Ma TT je uništio sliku.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Meni je otvorilo sliku u TT..Gledam na desktop-u flickr je link ! ... a ako je sarkazam :trust:
Šta je tu neverovatno, verovatno si ga pritisnuo nečim u džepu ili si spavao preko njega, bez obzira, ako imaš garanciju, odnesi direktno u promobi, za jedan dan sve gotovoImam sivu mrlju na sred ekrananeverovatno...
Okaci sliku da vidimo ako nije problemTa mrlja nije na samom ekranu da su mrtvi pikseli nego je između ekrana i stakla spoljnjeg.
Kao da je popustio lepak npr na tom mestu i ušao vazduh
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Izmedju ekrana i zastitnog stakla ili izmedju ekrana i stakla ekrana?Ta mrlja nije na samom ekranu da su mrtvi pikseli nego je između ekrana i stakla spoljnjeg.
Kao da je popustio lepak npr na tom mestu i ušao vazduh
Jel moze neko da mi objasni koju aplikaciju koristite za indentifikaciju nepoznatih poziva na p30 ili p30 pro.
I kako podesite da odmah na ekranu iskoci indentifikacija.
Npr zove me nepoznat br izadje mi Srdjan Vozac ili Marko Osiguranje.
Pre sam koristio Everybody ali sad ne radi mesecima. Neko mi negde savetovao True Caller, ali nece pa nece da mi izbacuje indentifikaciju tokom poziva preko ekrana, nego tek kad se zavrsi poziv
Jel se to samo vidi kad je ugasen ili i u toku rada?Teško je bilo sa drljavom kamerom uhvatiti da se vidi mrlja. Ne vidi se u svim uglovima.
Danas malo čačkao P30 pro, ma kakvi, Oneplus mi je za klasu bolji. Hvala na sugestijamaJa ne bih to radio ako ti kamera nije presudna.Emui zna da smori, Oneplus 7 Pro je po meni bolji telefon.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari