Pričate o swipe gestures ili dugmićima? Za gestures nigde do sad nisam imao vibraciju, ni na iP ni na Androidu, udavilo bi me to.
Sent from my P30 Pro using Tapatalk
U System Navigations. Kucaj u search settings-a "gestures".Vibracija je bila 100? Gde se to nalazi za gestures?
Default launcher?
U podešavanjima za sound i vibracije ni pomena o tako nečem..
Sent from my P30Pro using Tapatalk
Večeras mi ponudi neki update, manji od 1gb materijala, i za 5 min gotovo, ali vidim da je sad na 9.1.0 i gestures I dalje radi lepo ali vibracije nije bilo ni pre ni posle update-a.Sad, ne mogu da se setim da li je to sa vibracijom nestalo nakon apdejta na desetku ili ovog poslednjeg manjeg ažuriranja?!
Šta je konkretno problem? I šta znači kompaKtibilan?Znam da to mnogima nije važno, ali ja prosto ne mogu da verujem da jedan brand koji želi da bude najprodovaniji ne može da napravi Google Pay kompaktibilan sa Android 10 na P30pro
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Problem je sto ne mogu da instaliram Google Pay, čak mi na telefonu u Play store ga ne pronalazi. Na kompu mogu da ga nadjem, ali piše da nije kompatibilan ( izvinjavam se zbog greške u kucanju)Šta je konkretno problem? I šta znači kompaKtibilan?
P30 Pro
Kad bi to znanje što imaš koristio da pomogneš, a ne da se izruguješ drugima svašta bi moglo ( čak da primetiš da si i sam napravio pravopisnu grešku u svom pametovanju)Kompaktan i kompatibilan, u protivpridodnom odnosu ipak ne mogu da stvore kompaktibilan, cak i uz pomoc dr Frankestajna... :d
Jel ti nekad radilo na bilo kom uređaju? Pitam jer znam da Samsung pay i Huawei pay ne rade u Srbiji a takodje isto piše i za Google payProblem je sto ne mogu da instaliram Google Pay, čak mi na telefonu u Play store ga ne pronalazi. Na kompu mogu da ga nadjem, ali piše da nije kompatibilan ( izvinjavam se zbog greške u kucanju)
Kontaktirao sam i Huawei costumer service i na kraju su potvrdili da ne može ( kao rade na tome) predlog im je bio da se vratim na 9) Ja plaćam maltene sve karticom bezkontaktno pa bi mi bas bilo zgodno da koristim Google Pay. Hvala na odgovoru
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ovo mi je prvi uređaj sa NFC... Delom zbog toga sam ga kupio... Norveška je na listi podržanih... Moja banka podržava Google Pay. Iz korisničke podrške ovde su pokušali da instaliraju na dva telefona i nisu mogli. Meni nesto drugo nije jasno, postoji jedna app (zalando) koju moja devojka ima na telefonu, a meni prijavljuje da nije dostupno u mojoj zemlji, pitam se da li to može imati veze sa Google nalogom koji mi je od pre naravno....Jel ti nekad radilo na bilo kom uređaju? Pitam jer znam da Samsung pay i Huawei pay ne rade u Srbiji a takodje isto piše i za Google payPogledajte prilog 279972
P30 Pro
NorveškaAko je u Srbiji, nije mu radilo ni na jednom uredjaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari