Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Tek sad to primetih :šok:

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

I šta kažu, jel to bug ili feature?

Pričate o swipe gestures ili dugmićima? Za gestures nigde do sad nisam imao vibraciju, ni na iP ni na Androidu, udavilo bi me to.

Sent from my P30 Pro using Tapatalk

Imala je vibracija na P30 Pro. Sad je sve onako mlohavo, nemaš osećaj pod prstom.
Na Novi još gore. Lawnchair mi najbolje radi.
Kad uzmem moj stari Mi8 na kome je custom PE, kad vidim kako radi Pixel Launcher, po pitanju gestures, zažalim što dadoh te novce za P30 Pro. EMUI u poređenju sa MIUI kao lite verzija OSa. Da može da se otključa već bi ga Havoc zamenio.

Sent from my P30Pro using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pričate o swipe gestures ili dugmićima? Za gestures nigde do sad nisam imao vibraciju, ni na iP ni na Androidu, udavilo bi me to.

Sent from my P30 Pro using Tapatalk

O gestures. 100 je bila vibracija. To mi je bila jedina razlika da shvatim da li sam okrenuo stranicu unapred ili je uradio back.

Vibracija je bila 100? Gde se to nalazi za gestures?
Default launcher?
U podešavanjima za sound i vibracije ni pomena o tako nečem..

Ja i dalje imam problem sa notifikacijom propustenih poziva. Ima li neko resenje za call recording apk za emui 10.

^^Nije bilo podešavanja, već je uvek bilo uključeno.
Sa A10 mi dark mod radi u mnogo više aplikacija. Koliko sam video, ne radi samo još u Bookmate, ali to je verovatno baš do njega, jer on ima svoje podešavanje za dark koje nekad radi, nekad ne.

Vibracija je bila 100? Gde se to nalazi za gestures?
Default launcher?
U podešavanjima za sound i vibracije ni pomena o tako nečem..

U System Navigations. Kucaj u search settings-a "gestures".
Ako pitaš za vibraciju kod gestures, mislim da toga nema u podešavanjima.

Poslednja izmena:
Da, tu su gestures, ali nema opcija da se za gestures uključi/isključi feedback vibracija.

Nismo se onda razumeli.
Nisam pitao gde se nalaze gestures, već je kolega napisao da je negde podesio jačinu vibracije, a toga u gestures nema, niti je ikada bilo.

Sad, ne mogu da se setim da li je to sa vibracijom nestalo nakon apdejta na desetku ili ovog poslednjeg manjeg ažuriranja?!

Meni je gestures vibracija nestala nakon A10 OTA updatea.

Što kaže kolega PJ, nejasno je da li je to bug ili feature. Moguće da će vratiti sa nekim od narednih apdejta.

Ja na p30 litu imam desetku vec mesec dana.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Znam da to mnogima nije važno, ali ja prosto ne mogu da verujem da jedan brand koji želi da bude najprodovaniji ne može da napravi Google Pay kompaktibilan sa Android 10 na P30pro

Kompaktan i kompatibilan, u protivpridodnom odnosu ipak ne mogu da stvore kompaktibilan, cak i uz pomoc dr Frankestajna... :d

Sad, ne mogu da se setim da li je to sa vibracijom nestalo nakon apdejta na desetku ili ovog poslednjeg manjeg ažuriranja?!
Večeras mi ponudi neki update, manji od 1gb materijala, i za 5 min gotovo, ali vidim da je sad na 9.1.0 i gestures I dalje radi lepo ali vibracije nije bilo ni pre ni posle update-a.

RN 5+

Znam da to mnogima nije važno, ali ja prosto ne mogu da verujem da jedan brand koji želi da bude najprodovaniji ne može da napravi Google Pay kompaktibilan sa Android 10 na P30pro

Šta je konkretno problem? I šta znači kompaKtibilan?

P30 Pro

Šta je konkretno problem? I šta znači kompaKtibilan?

P30 Pro
Problem je sto ne mogu da instaliram Google Pay, čak mi na telefonu u Play store ga ne pronalazi. Na kompu mogu da ga nadjem, ali piše da nije kompatibilan ( izvinjavam se zbog greške u kucanju)
Kontaktirao sam i Huawei costumer service i na kraju su potvrdili da ne može ( kao rade na tome) predlog im je bio da se vratim na 9) Ja plaćam maltene sve karticom bezkontaktno pa bi mi bas bilo zgodno da koristim Google Pay. Hvala na odgovoru

Kompaktan i kompatibilan, u protivpridodnom odnosu ipak ne mogu da stvore kompaktibilan, cak i uz pomoc dr Frankestajna... :d
Kad bi to znanje što imaš koristio da pomogneš, a ne da se izruguješ drugima svašta bi moglo ( čak da primetiš da si i sam napravio pravopisnu grešku u svom pametovanju)

Poslednja izmena:
P30 pro a10 kako rešiti ovo?
Na Google play nudi samo deinstalaciju.
c3a25b5d9c87749b5072f88a305f124c.jpg

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Problem je sto ne mogu da instaliram Google Pay, čak mi na telefonu u Play store ga ne pronalazi. Na kompu mogu da ga nadjem, ali piše da nije kompatibilan ( izvinjavam se zbog greške u kucanju)
Kontaktirao sam i Huawei costumer service i na kraju su potvrdili da ne može ( kao rade na tome) predlog im je bio da se vratim na 9) Ja plaćam maltene sve karticom bezkontaktno pa bi mi bas bilo zgodno da koristim Google Pay. Hvala na odgovoru

Jel ti nekad radilo na bilo kom uređaju? Pitam jer znam da Samsung pay i Huawei pay ne rade u Srbiji a takodje isto piše i za Google payScreenshot_20200112_104115_com.android.chrome.jpg

P30 Pro

Jel ti nekad radilo na bilo kom uređaju? Pitam jer znam da Samsung pay i Huawei pay ne rade u Srbiji a takodje isto piše i za Google payPogledajte prilog 279972

P30 Pro
Ovo mi je prvi uređaj sa NFC... Delom zbog toga sam ga kupio... Norveška je na listi podržanih... Moja banka podržava Google Pay. Iz korisničke podrške ovde su pokušali da instaliraju na dva telefona i nisu mogli. Meni nesto drugo nije jasno, postoji jedna app (zalando) koju moja devojka ima na telefonu, a meni prijavljuje da nije dostupno u mojoj zemlji, pitam se da li to može imati veze sa Google nalogom koji mi je od pre naravno....

Ne znam šta se to "desilo" i nisam 100% siguran u vreme za koliko je napunjen telefon, ali za oko 40'/45' je telefon napunjen od 8% - 100%. Ne mogu da verujem da se tako brzo napunila baterija.
Za koliko vremena se vama napuni P30 Pro?

Poslato sa VOG-L29 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Počni da veruješ. Puni se baš brzo.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Ako je tako, onda odlično!
Dok sam odgledao drugo poluvreme Aston Vile i M. City, on se napunio...

Poslato sa VOG-L29 uz pomoć Tapatoka

Nesto mi se desilo sa aplikacijom za teme, pa nece da postavi dynamic wallpaper iz stock (default teme - starry night). Da li mogu nekako da resetujem to... Clear cache nije pomoglo a clear data nije moguce

Takodje sam primetio da je bluetooth vrlo spor... Bas sporo prebacuje fajlove sa kompa a i preko Huawei share?

Huawei P30

Poslednja izmena:
Vrh Dno