Chrome-om nije do marke telefona nego do Chrome-a je jer i ja imam na oneplus taj problem.

Jel dobio neko emui 10.1?

Verovatno nisu svi, zato i pitam. Npr, ovaj moj iz telenora nije dobio jos.

Idi na support app pa odatle probaj update ako ima... Ni meni nije davao preko settings nista..

Pravi odgovor, hvala drug.

Nakon update na 10.1 na zakljucanom ekranu nemam propustene pozive,poruke.. Da li je jos neko imao sličan problem?

Nakon update na 10.1 na zakljucanom ekranu nemam propustene pozive,poruke.. Da li je jos neko imao sličan problem?
Možda AOD koji si podesio nema info koji ti je potreban već samo sat.
Proveri za svaki AOD da li podržava samo sat ili i sat i ikone notifikacija.

I dalje mi baguje Chrome, obrisao sam kes. Juce je par puta zakucao da se telefon minut oporavljao [emoji1787]

Crome koristim samo da skinem Operu. [emoji3]

I dalje mi baguje Chrome, obrisao sam kes. Juce je par puta zakucao da se telefon minut oporavljao [emoji1787]

Deinstaliraj i opet instaliraj. I mene je zezao Chrome, sasa je sve ok

Poslednja izmena:
A sta je sa dve aplikacije na ekranu, split rezim, vise ne moze posle update-a

Moze, sa savijenim prstom kucnes na negde na pocetku polovine ekrana i povuces na drugi kraj, ili zadrzis taster za recent apps.

Sent from my Huawei P20 Pro

Vrh Dno