Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Bez Google servisa teško da će biti previše interesantan, barem meni. Ne sumnjam da će biti vrhunski telefon.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Ja sam bio oduševljen sa P30 Pro hardverski, stvarno odličan telefon.... Ali zbog EMUI nije izdržao ni 2 meseca.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Šta reći sem... mts [emoji57]

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Nije samo mts, svi su ocajni.

Ja hocu da kupim watch gt2. Odem u vip i mts, oba operatera reklamiraju akciju za njega a nemaju ga na stanju u zemlji. Otisao sam drugi dan od kad je krenula akcija.

U mts kazu narucili smo, dodji u toku nedelje da se interesujes da li ima, ali mislimo da nema. Ko da idem na biro da se interesujem za posao.

Isti đavo u vipu, radnica kaze ja ne mogu da proverim da li neka druga radnja ima, to moras da juris menadzera prodaje.

2020.godina, a oni nazaduju, ne znaju nista, strasno

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Ja sam sa ortakom jurio gt2 po bg i onda smo uspeli nekako da ga "rezervisemo " .. samo u Srbiji ljudi moraju da jure prodavace da im daju pare , totalni amaterizam .
Vip je u pitanju

Sent from my MI 8 using Tapatalk

E to je to. Ti moras da juris njih.

Sportske radnje dajem primer znaju u kom gradu imaju koji artikal, ovi blage veze ne znaju ništa. Kako ide vreme, sve me odvraca od kupovine sata

Cujem od koleginice da su joj u telenoru rekli da nemaju nista od huawei/honor telefona na stanju...

Spremaju se za P40 seriju [emoji16][emoji16][emoji23]

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Nije samo mts, svi su ocajni.

Ja hocu da kupim watch gt2. Odem u vip i mts, oba operatera reklamiraju akciju za njega a nemaju ga na stanju u zemlji. Otisao sam drugi dan od kad je krenula akcija.

U mts kazu narucili smo, dodji u toku nedelje da se interesujes da li ima, ali mislimo da nema. Ko da idem na biro da se interesujem za posao.

Isti đavo u vipu, radnica kaze ja ne mogu da proverim da li neka druga radnja ima, to moras da juris menadzera prodaje.

2020.godina, a oni nazaduju, ne znaju nista, strasno

Ja sam tako u decembru obilazio Vipove radnje jer je išla akcija gratis Huawei watch GT 2 uz P30 Pro. Posle 6 obiđenih šopova, naravno bez uspeha, pozvao sam CC, objasnio šta hoću, izabrao čak i boju, i za dva dana dobio telefon (i sat) na kućnu adresu.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Znaci, predlazes da zovem call centar?

0601234?

Ne zna call centar ništa vezano za ovu promociju sa satovima.. nemaju centralizovan sistem koji prati gde je koji proizvod , makar su tako meni rekli.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

To je stvarno sramota

Na li neko mozda zna da li mogu da dam claud koji sam kupio dodatno da prosledim drugoj osobi,posto planiram da prodam moj telefon.

Ja, da budem iskren, jedva čekam da vidim novu P40 seriju.
Prošle godine su dali svima domaći zadatak, verujem da će tako biti i ove godine.

Domaci zadatak, ali marketing tima.

Ne moze bilo ko da proda telefon sa 1080p Boe ekranom, mono zvukom, Kirin chipsetom i bez Gorilla Glass-a za 1000e :)

Ne moze bilo ko da proda telefon sa 1080p Boe ekranom, mono zvukom, Kirin chipsetom i bez Gorilla Glass-a za 1000e :)

Druže, ne znam te, ali znam da na svakoj poruci gde se pomene Huawei, ti hejtuješ Huawei, čemu to? Nekom se baš sviđa Huawei zato što je Huawei i dao bi za njega 1000e a ne Samsung ili tamo neki treći brend.

Po cemu je ovo sto sam napisao hejt?

To je cinjenica, prodavali su telefon sa tim specifikacijama za 1000e :)

Izvini ali ti argumenti su davnoooo potrošena roba...
Ovo može da se priča samo dok se ne isproba uređaj, P flagship serija je bomba od telefona.

Kirin čipset je odličan, mnogo bolji od exynos-a, u poređenju sa SD manje moćan u vidu sirove snage i benchmark skorova (ili kurcometrije, kako poneki članovi foruma komentarišu, opravdano). U poređenju sa SD je bolji power efficient, o poređenju sa exynos-om bolje i ne govoriti.

Kome još smeta BOE??? Pa ljudi proizvode fantastične ekrane, to što Samsung proizvodi ne znači da niko drugi ne ume da napravi odličnu stvar. Tom logikom su nabudžili ime iSnoba, pa svi ljuskaju pare samo da u ogledalu vide tri ringle, a i Samsung je na tom putu.

