Na kojoj si mreži, tj. kod kog operatera je uzet telefon?Evo meni je stiglo azuriranje za android 9. Iznenadio sam se jer za p20 pro dual sim pise tek u februaru
Na kojoj si mreži, tj. kod kog operatera je uzet telefon?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Mts, uvek mi medju prvima stize azuriranje, ali nije mi jasno zasto ovoliko rano. Ili oni nisu stavili tacan datum mozda se zeznuli
Nisam stigao da pažljivo iščitam celu temu, pa se izvinjavam ako pitam nešto o čemu je vec bilo reci.
Naime, interesuje me da li P20 podrzava bezicno punjenje?
Jeste prva najava bila za p20pro da će ažuriranje biti u februaru, ali pre neki dan je bila vest da je ažuriranje pušteno.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Ranije je to bilo mnogo bolje odradjeno na googlu, ali kontam da su zbog zastite privatnosti promenili pre koju godinu.Pitao sam, ne zna da li joj je ukljuceno to... Ide sad u 29ti da prijavi, ponela je kutiju da im da IMEI
Ne znam kako ja sam azurirao pre 10 dana. Telefon je sa telenora, Ja sam vip mreza. Nista specijalno nije promenjeno, tako da nemojte se sikirati kada ce.
Poslato sa CLT-L09 uz pomoć Tapatoka
Jel p20 pro ima i na 9ci dark mod?
Obican P20 nema, verovatno zato sto nema oled ekran, mada ne znam zasto ne ponude tu opciju u svakom slucaju. Mnogo udobnije mi je koriscenje u dark modu, narocito u mraku.Jel p20 pro ima i na 9ci dark mod?
Ja takodje jos uvek nisam nista dobio, tel mi je iz MTSa, i EMUI i Android su mi i dalje 8.1.0. Nema updatea ni preko Huawei suitea ni preko HiCarea...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari