Sad sam video... Eto, koliko je svet maliDa, mada video par automobila, video i jednog lika vozi bicikl. Imam kuce pa ga vodim u setnju u ovo vreme. Pitao sam pre par postova i ja tebe odakle si zbog nicka
Sent from my P30 using Tapatalk
Ovo je mnogo žuto i ovaj flare od ulične rasvete je užasan, ako kažem da kod mene nije tako verujem da ćete misliti da sam lud jer je kod mene uvek i sve ok [emoji23]Nesto su mi night mode slike suvise zute, cini mi se da mi je honor 20 pravio bolje night mode slike. Kakva je situacija kod vas, sta raditi?![]()
![]()
Proverio sam, tačna je ispravka na koju si ukazao. Smanjuje 2x rezoluciju prilikom snimanja ekrana.Nije tacno
Prva slika je rezolucija, a druga slika je informacija o klipu snimanja ekrana
![]()
![]()
Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka
Ja sam isti problem sa flare u noćnim uslovima imao na prethodnom telefonu (moto z). I ispostavilo se da su mikro ogrebotine stakla preko kamere krivac. Što se tiče "žutice" sve se da srediti ili korekcijom u nekom programu ili samim podešavanjima i efektima iz galerije ili pokušavanjem sa ručnim podešavanjima kamere...Kod mene žuti na noćnom režimu, a kada je režim regularne fotografije opalim noću i bez problema slika kao po danu. Noćni režim gotovo da i ne koristim.
Ukoliko ipak preferirate noćni režim, u aplikacijama za obradu fotografije samo smanjite yellow i slika bude ok.
Nego, imam veliki problem sa osvetljenjem kada slikam, flare mi upropasti slike.
Ulične svetiljke noću mi upropaste sliku. Ponekad i veštačko osvetljenje u prostoriji.
Evo na primer čak i sveća može da napravi flare.
Neki savet?![]()
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Moguće, Bane, imam jednu malu ogrebotinu na staklu zadnje kamere u predelu sočiva, ali je jako mala.Ja sam isti problem sa flare u noćnim uslovima imao na prethodnom telefonu (moto z). I ispostavilo se da su mikro ogrebotine stakla preko kamere krivac. Što se tiče "žutice" sve se da srediti ili korekcijom u nekom programu ili samim podešavanjima i efektima iz galerije ili pokušavanjem sa ručnim podešavanjima kamere...
Npr. ista situacija one slike ali uz korekcije![]()
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Da sam hteo da ih zakačim, već bih to uradio. Na fotografijama su osobe koje ne idu online, a da radim edit, em se neće videti te razlike na licu, em menjam fotografije.Daj obe slike da ih vidimo
Samo napredHvala puno.
Dobih da azuriram pa da li vredi azurirati.
10.0.0.178(C431E19R2P5) 4.52 gb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari