Šta je novo?

Huawei P20, P20 Pro

Hvala na odgovoru, čudna (i glup) odluka da ne ubace Viber :trust: .

Za p20 pro tek februara da...rekoh da proverim sa onima koji imaju p20 ili p20 pro single sim [emoji846] posto ga update vec duze od nedelju dana ima firmware finder-u [emoji846]
jos uvek nista, na huawei forumu pise da za singl stize valjda oko 18.12, a dual te u februaru

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Stigao je update
6c59129e344a1eaeec2fcdb56cc77c22.jpg

Sent from my EML-L09 using Tapatalk

Koja mreza? Javi utiske [emoji4]

Poslato sa EML-L09 uz pomoć Tapatoka

Telenor

Za sada nikakve preterane promene da ja primećujem više detalji ikonice itd

Videćemo i bateriju :)

To me iskreno najvise i zanima. Ovako kako je sad po meni je super, ne bih da prelazim ako je bat losija.

Ne više nego pre

Imaju sad i mod za kameru koja prepoznaje proizvode

Drugačiji je font

Baterija mi se čini da radi bolje

Sad i prebacivanje među aplikacijama izgleda drugačije
4a48c5493028b0cb0cec2be0b0a4cab2.jpg
9b3e6cc17c3a18d601fa318a9c2c572f.jpg
f0c2485c500df21b62e551dc7f95cfe8.jpg

Novi fontovi
4279aa90117c797fd82d5436d95bfd35.jpg

Jesi stigao da vidis koliki je sot?

Napišem sutra danas sam dopunjavao tel pa nije objektivno
3a0fff1a51d644d01803e9d3289bcf3a.jpg

Šta ti znači to?

Neko će da okači 4 sata za ceo dan, neko će da okači 9. Kakva je onda baterija?

Najbolje da probaš clean install i vidiš jel valja, ako ne valja vrati se nazad na prethodni i gotovo. Svi koriste drugačije telefon i drugačije aplikacije i drugačije operatere i drugačijim se mestima kreću.

Tako ćeš najbolje znati jel bolje ili ne. Generalno će ti biti isto uz male izmene u UI-u.
Jesi stigao da vidis koliki je sot?

Pitam iz predhodnog(loseg) iskustva sa samsungovim flagship modelima gde se sot prepolovi sa svakim "velikim" update-om pri istoj upotrebi sa istim aplikacijama i navikama koje imam. Tako da sam od prvobitnih 8h na kraju spao na jedva 3.

Izgleda da p20 single sim prvi dobija update

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Ima li slučajno ko ideju koliko je zamena ekrana u promobi za p20 pro?...kolega uzeo juče nov telefon, danas mu ispadne na ćošak i ćao-zdravo ekran [emoji24]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Zar nema 3 meseca garanciju?

Da ne važi slučajno u De i garancija na te slučajne padove i sl?

Trebalo bi da važi globalno. Vidi se preko huawei hi care. Ako nije trebalo bi da se registruje samo treba da ima važeći račun jer mi se čini da je pisalo kada sam se registrovao.

4a9b6aa84e82aa19114feabf725cbf2c.jpg

993e1a7d76f72d01da65286b6b3228c7.jpg

Poslednja izmena:
Koliko znam, nema te garancije više još od Mate 9... Mislim da grešim... Neka proveri u HiCare app... Ako može... Tu bar sve piše.
Ako ti je kolega iz de, šteta što nije napravio dodatno osiguranje za 4,99e mesečno.

M20X EVR-L29

*mjau**mjau**mjau* nije čovek znao...a i ne nada se niko da će prvi dan da olupa telefon, jel

Definitivno postoji opcija za 3 meseca garancije i na lom ekrana, hvala svima na pomoći i savetima. Videćemo šta će biti do kraja

Ma samo se registruje sačeka dva dana i prijavi štetu, uštedi 300 evra i časti pivo drugare sa foruma :)

Ma samo se registruje sačeka dva dana i prijavi štetu, uštedi 300 evra i časti pivo drugare sa foruma :)

Nešto ga muči. Kada upiše imei ili serijal i unese sve prijavi mu da ili nije dobar broj uneo ili da promocija ne važi u toj regiji (ima hr karticu u de). Šta činiti dalje?

Iskreno ne znam. Verovatno zavisi gde je kupljen tel tj da li je u hr ili de pa se aktivira u jednoj ili drugoj zemlji.

Vrh Dno