dimi89
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.04.2010
- Poena
- 170
Moja oprema
- Mobilni telefon
- HUAWEI P30 - Xiaomi Mi Note 3 - Samsung S3 Neo- LG Optimus 4X HD - LG Corona KS20- Nokia N76
Користио сам Шаоми пре П30 и био сам генерално задовољнији системом него овде. Имали смо 3 велике андроид надоградње, плус неколико више МИУИ надоградњи, откључаш БЛ па радиш шта ти је воља, брдо бесплатних тема, фонтова у Теме апликацији, да не причам да је апликација Теме доста боље одрађена јер можеш да увезеш теме које си купио на плеј стору и пакете икона. Имао сам Ми Ноте 3 који је био мидрејнџ уређај овде на П30 нећемо да добацимо до андроид 11тице вероватно. П30 је одличан али ми неке ствари са МИУИ недостају. Између осталог на МИУИ рутујеш и имаш још брдо могућности преко магиска. Е да и нервира ме то што и даље ми се дешава на П30 да ми се претраживач укочи :/. Што се тиче предности ЕМУИ а не бих знао да наведем неке у односу на МИУИ. Барем кад упоредим телефоне на којима сам их користио. Са друге сзране не могу да кажем ни да је лош, не багује и ето једино то што се претраживач покочи некад. У последње време га претераше са овим апликацијама хуавеи као да самсунг имам све дупло. На којим сте телефонима би користили МИУИ?