Kakav crni marketing tim, iako je odlično urađena prolocija ,pa ih Samsung kopira po poslovnicama po svetu a i kod nas će uskoro, sa svetlećim S20 znakom... nisu li skinuli foru P30 serije?

Slikaš Samsungom u mraku da dobiješ crn ekran i obavezno poneseš power bank, ker će baterija da umre do kuće.

EDIT: Drug je furao jaču rezoluciju S10 dok mu nije dosadilo crveno preko indokatora za bateriju. Morao je da spusti na 1080p. Toliko...

Poslednja izmena:
Naravno, sta su cinejnice i argumenti naspram hajpa i marketinga :)

Mada kad Gal Gadot reklamira, sve je moguce :D

Poslednja izmena:
Kao korisnik i Samsunga i Huawei marketing jace fura Samsung. Tj. za iste pare ti uvale losije uz osmeh i sav srecan odes sa ciglom u dzepu[emoji6]
Neke stvari tipa ekrana i OneUI su do nekle na strani Samsunga, ali sve ostalo ne.
A Gal cini mi se fotka i reklamira kamerice Huaweija koje su extra ko i ona.

Samsung je prošlog/pretprošlog finala SuperBowl-a dao za 30 sekundi reklame $5.000.000.

Kao da samo Huawei ima agresivan marketing.

Svi će oni rado reklamirati bilo šta za pare a onda ih ukače kako svi šalju poruke sa iPhone-a...[emoji3]

Sad stvarno okasnise sa azuriranjem. Dal ih korona omete.....ili google opet nesto zakera.

Znaci, predlazes da zovem call centar?

0601234?

Ja sam tako završio posao. Javila se neka izuzetno ljubazna teta, ne mogu da se setim imena. Probaj, ništa ne možeš da izgubiš.

Izvini ali ti argumenti su davnoooo potrošena roba...
Ovo može da se priča samo dok se ne isproba uređaj, P flagship serija je bomba od telefona.

Kirin čipset je odličan, mnogo bolji od exynos-a, u poređenju sa SD manje moćan u vidu sirove snage i benchmark skorova (ili kurcometrije, kako poneki članovi foruma komentarišu, opravdano). U poređenju sa SD je bolji power efficient, o poređenju sa exynos-om bolje i ne govoriti.

Kome još smeta BOE??? Pa ljudi proizvode fantastične ekrane, to što Samsung proizvodi ne znači da niko drugi ne ume da napravi odličnu stvar. Tom logikom su nabudžili ime iSnoba, pa svi ljuskaju pare samo da u ogledalu vide tri ringle, a i Samsung je na tom putu.

Kakav crni marketing tim, iako je odlično urađena prolocija ,pa ih Samsung kopira po poslovnicama po svetu a i kod nas će uskoro, sa svetlećim S20 znakom... nisu li skinuli foru P30 serije?

Slikaš Samsungom u mraku da dobiješ crn ekran i obavezno poneseš power bank, ker će baterija da umre do kuće.

EDIT: Drug je furao jaču rezoluciju S10 dok mu nije dosadilo crveno preko indokatora za bateriju. Morao je da spusti na 1080p. Toliko...

E svaka ti je ka njegoseva, ti si Bog, svako nek procita tvoj komentar i pametnom dosta.

Jel moze nekako da se iskljuci detekcija lica kada se slika selfi?
Gledam slike od danas, bio na izletu, kada se poredjamo iza nekoga malo dalje, svi smo mutni dok je ovaj prvi do kamere, najbolje ispao.

Na proslom telefonu, svi smo bili dobri

Kada prebaciš na prednju kameru idi na Photo umesto default portrait. Ali nije garancija da će da bude OK. Bez obzira na kameru, fotke su nekad odlične, nekad tragedija. Ja na Samsung navikao point and shot i uvek je OK.

Bio mi je izgleda upaljen portret, ali pozadina je bila isključena, da ne bude zamucena

Ne mogu da verujem da tako nazaduju sa nekim stvarima

Да ли се некоме дешава да врати апликацију ако је онемогућите, дешава ми се код Гугл Дуо, онемогућим и искључим ауто ажурирање и поново се врати после одређеног периода, некада после неколико сати, а некада после пар дана, нема правила? Само она а са осталим фабричким апликацијама које сам онемогућио немам проблема, на ранијим телефонима нисам имао таквих проблема. И још једно питање, дешава ли се некоме кад хоће да увелича слику покретом са два прста на Инстаграму да изађе из апликације, то је почело да се дешава од када је телефон ажуриран на Андроид 10 (П30 Лајт)? Да ли је до Инстаграма што не верујем јер је имао неких 4-5 ажурирања од децембра од кад сам на Андроид 10, ваљда би исправили то до сад, а исто се дешава и код ћерке на Хуавеи П Смарт 2019 који је исто на Андроид 10.

Poslednja izmena:
Vrh Dno