Ma da, naravno, da vidiš koji cim po kući nastaje kad izbaci obaveštenje telefon će se ugasiti za 30 sekundi.Najgore za bateriju da dopustiš da ti se telefon sam ugasi tako da to nikada ne radim, pa ne bih znao da li se i kod mene to dešava na 2%
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Svi Huawei telefoni (bez obzira na cenu) mogu da pristupe Play Store-u ukoliko imaju Google servise.Posto huawei telefoni ne mogu, kako cujem, da pristupe na Google Store-u ili nekim (ili svim?) aplikacijama pretpostavljam da ne mogu ni ovom launcheru?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ss.squarehome2
Nisam nacisto kako stoje stvari posto su vesti pomalo kontradiktorne.
P30 moze regularno... Nisam bas razumeo poentu?
Huawei P30
Svi Huawei telefoni (bez obzira na cenu) mogu da pristupe Play Store-u ukoliko imaju Google servise.
Ukoliko nemaju nije moguće bez dodatnih softverskih akrobacija, koje opet nisu rešenje na duže vreme.
Tako da i ovaj launcher funkcioniše na telefonima.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Lepo što si javio. Ali ovo nekako ne radi. Instalira se app i na ovom ekranu ostane...Ko hoce na linku moze da skine Emui Beta app za verziju 10.1 koja treba da dodje
https://www.huaweicentral.com/huawei-beta-app-for-emui-10-1/
Sent from my EML-L29 using Tapatalk
Issue: We’ve tested both Apk’s on our devices and they’re working normally. However, some of the users have noted “Code 3002” error while accepting the terms and conditions. This could be due to the unavailability of the app in your country or it’s due to your HuaweiID region.Lepo što si javio. Ali ovo nekako ne radi. Instalira se app i na ovom ekranu ostane...![]()
Bilo koji punjac a da nije huawei iz paketa i puni sporije.Da li na Huawei P30 pro postoji u opcijama da se namesti da se baterija puni sporo, tu opciju sam imao nekada na samsungu S7 Edge.
Snimanje ekrana je uvek u trenutnoj rezoluciji ekrana, 720p ili 1080p.Moze li snimanje ekrana da se podesi da snima u vecoj rezoluciji?
Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka
Nisam imao opciju u Google Chrome da selektujem tekst i da ga kopiram.Da li kod vas postoji opcija copy to clipboard?
Kod mene je nestala a bila je tu 99% sam siguran.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Nije tacnoSnimanje ekrana je uvek u trenutnoj rezoluciji ekrana, 720p ili 1080p.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari