Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Uradi mu dload sa ovim fajlom, posle bi ota trebalo da proradi https://androidhost.ru/2BHx
On ima emui 10, ako drmne emui 9 sa dload mislim da postoje velike sanse da ga brikne. Ako uspe treba da te casti picem 😉 Bilo je dosta greski sa tim proxijem gde su telefoni zavrsavali sa soft rebrandom citam na xda. Nisam video da je neko uspeo da to resi. Dload je mogao do neke verzije ali kasnije ni sa njim nije radilo.

On ima emui 10, ako drmne emui 9 sa dload mislim da postoje velike sanse da ga brikne. Ako uspe treba da te casti picem 😉 Bilo je dosta greski sa tim proxijem gde su telefoni zavrsavali sa soft rebrandom citam na xda. Nisam video da je neko uspeo da to resi. Dload je mogao do neke verzije ali kasnije ni sa njim nije radilo.
Sve na svoju odgovornost...
Ja sam P10 u garanciji brikovao, naravno zakljucan bootloader i dali mi nov P20 😃

Ovde imas i za 2$
Koji da fleshnem c432 ili 185
Ovde imas i za 2$
Koji da fleshnem c432 ili 185

haha platis im za skidanje fajla a fajla nema na serveru, invalid download, prijavi FRAUD preko paypala i vratise mi 2,45 dolara, trazim alternativu...

Mozel neko da mi objasni sta znaci kad je C431 a sta kad je C432 i itd? Kod mene je C431 jel to bolje ili losije?

Prijatelj mi ima P30,i u zadnje vreme mu se desava da kada ga neko nazove i kad se javi na poziv,prvih 2-3 sekunde ga sagovornik ne cuje.Nakon toga sve je u redu.Menjao je karticu,umesto mts stavljao telenor,isto se desava.Ima li jos neko slican problem?

Prijatelj mi ima P30,i u zadnje vreme mu se desava da kada ga neko nazove i kad se javi na poziv,prvih 2-3 sekunde ga sagovornik ne cuje.Nakon toga sve je u redu.Menjao je karticu,umesto mts stavljao telenor,isto se desava.Ima li jos neko slican problem?
I meni se po nekad to desava na p30 na poslu. Mts kartica. Desavalo se i na ranijim huawei telefonima po nekad recimo na p10. Moguce da je do signala ili bazne stanice . Na poslu mi se desava to, a kad sam negde u gradu ili kuci sve u redu. Na ovom buildu 156 mi se nije do sada desilo, ali opet nisam siguran da je do verzije softvera.

Meni se to oduvek dešava na P30PRO. Sve verzije software-a.
Nekako sam navikao i prilagodio se.

Koliko me stvari na ovom telefonu nerviralo, nekako mi ova baterijala sve to pokrila, evo nas skoro 2 godine zajedno...

После задње надоградње доста неких непотребних апликација, такиђе сваки пут после исте морам да искључујем аутоматску надоградњу за апликације у хуавеи апп галерији. Приметих после да се мало, мало па нешто на кинеском надограђује. Ајде за ово и могу да претпоставим да је календар али за неке друге немам идеју шта је. Јел исто код вас?

Prilozi

• Screenshot_20210616_143721_com.huawei.appmarket.jpg
    Screenshot_20210616_143721_com.huawei.appmarket.jpg
    45.3 KB · Pregleda: 20
После задње надоградње доста неких непотребних апликација, такиђе сваки пут после исте морам да искључујем аутоматску надоградњу за апликације у хуавеи апп галерији. Приметих после да се мало, мало па нешто на кинеском надограђује. Ајде за ово и могу да претпоставим да је календар али за неке друге немам идеју шта је. Јел исто код вас?
Vrati region Srbija u toj Huawei app
Nesto ti je podesena na kineski region.

Prilozi

• Screenshot_20210616_161725_com.huawei.hwid.jpg
    Screenshot_20210616_161725_com.huawei.hwid.jpg
    27.4 KB · Pregleda: 18
  • Screenshot_20210616_161822_com.huawei.appmarket.jpg
    Screenshot_20210616_161822_com.huawei.appmarket.jpg
    80.9 KB · Pregleda: 14
  • Screenshot_20210616_161950_com.huawei.appmarket.jpg
    Screenshot_20210616_161950_com.huawei.appmarket.jpg
    97.9 KB · Pregleda: 17
Регион и јесте Србија није се мењао, и поред тога и даље форсира кинеске надоградње.

Prilozi

• Screenshot_20210616_175218_com.android.settings.jpg
    Screenshot_20210616_175218_com.android.settings.jpg
    34.1 KB · Pregleda: 15
  • Screenshot_20210616_175256_com.huawei.appmarket.jpg
    Screenshot_20210616_175256_com.huawei.appmarket.jpg
    34.6 KB · Pregleda: 13
Ne mogu da editujem pa moram da napisem. Ne brini, pojavio se i meni a sve je podeseno kako treba. Huawei ima taj problem sa prevodom apk u svojoj appgallery. Mada na kom polju oni problema trenutno nemaju.

Meni p30 radi perfekt. I generalno svi raniji modeli su bili super.
Sa Xiaomi se mučim, moram da ga otkljucam pa modovan rom da bi radio do nekle pristojno i da imam call recorder. Kod Samsunga je OneUI do nekle ispeglan i imaju najbolju podrsku,mesecna axuriranja, ali meni licno OneUI ne odgovara. Tako da ostajem do daljnjeg na Emui.

Meni p30 radi perfekt. I generalno svi raniji modeli su bili super.
Sa Xiaomi se mučim, moram da ga otkljucam pa modovan rom da bi radio do nekle pristojno i da imam call recorder. Kod Samsunga je OneUI do nekle ispeglan i imaju najbolju podrsku,mesecna axuriranja, ali meni licno OneUI ne odgovara. Tako da ostajem do daljnjeg na Emui.
Slazem se za Xiaomi, ne bih ja to mogao da koristim sa svim postovanjem onima koji koriste.

Jedno pitanje, malo licno ali ne mora niko da odgovori, zasto vam je bitan call recorder, zasta koristite? Meni ta opcija nije uopste potrebna ali pitam onako informativno. Citam odavno da mnogi koriste ali nisam imao smelosti da pitam pa sad nekako resih. I licno znam neke osobe ali isti slucaj blam me je, da ne uvredim nekoga pitanjem. Hvala svakom ko odgovori, mada je cisto informativno.

Slazem se za Xiaomi, ne bih ja to mogao da koristim sa svim postovanjem onima koji koriste.

Jedno pitanje, malo licno ali ne mora niko da odgovori, zasto vam je bitan call recorder, zasta koristite? Meni ta opcija nije uopste potrebna ali pitam onako informativno. Citam odavno da mnogi koriste ali nisam imao smelosti da pitam pa sad nekako resih. I licno znam neke osobe ali isti slucaj blam me je, da ne uvredim nekoga pitanjem. Hvala svakom ko odgovori, mada je cisto informativno.
Meni svejedno ko imao ko nemao call recorder eto sad ga imam igrom slucaja na huawei a na oneplus i samsung to nisam imao. Jedino ako od nekog ocekujes neke pretnje pa da se snimi da se ima dokaz za policiju sud a za drugo ne razumem svrhu bitnosti call recordera.

Na ličnom broj mi ponekad posluži, za neko vreme koje sam dogovorio, pa zaboravio ili kao podsetnik. Evo jutros, najavljena mi neka protivpožarna inspekcija i nisam znao da li je 11.30 ili 12.30.

Na broju sa posla, od kada koristim call recorder, imamo manje razgovora "e, izvini, jel možeš da me podsetiš šta si rekao pre 3 sata?".
Ili nedavno, vozim, primam porudžbinu 20 minuta, cela porudzbina može da se sumira u 8 sekundi. Kažem čoveku, zovem te za minut, da mi kažeš adresu za slanje. Prekinem vezu, odmah ga pozovem, nabrojim šta je poručio, on izdiktira adresu i imam razgovor od 20ak sekundi koji dam koleginici koja spremi papire i paket.

Ili prosto pobegne neki broj telefona i umesto da pozivam 5+ ljudi u tom vremenskom okviru kada je bio poziv, pustim redom snimke I za manje od minut nadjem broj telefona...

To su neke realne situacije u kojima sam ja koristio. Ako ikada budem prinuđen da koristim snimak kao dokaz za nešto, verovatno ga neću koristiti, jer ljudi uglavnom ne znaju da snimam razgovor.

Imao sam situaciju gde je neki drkoš nešto pretio i posle zove kao isteruje neku pravdu kaže "ovaj razgovor se snima".... Reko' odlično, taman možemo posle da uporedimo snimke, jer i ja snimam sve pozive. I ovaj I one prethodne. I odmah smo rešili "nesporazum".

Ja radim kao komercijalista i često me ljudi zovu zbog trebovanja, a ja sam ili na ulici u hodu pa ne mogu da pišem, telefoniram i hodam u isto vreme. Ili sam u vožnji, pa kasnije preslušam razgovor i otkucam trebovanje. Do sada nisam imao prilike da koristim snimak da bih nešto dokazivao, ali što kaže PJ, često nisam siguran šta mi je neko rekao, pa preslušam razgovor i rešen problem.

Ja radim kao komercijalista i često me ljudi zovu zbog trebovanja, a ja sam ili na ulici u hodu pa ne mogu da pišem, telefoniram i hodam u isto vreme. Ili sam u vožnji, pa kasnije preslušam razgovor i otkucam trebovanje. Do sada nisam imao prilike da koristim snimak da bih nešto dokazivao, ali što kaže PJ, često nisam siguran šta mi je neko rekao, pa preslušam razgovor i rešen problem.
I meni sluzi kao podsetnik, jer ne mogu uvek da pisem sta mi ljudi pricaju, budem u guzvi i samo preslušam kasnije i podsetim se. Za druge svrhe ne koristim.

Meni je to ultra korisna stvar, koristim ga maltene na dnevnom nivou. Ne mogu sad da listam temu ko je prvi ovde postavio apk fajl za call recorder, ali ako se sam prepozna i ako ga put nanese u Niš, neka se javi, častim pivo i ćevape.

Hvala vam na odgovorima. Zanimalo me. U principu ima korisnu funkciju, nemam tu naviku, nije mi potreban za posao, ali koristan ispada.

Nazad
Vrh Dno