Nije samo mts, svi su ocajni.Šta reći sem... mts [emoji57]
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ja sam tako u decembru obilazio Vipove radnje jer je išla akcija gratis Huawei watch GT 2 uz P30 Pro. Posle 6 obiđenih šopova, naravno bez uspeha, pozvao sam CC, objasnio šta hoću, izabrao čak i boju, i za dva dana dobio telefon (i sat) na kućnu adresu.Nije samo mts, svi su ocajni.
Ja hocu da kupim watch gt2. Odem u vip i mts, oba operatera reklamiraju akciju za njega a nemaju ga na stanju u zemlji. Otisao sam drugi dan od kad je krenula akcija.
U mts kazu narucili smo, dodji u toku nedelje da se interesujes da li ima, ali mislimo da nema. Ko da idem na biro da se interesujem za posao.
Isti đavo u vipu, radnica kaze ja ne mogu da proverim da li neka druga radnja ima, to moras da juris menadzera prodaje.
2020.godina, a oni nazaduju, ne znaju nista, strasno
Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka
Domaci zadatak, ali marketing tima.Ja, da budem iskren, jedva čekam da vidim novu P40 seriju.
Prošle godine su dali svima domaći zadatak, verujem da će tako biti i ove godine.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Domaci zadatak, ali marketing tima.
Ne moze bilo ko da proda telefon sa 1080p Boe ekranom, mono zvukom, Kirin chipsetom i bez Gorilla Glass-a za 1000e![]()
Izvini ali ti argumenti su davnoooo potrošena roba...Domaci zadatak, ali marketing tima.
Ne moze bilo ko da proda telefon sa 1080p Boe ekranom, mono zvukom, Kirin chipsetom i bez Gorilla Glass-a za 1000e![]()
+1Druže, ne znam te, ali znam da na svakoj poruci gde se pomene Huawei, ti hejtuješ Huawei, čemu to? Nekom se baš sviđa Huawei zato što je Huawei i dao bi za njega 1000e a ne Samsung ili tamo neki treći brend.
Samsung je prošlog/pretprošlog finala SuperBowl-a dao za 30 sekundi reklame $5.000.000.
Ja sam tako završio posao. Javila se neka izuzetno ljubazna teta, ne mogu da se setim imena. Probaj, ništa ne možeš da izgubiš.Znaci, predlazes da zovem call centar?
0601234?
Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka
Izvini ali ti argumenti su davnoooo potrošena roba...
Ovo može da se priča samo dok se ne isproba uređaj, P flagship serija je bomba od telefona.
Kirin čipset je odličan, mnogo bolji od exynos-a, u poređenju sa SD manje moćan u vidu sirove snage i benchmark skorova (ili kurcometrije, kako poneki članovi foruma komentarišu, opravdano). U poređenju sa SD je bolji power efficient, o poređenju sa exynos-om bolje i ne govoriti.
Kome još smeta BOE??? Pa ljudi proizvode fantastične ekrane, to što Samsung proizvodi ne znači da niko drugi ne ume da napravi odličnu stvar. Tom logikom su nabudžili ime iSnoba, pa svi ljuskaju pare samo da u ogledalu vide tri ringle, a i Samsung je na tom putu.
Kakav crni marketing tim, iako je odlično urađena prolocija ,pa ih Samsung kopira po poslovnicama po svetu a i kod nas će uskoro, sa svetlećim S20 znakom... nisu li skinuli foru P30 serije?
Slikaš Samsungom u mraku da dobiješ crn ekran i obavezno poneseš power bank, ker će baterija da umre do kuće.
EDIT: Drug je furao jaču rezoluciju S10 dok mu nije dosadilo crveno preko indokatora za bateriju. Morao je da spusti na 1080p. Toliko...
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari