Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Pa to sad ako je snizenje, ja kad sam uzimao, uz omoriku 1 je 3000 mesečno bila pretplata.
Hocu da kazem, koja je poenta uzeti u Gigatronu, i platiti 80.000 din p30, a uz to svakako moras imati neki paket kod operatera, a ovako mozes uzeti p30 pro, ili svejedno p30, za manje pare, na rate...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Da baš deru po radnjama, svako dok uzme svoj deo kolača...
Uzeo sam uz popust na uređaj u septembru u mts-u, uz O1 rata na 24m je 2500 din.

Doduše, bez poklona ili dodatnih pogodnosti.

Poslato sa Huawei P30pro pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Nisu kod operatera iste cene za pakete kada se uzima telefon i kada se uzima samo paket.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Kakva je ovo kocka na beloj pozadini kao duh neki ili ne kapiram
b433f9d9faeefd697f006ea8eabfffbe.jpg
Slatko se ismejah [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

P30 Pro

Pa realno, ko ce i da uzima telefon od 700 evra i da uzima paket od 500 din...

Ja npr plaćam mesečno 1200 din (bez popusta 1700) i imam svega dovoljno, plus mi se prenosi 3 meseca šta ne potrošim. Tako da ja kad bih kupovao telefon kod svog operatera plaćao bih paket bar 1700 plus ogromnu cenu telefona. Meni je dosta isplativije da kupim telefon na oglasima i plaćam umanjenu pretplatu. E sad, kad bih koristio paket od 2500-3000 mesečno mislim da bi mi bila bolja kombinacija kupovina telefona kod operatera.
Samim tim neka svako iskalkuliše šta mu najviše odgovara. Meni npe nije problem da platim telefon u celosti, nekome jeste...

[emoji106][emoji108][emoji122]

Sent from my Honor 20 using Tapatalk

Da li to znači da ćemo sad svi da dobijemo ažuriranje na EMUI 10?
Može li neko ko je probao betu ili Final verziju da kaze kakvo je iskustvo da li preci na najnoviji softver ili sačekati dodatna ažuriranja? [emoji846]

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Na mts-u još uvek nemamo update. Vidim da je @omnik u Telenor mreži.

Da li od operatera zavisi ili je neki drugi faktor u pitanju?

Poslednja izmena:
Da, kako vec final?

Nemoguce da je android 10 samo 587mb,bice da je bio na beti pa dobija update za tu betu.

Da, update je oko 4gb, bio je na beti i sad je presao na final

Da li to znači da ćemo sad svi da dobijemo ažuriranje na EMUI 10?
Može li neko ko je probao betu ili Final verziju da kaze kakvo je iskustvo da li preci na najnoviji softver ili sačekati dodatna ažuriranja? [emoji846]

Dobićete svi u novembru. EMUI 10 je u radu još fluidniji nego 9.1, sve radi ultra smooth i stabilno, nema razloga da se ne predje.
Na mts-u još uvek nemamo update. Vidim da je @omnik u Telenor mreži.

Da li od operatera zavisi ili je neki drugi faktor u pitanju?

Zavisi od serijskog broja, ne brini, dobićeš update-ove kao i svi drugi.

P30 Pro

Septembarska bezbednosna zakrpa, mts.
526bc09542c12e647f47a7917ffa317f.jpg
fc255dd1845c701bfc2f6cdd5008359a.jpg

Je li ko stavljao ovu foliju od mobile outfitters-a? Planiram da stavim mat, pa da vidim sa vama prije stavljanja. Kakva su vam iskustva?
Konačno uskoro startuju sa prodajom u Podgorici

Je li ko stavljao ovu foliju od mobile outfitters-a? Planiram da stavim mat, pa da vidim sa vama prije stavljanja. Kakva su vam iskustva?
Konačno uskoro startuju sa prodajom u Podgorici

Stavio ja, baš sam pisao na temi za A70. Stavio sam samo na prednju stranu telefona.

Piši/pitaj šta te zanima i pročitaj tamo šta napisah...komentar je među poslednjih 4-5 postova...

Imam i ja na p10, vec godinu i po dana nije mrdnula... Odlicna stvar, stavio samo na ekran, nije mat.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Koristim od prvog dana, clear cote. Preporučujem clear jer mate, iako vrlo malo deblja, daje zrnastu teksturu ekranu, izgleda mi ružno kao neka pikselizacija ekrana. Plus, upija 7-10% osvetljenja ekrana. Prodavci kažu da mate ne daje odsjaj na suncu ali ja ni sa clear cote nisam imao odsjaj.

Hvala drugari, vidjecu na licu mjesta. I ja sam više naginjao na clear, hvala pa vam javljam kad je stavim...

Postoje li nekakve razlike izmedju Huawei i Honor telefona? Softver, User interface?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Pa huaweu ima emui a hinor magic interfejs, ali je 99% isti. Sve na honor telefonu je huawei

Znam da je na Honor modelima Magic interfejs, sad negde sam cuo da ne ubija pozadinske aplikacije kao EMUI. Sad ne znam da li je to tacno? Tako te razlike me zanimaju

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Ej, pa nemam pojma kako da ti proverim. Reci, pa cu proveriti.

Nazad
Vrh Dno