Šta je novo?

Huawei P20, P20 Pro

Cudo da jos nisi dobio...posle 4 god stvarno mi cudno bez Nove, al sta je tu je...jos par pozitivnih stvari koje sam primetio, bluetooth se sad pali i gasi momentalno, digital balance moze da bude koristan za zavisnike od telefona (kao sto sam ja), podešavanja su mnogo bolje rasporedjena, sve se lako nalazi, svidjaju mi se novi tonovi, regulacija zvuka lepse izgleda (losa stvar sto utisava i pojacava media zvuk dok za ringtone moras jos jednom ili par puta da dodirnes ikonicu na ekranu)....

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Ekran za gasenje je promenjen ili jos uvek isti?

Sta je vaš dvojicu toliko uhvatila frka za emui 9? Pa dobićete... Rečeno vam već koji put... [emoji23][emoji23][emoji23]

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Zezam se n, naravno da ne smeta [emoji106][emoji106][emoji106]

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Za svoju veličinu odličan, ne zaostaje ni malo za M20Pro... [emoji28]
Ravan ekran, bez edge...

Huawei Mate 20 X EVR-L29

*mjau**mjau**mjau*. Ja sam skinuo foliju i izgrebao ekran. Imao sam zadnjih 4god Samsung i nikada nisam ogrebao. Zalepicu danas neko staklo, mada je kasno sad[emoji848]

Poslato sa CLT-L09 uz pomoć Tapatoka

*mjau**mjau**mjau*. Ja sam skinuo foliju i izgrebao ekran. Imao sam zadnjih 4god Samsung i nikada nisam ogrebao. Zalepicu danas neko staklo, mada je kasno sad[emoji848]

Sta ti bi, pa si je skinuo?
Inače su te fabričke folije na Huawei, dobrog kvaliteta tako da kažem...

Huawei Mate 20 X EVR-L29

fabricka folija na mestu. nema balončića ispod. nema nepravilnog oblika već je stavljena precizno. ruke im se pozlatile huvavovajvejske :)

jedno pitanje, nisam uspeo da iskopam ako je bilo... da li je p20(128gb) iz mts-a, sim free ?

Iz vipa je sve pa i apple simfree. Ali huawei i xiaomi ne zakljucavaju telefone , samsung na telenoru je od ove godine opet zakljucan.

Evo 3-4 dana na emui 9 i mogu reci da je ovo najbolji update do sada i najbolja emui optimizacija. Prezadovoljan sam. Ispravili su skoro sve one sitnice koje su znale da nerviraju.

Kod mene još uvek nema update ...pih... P20pro uzet u Telenoru

Pa ja nemogu da provalim jel fabricka folije skinuta ili ne. Jel se to vidi golim okom. Pod prstom kao da ima al na oko ne vidim? Hahaha

Pa ja nemogu da provalim jel fabricka folije skinuta ili ne. Jel se to vidi golim okom. Pod prstom kao da ima al na oko ne vidim? Hahaha

Ne vidi se bas lako na oko, ali gledaj oko kamere.. Ako izgleda kao da je kamera malo uvucena ili oko skenera za otisak da je onako malo izviseno onda je imas.. A i svakako ako je nisi skinuo imas je sigurno..

Ja sam dao s9 i doplatioza ovaj star par dana pa nisam otvarao. Rekao bih da ima neato. Al je tako zalepljeno da ne moze da se potkaci
03e826387024d12b1800e98d509f3b15.jpg
11c8b03a222406f592dc9be11b0de2a1.jpg
21e093da68b54a31bafd375d0e7c4233.jpg

Ja sam dao s9 i doplatioza ovaj star par dana pa nisam otvarao. Rekao bih da ima neato. Al je tako zalepljeno da ne moze da se potkaci
03e826387024d12b1800e98d509f3b15.jpg
11c8b03a222406f592dc9be11b0de2a1.jpg
21e093da68b54a31bafd375d0e7c4233.jpg

Predji noktom preko prednje kamere i ispod skenera na ovom malom mosticu.. Ako ti poskoci onda ima i ako je onako izdignuto.. deluje kao da ima.,

Vrh Dno