Neko je pitao kakav je zvuk kada se snima koncert ili u klubu i mogu reci da sam prilicno zadovoljan. Pored zvucnika sam snimao i nema distorzije(bar ne nista vise nego na drugim tel),snima stereo posto ima 2 mic,probao i sa filmic pro,sve zvuci ok
+1Nije imao ni kod mene,ne brini,imao je aamo onu mat zastitu preko celog telefona
Znam za to "rešenje" ali mi nije jasno što ima na punjaču rate 5v 2A ako telefon uopšte nema opciju da se isključi QC kao na s7eBrzo punjenje "iskljucis" tako sto punis sa bilo kojim drugim punjacem koji nije huawei. Barem je tako do sad bilo. Za brzo punjenje mora njihov kabl i njihov punjac.
Jel obican p30 ili pro?
Huawei P10
Uopste se ne greje. Doduse zavisi i od uredjaja, ali imam obicaj da koristim mob tokom punjenja i ni govora o nekakvom pregrevanju. Tako je bilo i sa Mi8, ista situacija i sada sa OP6.Ma gde ne može. Osetna je razlika između brzog i normalnog punjenja. Čim se baterija osetno zagreje prilikom brzog punjenja jasno je da bi takav vid punjenja na duži vremenski period ostavio posledice. Kad se promeni tip baterija verovatno će se i otkloniti i problem degradacije iste prilikom brzog punjenja.
Meni na P10+ nakon 20 meseci korišćenja jedva da je malo oslabila a punio sam ga svaki dan i po otprilike na supercharge na zidnom punjaču odnosno na fast charge preko power banka. Mislim da ne utiče jer da utiče sigurno ne bi isporučivali te punjače i omogućavali taj mod.Ma gde ne može. Osetna je razlika između brzog i normalnog punjenja. Čim se baterija osetno zagreje prilikom brzog punjenja jasno je da bi takav vid punjenja na duži vremenski period ostavio posledice. Kad se promeni tip baterija verovatno će se i otkloniti i problem degradacije iste prilikom brzog punjenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari