Ako se porede slike sa Samsungom, gde je normalniji taj hdr?Konačno i meni stigao telefon.....
Kamera je ono zbog čega sam uzeo ovaj telefon, i tu moram da naglasim da, pošto se bavim fotografijom profesionalno, očekivanja su bila jako velika, međutim, nisam oduševljen, prvo, sve slike su previše hdr-ovane, preoštrene i izgledaju previše napucane. Znam da običnim korisnicima to prija i da je ljudima bitno da sve bude napucano ali je meni to minus. Sve bi bilo u redu da ja to mogu da isključim kao što se isključuje Ai mod, ali na žalost ne može, jedina mogućnost da se slika bez hdr-a je u PRO modu ali nemam uvek vremena za to. Da se razumemo, fotografije koje izlaze su vrhunske za jedan mobilni telefon, u većini slučajeva dosta bolje od Samsunga ali bi bilo lepo da ostave mogućnost da sami korisnici izaberu šta žele, manje agresivan hdr bi bilo fenomenalno videti u nekom narednom update-u.
Druga stvar koja mi smeta je noćni mod, znam da ste svi gledali kako ovaj telefon "vidi i mraku" ali to je toliko preoštreno i veštački, da mi nekad baš smeta, sreća pa se u samom night modu mogu podesiti brzina zatvarača i iso osetljivosti pa se tako mogu dobiti baš dobri rezultati. U većini slučajeva, ako nije baš baš mračno, slike iz standardnog režima su odlične tj. realnije, noću.
...
Upravo sam probao i ovo je daleko od razočaranja, zvuk je više nego dobar! Čak se jače (mada nekvalitetnije) čuje kad se isključi Dolby Atmos, jel si siguran da je sa tvojim slušalicama sve ok? Nemoguće da sam toliko operisan od dobrog zvukaNemoj ni da ih probas,razocaraces se,audio izlaz je najveca mana ovog telefona
Gde si poručio? Kod kog operatera?Sad me zvali, nemaju 8/256 i ne znaju kad će imati...
Edit: da li možda da se bunim u fazonu prihvatili ste moju porudžbinu dakle imali ste ih na stanju, sada ste ga da li nekome drugome i ja hoću svoj telefon...
Teški lažovi, treba da se buniš i da ih zoveš, da ih smaraš i da ih pitaš zašto je uređaj dostupan online za poručivanje ako ga nemaju, da ih pitaš koja je procedura da pređeš kod drugog operatera, e tad će da te zovu i možda da ubrzaju.Sad me zvali, nemaju 8/256 i ne znaju kad će imati...
Edit: da li možda da se bunim u fazonu prihvatili ste moju porudžbinu dakle imali ste ih na stanju, sada ste ga da li nekome drugome i ja hoću svoj telefon...
Teški lažovi, treba da se buniš i da ih zoveš, da ih smaraš i da ih pitaš zašto je uređaj dostupan online za poručivanje ako ga nemaju, da ih pitaš koja je procedura da pređeš kod drugog operatera, e tad će da te zovu i možda da ubrzaju.
P30 Pro
P30pro 8/256 Aurora, juče u toku prepodneva uplatio avans (pošto sam prešao iz druge mreže) poslao dokaz o uplati. Danas podigao uređaj u pošti... Zašto frka oko MTS-a?
Hehe, ala ću sutra da ih naduvam, samo ću reći telefon ili vozdra. Pa neka ga rode.
Doduše, na chatu mi je dva operatera reklo da ih više nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari