Isto i kod P30.P30 pro bar jednom dnevno sam vrati osvetljenje na auto?
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Selinux Enforce [emoji16]. Malo zeznut sistem, a mozda su i namerno tako da sto manje menjamo stock podešavanja . Valjda se sazale i daju malo vise dozvola da mi prilagodimo kako nama odgovara.Imam sledeci problem na p30pro... Nikako nece ds mi prihvati melodiju zvona koju izaberem... Pa cak i ako uspem nekako da obelezim neku pesmu u mp3 na uredjaju kao melodiju zvona, ujutru se probudim i prvi poziv on vrati na onu podrazumevanu huawei melodiju.. Da li neko ima resenje sta moze ds bude?
Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk
Evo probao na P30. Skinuo mp3 stavio kao rington za Sim1. Normalno mi zvoni sa tom melodijom. Restartovao sam jos jednom da proverim dal ce da vrati default ali ne, sve kako sam podesio. Znaci kod mene nema tog problema. To je na Emui 10.1 123 patch03.Nisam siguran da sam bas najbolje razumeo odgovor... Da malo bolje pojasnim... Izaberem mp3 pesmu kao zvono telefona ili neku od predefinisanih melodija... Kada povucem klizac za pojacavanje i smanjenje zvuka on mi pusta izabranu pesmu ili melodiju ali kad me neko zove on konstantno pusta podrazumevanu melodiju.. Ne kapiram nista...
Haha vidi stvarno, kakva glupost da to ne postoji na "ovoliko" pametnim telefonimaLepo ti piše iznad "napravili ste novu mms grupu sa članovima..." tako da ono [emoji16]
Bilo je moguće ranije pre par meseci da se šalje grupni sms ali to više ne postoji.
P30 Pro
P30 pro bar jednom dnevno sam vrati osvetljenje na auto?
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Kod mene skoro pa isto.Samo nisam toliko upucen, sta ti znaci ovo "kinez"?Jel to nesto od vaznosti?Kod mene menja u realnom vremenu. Bez obzira da li je auto on ili off. Posebno u večernjim satima, pod veštačkim svetlom, kad nešto čitam duže od 10ak sekundi, zamrači ekran do nečitljivosti. Ali sam već navikao da se dešava, spustim panel, povučem desno i nastavim da čitam. Kinez.
Kod mene skoro pa isto.Samo nisam toliko upucen, sta ti znaci ovo "kinez"?Jel to nesto od vaznosti?
Nisam siguran da sam bas najbolje razumeo odgovor... Da malo bolje pojasnim... Izaberem mp3 pesmu kao zvono telefona ili neku od predefinisanih melodija... Kada povucem klizac za pojacavanje i smanjenje zvuka on mi pusta izabranu pesmu ili melodiju ali kad me neko zove on konstantno pusta podrazumevanu melodiju.. Ne kapiram nista...
Moze to dacse srefi adb-om,prosto je. Jeste glupost ali ali da se iskljuciti to njegovo dimovanje ekrana. Imas na xda ili ukucaj na google-u p30 pro disable power genieKod mene menja u realnom vremenu. Bez obzira da li je auto on ili off. Posebno u večernjim satima, pod veštačkim svetlom, kad nešto čitam duže od 10ak sekundi, zamrači ekran do nečitljivosti. Ali sam već navikao da se dešava, spustim panel, povučem desno i nastavim da čitam. Kinez.
Hoće [emoji16]Da mi neko objasni, zasto žurite sa tim stvarima? Koja je poenta, za par dana dobićemo ga svi, pa nece telefon postati p40 pro prelaskom na 10.1...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Bas tako ali instaliraj i gsam i bices prezadovoljan, i njega moras preko adb- a aktiviras da bi video sta sve vuce bateriju ali je precizniji od stock aplikacijePower genie :d
Koji stepen ironije
Nisam do sada koristio ADB, ali definitivno ću odraditi taj disable. Koliko sam shvatio, jedini backdraw će da bude nemogućnost da se vidi koja aplikacija koliko troši bateriju. Što mi generalno nije bitno, a ako bude, lako se uključuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari