vostic.pfn
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2017
- Poena
- 70
Ne verujem da je hardverski, ne ponasa se tako u svim aplikacijama.
Poslato sa EML-L29 uz pomoć Tapatoka
S8plus a koristio sam i p9 i devojka ga sad koristi toga nema na p9 npr.Koji telefon koristis? Jesi probao p20?
Tako sam i resio...Sacekaj neki update, kinezi su poznati po tome. Ocekuj i bolju kameru sa nekom zakrpom. Hardver je dobar, ovo je sve manje vise softwerske prirode. Nemoj brzati i prodavati odma, izgubices debelo, to je sigurno. Sem ako te bas toliko nervira.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
https://youtu.be/rvGMaV9baiY
Izvolte. Pogledajte kako izgleda kad udjem na neku stranicu i pokusam malo brze da skrolujem.
Haha, da znas xD pomislice da je proveravam a ja se samo odusevljavam gledajuci kako to radi na IOS-u xDNemoj da očekuješ da radi kao ženin 6s. Znam kako radi FB app na iP SE i 7, druga priča u odnosu na ove droid. Na droidu jedino ako je čist android, to na snimku je lošije od FB app na Mi A1, trenutno je na njemu sređen i radi skoro pa kao instant, na Pixelima sigurno bolje zbog jačeg hardvera, ali, kažem, ne očekuj kao sa iOS rad. Rešenje je prosto, ne uzimaj ženi da čačkaš po fejsu :d I fejs i insta tečnije rade na iOS, *mjau**mjau**mjau*.
Ne može FB da bude API 26 zato što je to oreo, a oreo je na par procenata u svetu. Nikome ne bi radila aplikacija pogotovo tolika mreža.Takodje sad probao i na 8+ neku stranicu isto se raspada. Doduše za nijansu manje na huawei touch kasni + raspad ovamo samo raspad xD
Biće ds je do fejsa + android.
Fejs je API23 do kraja leta moraju preći na API26 il ih sklanjaju sa playstore tako da treba izdržati još malo.
Meni svakako svejedno jedva ikad i udjem na FB.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Znaci ti svaki put kada izadjes napolje podesavas osvetljenje pa onda kad udjes unutra vracas nazad ?A sta da rade oni koji ne koriste autoosvetljenje,jednostavno promene brend.
+1 ja sam zato promenio brend jer je taj problem vrlo prisutan na svim P uredjajima,dosta ljudi kaze da ih koristi i da ne vide taj problem,verovatno jer su na AUTO,ko je na manuel to je veliki problem,vidim da je prisutno i na P20 *mjau**mjau**mjau*aI ja koristim manualzato nikada nisam ni razmatrao da pređem na Huawei
( + Kirin sa mali GPU )
Prosto mrzim kada mi automatski mob drnda osvetljenje kada prelazim iz jedne sobe u drugumislim da nikada u životu nisam koristio autoosvetljenje duže od 1 dana
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari