Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Najgore za bateriju da dopustiš da ti se telefon sam ugasi tako da to nikada ne radim, pa ne bih znao da li se i kod mene to dešava na 2%

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Najgore za bateriju da dopustiš da ti se telefon sam ugasi tako da to nikada ne radim, pa ne bih znao da li se i kod mene to dešava na 2%

Ma da, naravno, da vidiš koji cim po kući nastaje kad izbaci obaveštenje telefon će se ugasiti za 30 sekundi.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Mislim da to nije alarmantno. Da se to dešava na 10+% baterije, da se telefon gasi, to bi već bio problem.

To je i kod mene na mate 20 pro isto da se tel na 2 posto kad je ugasi a pre toga da obavestenje da ce se ugasit za 30sec.

Verovatno su to onda preventivno podesili da se gasi na 2% kako baš ne bi otišlo na nulu.

P30 moze regularno... Nisam bas razumeo poentu?

Huawei P30

Posto huawei telefoni ne mogu, kako cujem, da pristupe na Google Store-u ili nekim (ili svim?) aplikacijama pretpostavljam da ne mogu ni ovom launcheru?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ss.squarehome2

Nisam nacisto kako stoje stvari posto su vesti pomalo kontradiktorne.
Svi Huawei telefoni (bez obzira na cenu) mogu da pristupe Play Store-u ukoliko imaju Google servise.
Ukoliko nemaju nije moguće bez dodatnih softverskih akrobacija, koje opet nisu rešenje na duže vreme.

Tako da i ovaj launcher funkcioniše na telefonima.

Novi firmware update za freebuds 3 (ko ih koristi)
b558bca82abeed963922c5d275d41fbe.jpg

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

P30 moze regularno... Nisam bas razumeo poentu?

Huawei P30

Poenta je da ja treba da predjem na Android sa Windows OS :D i da veze nemam sta me ceka.

Svi Huawei telefoni (bez obzira na cenu) mogu da pristupe Play Store-u ukoliko imaju Google servise.
Ukoliko nemaju nije moguće bez dodatnih softverskih akrobacija, koje opet nisu rešenje na duže vreme.

Tako da i ovaj launcher funkcioniše na telefonima.

Hvala! :wave:

Drugari kupovao sam do sad uvek ona obicna zastitna stakla u vipu koja su tezak krs realno.Gledam sad na kp neka 37D zastitna stakla, kao idu od ivice do ivice i bolja su.Jel imao neko iskustva sa tim i da li bih to mogao sam da montiram na p30?

Ja bih za takav telefon potražio kompletnu zaštitu, recimo onaj mobile outfiters ili kako već beše..što ti oblepe, zaštite telefon sa svih strana.
Mislim da je to najbolje rešenje za telefon od 500+ eura

Lepo što si javio. Ali ovo nekako ne radi. Instalira se app i na ovom ekranu ostane...
6818808e58e6207fd5dc7880b16824ce.jpg

Issue: We’ve tested both Apk’s on our devices and they’re working normally. However, some of the users have noted “Code 3002” error while accepting the terms and conditions. This could be due to the unavailability of the app in your country or it’s due to your HuaweiID region.

Srbija međ' šljivama.

Da li na Huawei P30 pro postoji u opcijama da se namesti da se baterija puni sporo, tu opciju sam imao nekada na samsungu S7 Edge.

Ne, samo neki slabiji punjac

Sent from my P30 using Tapatalk

Da li kod vas postoji opcija copy to clipboard?

Kod mene je nestala a bila je tu 99% sam siguran.

Moze li snimanje ekrana da se podesi da snima u vecoj rezoluciji?

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Da li kod vas postoji opcija copy to clipboard?

Kod mene je nestala a bila je tu 99% sam siguran.

Nisam imao opciju u Google Chrome da selektujem tekst i da ga kopiram.

Uspeo sam uz pomoć chrome://flags da aktiviram kopiranje.

BogdanB, nemoj da se iznenadiš da nije svima tako kao kod tebe. I siguran sam da nećemo naći objašnjenje zašto nije svima isto. Kod mene je situacija kao na tvojim screenshotovima.

To smo videli do sada da ima dosta stvari koje se ne poklapaju :D

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Nesto su mi night mode slike suvise zute, cini mi se da mi je honor 20 pravio bolje night mode slike. Kakva je situacija kod vas, sta raditi?
043d8768ff93abfb5283af931f1c6471.jpg
376502b3f178dea4e54bc14bacb6f74b.jpg

@ssrki malo ti izgleda muljavo kamera. I btw ti si iz Vršca?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da da, nemam pojma sta je u pitanju

Oo pa lepo. Kako nam lepo i pusto izgleda grad noću ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Vrh Dno