Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Takva je kamera, sta da se radi.

Sent from my Huawei P30

Jel moze neko da mi objasni koju aplikaciju koristite za indentifikaciju nepoznatih poziva na p30 ili p30 pro.
I kako podesite da odmah na ekranu iskoci indentifikacija.
Npr zove me nepoznat br izadje mi Srdjan Vozac ili Marko Osiguranje.
Pre sam koristio Everybody ali sad ne radi mesecima. Neko mi negde savetovao True Caller, ali nece pa nece da mi izbacuje indentifikaciju tokom poziva preko ekrana, nego tek kad se zavrsi poziv

Jel moze neko da mi objasni koju aplikaciju koristite za indentifikaciju nepoznatih poziva na p30 ili p30 pro.
Pre sam koristio Everybody ali sad ne radi mesecima. Neko mi negde savetovao True Caller, ali nece pa nece da mi izbacuje indentifikaciju tokom poziva preko ekrana, nego tek kad se zavrsi poziv

Drug kakvu sliku ocekujes od mobilnog telefona okinutu po mraku? Evo jos jedne, smetaju malo lampioni pored setne staze, svetla su daleko nekih 5-6km.https://flic.kr/p/2hkzNAW

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Ako je P30 Pro, za ocekivati, Boe/LG ekran.

Imam sivu mrlju na sred ekrana :D neverovatno...
Šta je tu neverovatno, verovatno si ga pritisnuo nečim u džepu ili si spavao preko njega, bez obzira, ako imaš garanciju, odnesi direktno u promobi, za jedan dan sve gotovo :)

P30 Pro

Ne nisam ništa od toga radio.

Zar mislite da ne bi napisao da sam to uradio?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ta mrlja nije na samom ekranu da su mrtvi pikseli nego je između ekrana i stakla spoljnjeg.

Kao da je popustio lepak npr na tom mestu i ušao vazduh

Sto li meni pada na pamet da je P30 Pro manje otporan nego P30. I sta im uopste znaci da stalno na obicnoj verziji stavljaju foliju, a na Pro nista.

Ta mrlja nije na samom ekranu da su mrtvi pikseli nego je između ekrana i stakla spoljnjeg.

Kao da je popustio lepak npr na tom mestu i ušao vazduh

Izmedju ekrana i zastitnog stakla ili izmedju ekrana i stakla ekrana?
Kao sto rece kolega iznad, pusti neku sliku ako nije problem, da vidimo o cemu se radi.

Probaj Drupe

Nemam foliju.

Loš kvalitet ali vidi se
7208478881cc99c76131fe8de4c3acaf.jpg

Poslednja izmena:
Jel teško bilo obrisati ekran pre nego ga uslikaš? [emoji23]

P30 Pro

Teško je bilo sa drljavom kamerom uhvatiti da se vidi mrlja. Ne vidi se u svim uglovima.

Vidi se dovoljno. Ponesi ti to u servis kad ti je pod garancijom

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Ne vidi se osim na crnoj pozadini

Servis i ne razmisljaj mada meni ovo deluje kao da je dugo bio izlozen nekom izvoru toplote

Sent from my phone using Tapatalk

Ma kojem izvoru toplote, kažem vam ljudi ovaj telefon je skuplji od moje plate naravno da sam ga ekstra čuvao...

Jel neko primetio da mu Always On trosi bateriju nesto znacajno?

Ja ne bih to radio ako ti kamera nije presudna.Emui zna da smori, Oneplus 7 Pro je po meni bolji telefon.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Danas malo čačkao P30 pro, ma kakvi, Oneplus mi je za klasu bolji. Hvala na sugestijama :)

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Prešao jučer sa S10 na P30 Pro. Za sada dosta pozitivnih utisaka, slušalica mislio sam da će biti bzvz a na kraju super radi. Kamera nisam još imao prilike testirati i slikati kako spada. Baterija nemam šta reći, naspram S10 duplo bolja. Display je po meni dobar, nije odličan kao na S10 ali je dobar.

Koju vi veličinu zaslona koristite? Jer slova su mi malo velika u Chrome. Kod mene je nastimano: veličina teksta: normalan, veličina zaslona: zadano
I opet mi font izgleda nekako preglomazno.

Nazad
Vrh Dno