Šta je novo?

Huawei P20, P20 Pro

[youtube]nYI19AzFvJc[/youtube]

I dalje je velika šteta što p20 nema 6gb i ip67..
Vidim na oglasima ide već za ~520e

Huawei generalno ima jako dobar zvuk...

Sent from my BAH-L09 using Tapatalk

To generalno je širok pojam :)
Vidim već da pišu da je tih zvuk u sluškama.
Napravili su da je dobar za fotke ali je video onako, zvuk isto...Baš me interesuje u glasnom okruženju kako snima zvuk.

Lep poklon ovi u Telenoru daju za rezervaciju Huawei p20 pro, Huawei Watch 2. Samo da ne bude kao sa MTSom samo za familiju.

Au koliko su preskupi ovi u Telenoru....

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Pa ako dobiješ i sat,nije strašno :d

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

loooooooool
24000+premium 7000 mesecmo!
Kod VIPa izadje 35000 manje sa NEO10 (62000 manje za paket a kosta 51000(

Ovih dana cu da okacim slike mate 10 pro vs P20 pro....

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk

P20 review:

https://www.gsmarena.com/huawei_p20-review-1749p7.php

Ne znam kakva je na Pro,ali ovo je dobra kamera,u rangu sa S9.
Kada se zna kakav hardver ima meni ovo nije nešto spektakularno ...

Huawei P20 Pro vs Pixel 2 XL vs Galaxy S9+ vs iPhone X: low-light camera shoot-out

Huawei-P20-Pro-vs-Pixel-2-XL-vs-Galaxy-S9-vs-iPhone-X-low-light-camera-shoot-out.jpg

https://www.phonearena.com/news/hua...us-low-light-night-camera-comparison_id104179

Čak je konkurencija u više primera primetno bolja :)
Još je ovo u uslovima slabog osvetljenja gde p20 pro zbog hardvera treba da dominira.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Oh, kako bi ga rado posedovao

Utisci posle par dana koriscenja su podeljeni. Imam P10 vec 6 meseci u odnosu na njega je prilicno to to za svakodnevnu upotrebu. Deluje mi da je baterija mnogo bolja na P20 jer koristim iste ili slicne stvari na oba telefona.
Doduse na P20 je Skype uvek aktivan zbog poslovnih potreba tako da i sa njim je baterija oko 6 sati SOT. Ostalo je sve kako treba.
Mane su da nema 3.5 mm jack poseban vec ide preko usb c adaptera (koji se dobija u kutiji) i to sto mi je recimo u delu gde je notch, info o signalu, wifi, bt u gornjem levom uglu gde su i ostale notifikacije, a ne kao sto je na ostalima u desnom pored sata i baterije.
Dosta aplikacija jos uvek ne podrzava notch prostor pa se fiktivno pravi full screen ali to ne smeta mnogo.
Face recognition radi fenomenalno za otkljucavanje telefona, kamera je isto odlicna.
Toliko za sada posle par dana koriscenja. Verujem da ce biti tu jos + i - stvari.
Ne gledam cenovno obzirom da je sluzbeni pa nisam osetio taj deo price pa da ga poredim sa P10 :)

Telefoni stigli i u BH telecom.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Da li zna neko kada ovi iz mts-a planiraju da stave u ponudi Pro verziju, samo je kod njih nema?

Predstavljen Honor 10 juce. Za razliku od P20 ima 3,5 mm dzek i bice u modelima sa 4 i 6 GB Rama. Kamera je 16 mpx primarna za razliku od P20. Sve ostalo je isto ukljucujuci ekran,Kirin 970 i bateriju.
Verovatno ce biti jeftiniji od P20 mada su ovi iz Honora najavili za start 50 e vecu cenu nego inace.

Sent from Nokia 8 via tapatalk

Juce mi je stigao P20,preko MTS-a sam ga uzeo,dobio i flip cover na poklon,koji mi se doduse bas i ne dopada. Telefon lepo radi,mada mi mnogo brzo prazni bateriju,ni dan ne izgura,ali verujem da ce se vremenom poboljsati. Kamera me u odredjenim uslovima impresionira,ali isto tako nekad zna i da razocara. Sto se tice kvaliteta izrade,svi vec znamo kakav je i sto se toga tice vrlo sam zadovoljan.Sacekacu jos neko vreme sto se tice kompletnijih utisaka.

Upao u prvih 50 :O
5cfd7d26d20fef918e0fae0d66beede2.jpg
a46784f2e4cc9a1dbe7e542730d7515e.jpg
19c1e49c9c917f3c05ad8cee10c50449.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

E ovo je retko lepa vest! Super si prošao druže i da te služe telefoni!

Hvala ! Zasad mi deluje kao extra fon za ove pare, lepo radi, ekran dobar al ipak čekam ja 9+ da mi stigne, mate10 lite poklonio ženi tako da mi ostaje 8+ da udam:D

Šteta nije bio p20pro u ponudi da mi taj stigao zadržao bi ga neko vreme.

Koliko mi se činio ružan i odbojan P20 pro, toliko mi sad sve zanimljivo, jer ima face id, FP napred, kamera po mom mišljenju dosta bolja od 10 Pro. I nekako je sve bolje upeglano, nema stucanja kod skrolovanja, kao npr kod fb app i tapatalk, to je u nekim momentima blago primetno na 10 pro, zašto, ne znam...
Utisak za sada, veoma pozitivno iznenađen, mada udaram prstom po leđima, tražim FP :)
I da, face ide, pa ono tek radi savršeno... :)

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

@Sava89 Extra, da li se secas mozda oko kolko si se sati prijavio za rezervaciju? - otislo je to prilicno brzo :D

alfaunits je napisao(la):
Ima je, danas sam video u flajeru. ( pogledaj link ) zadnja strana. Mada pise samo cena uz Soko tarifu (naravno 1din!)
Hvala na info. Cekamo da na sajtu objave cenu, nadam se da nece da preteraju :D:D

@Sava89 Extra, da li se secas mozda oko kolko si se sati prijavio za rezervaciju? - otislo je to prilicno brzo :D
Negde popodne oko 2.

Sto se tice p20 utisci na brzaka.

Ekran sto se tice IPS-a nema dalje. Naspram mog 8+ prvi ekran koj bi mogao da istolerisem.

Na 100% mračniji u zatvorenom prostoru oko 15-20% što je i nebitno toliko ko će na 100% u zatvorenom.

Na direkt suncu bukvalno slični, blaga prednost na 8+ zbog kontrasta.

Oštrina ekrana u prednosti samsunga zbog 3k

Kamera onako, onaj AI je teško smeće odmah isključiti neke čudne boje dodaje svuda.

Detalj sa 20mp dobar.

Najveća mana kamere sto ima veštačko dodavanje oštrine. Mislim da je senzor generalno dobar kao i Kamera al software loš.

Video naspram 8+ generalno očaj u svakom smislu te reči.

Super slow motion 960fps naspram XZP los.

Kamera generalno voli da overexpozuje.

Baterija ok, silovao sam ga sve vreme sa kamerom na max osvetlenju izašao 3.5h i 25% ostalo.

Software sto se mene tiče užas.

Brzina mu je ok, brzi je generalno u sistemu od s8+.

Ogromna mana za mene lično galerija stuteruje dok se skroluje.

Takodje brdo nekih sitnica u sistemu me uzasavaju poput tastature npr. Odmah zameniti sa google.

Sve u svemu mislim da je dobar telefon i realno vredi nekih 400-400€ nebi nikad dao 550 koliko mu trenutna cena.

Poslednja izmena:
Prednja u odnosu na s8 ?
Nisi zadnju spomenuo u odnosu na s8 osim videa ?

Nazad
Vrh Dno