Šta je novo?

Huawei P20, P20 Pro

Nema na kameri i dole nista. Meni se verovatno cosak ekrana ljusti :)

Poslato sa CLT-L09 uz pomoć Tapatoka

Nisam stigao da pažljivo iščitam celu temu, pa se izvinjavam ako pitam nešto o čemu je vec bilo reci.
Naime, interesuje me da li P20 podrzava bezicno punjenje?

Evo meni je stiglo azuriranje za android 9. Iznenadio sam se jer za p20 pro dual sim pise tek u februaru

Ne znam da li azuriranje zavisi od mreze sa koje je telefon ili od mreze koju koristim. Ja imam p20 pro iz telenora, a mts mreza sam i azuriranja nema.

Mislim da zavisi od mreže sa koje je telefon

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Jeste prva najava bila za p20pro da će ažuriranje biti u februaru, ali pre neki dan je bila vest da je ažuriranje pušteno.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

A mislim i da zavisi kad je uzet telefon. Recimo ja sam telefon narucio preko mts-a jos kad je bila ona promocija za sat. Ko je tad uzeo telefon stize mu ranije. Tako mi se cini, mozda i gresim

Pitao sam, ne zna da li joj je ukljuceno to... Ide sad u 29ti da prijavi, ponela je kutiju da im da IMEI
Ranije je to bilo mnogo bolje odradjeno na googlu, ali kontam da su zbog zastite privatnosti promenili pre koju godinu.

Odes na google, ulogujes se sa istim nalogom na koji joj je bio ulogovan telefon. Odes u account->security pa kliknes na telefon. Dokle god je ukljucen internet moze da se prati lokacija telefona i to vrlo dobro.

Kao sto sam pomenuo, ranije je to bilo puno bolje pa si mogao bukvalno da vidis kojim si ulicama i u koje vreme prolazio.

Ako uspe nesto sa imeiem u policiji prenesi nam ovde da znamo sta nam je ciniti ubuduce.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ne znam kako ja sam azurirao pre 10 dana. Telefon je sa telenora, Ja sam vip mreza. Nista specijalno nije promenjeno, tako da nemojte se sikirati kada ce.

Sem kartica sto su vodoravno nista spec.. Nego ima li neko staklo zakrivljeno da legne lepo da se ne odlepe ivice. Sto se kaze "ko budali samar"

Da li se nekome dešavalo da telefon sam od sebe počne da zvoni tonom dolaznog poziva, a poziva nema? Juče i noćas mi se desilo par puta. Nikada tako nešto nisam ni videla ni čula. Nije mi jasno sta moze da bude. I da, i sa internet konekcijom i bez nje to se dešavalo . P20pro je u pitanju

^ Meni se tako dasilo na p9, problem je bio u tapatalku, kad god stigne neka notifikacija on zvoni iako su notifikacije bile na silent. Probaj da staviš neki bip ili slično na notifikacije da vidiš da nije i kod tebe to u pitanju.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Ton za obaveštenja mi je sasvim drugačiji, a i dešava se i kad nije povezan na internet [emoji846]

I dalje imam isti problem. Samo restart uspe da ugasi zvono . Ja stvarno ne znam šta da rasim, ništa mi nije jasno [emoji21] A ni ažuriranja nema ( nadala sam se da će možda i to da reši problem). Jedino da deinstaliram aplikacije što sam u zadnjih par dana ubacila ili da ga vraćam na fabričko

Ja takodje jos uvek nisam nista dobio, tel mi je iz MTSa, i EMUI i Android su mi i dalje 8.1.0. Nema updatea ni preko Huawei suitea ni preko HiCarea...

Nazad
Vrh Dno