Šta je novo?

Huawei P10

Meni drzi ne vise od 5h Sota do 15-20%, bas slabo. Verzija Vky-l29c432b185. Cini mi se da je namerno kvare sa tim azuriranjima. U stand by rezimu preko noci mi svuce ne manje od 8%. Pogasio sam sve apk i isto, sistemski su ga nesto uzjbli. Vidim komentare da i na Oreo vuce bateruju u stand by.

Sent from my Huawei P10 plus VKY-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja se patio sa folijama i nekim staklima i kad stavis na papir vise bacis para sa tim nazovi super staklima ili folijama koje kao mogu da izdrze i udarce cekicima.... Mislim strasno.....na kraju kupio Nillkin i resio sve probleme, ali kosta malo vise oko 1000 din. Nema ekran da mulja, pokriva od ivice do ivice i odziv ekrana fantastican. Staklo ga ima na kupujem prodajem ili mozda u bolje snabdevenim radnjama. Lako se lepi. Pozzz1.jpg

Poslednja izmena:
Ja se patio sa folijama i nekim staklima i kad stavis na papir vise bacis para sa tim nazovi super staklima ili folijama koje kao mogu da izdrze i udarce cekicima.... Mislim strasno.....na kraju kupio Nillkin i resio sve probleme, ali kosta malo vise oko 1000 din. Nema ekran da mulja, pokriva od ivice do ivice i odziv ekrana fantastican. Staklo ga ima na kupujem prodajem ili mozda u bolje snabdevenim radnjama. Lako se lepi. PozzzPogledajte prilog 246225

Znaci nillkin staklo lepo pokriva ekran? Ja sam jos na fabrickoj foliji i flip cover futroli koju sam dobio uz telefon, ali mi je poprilicno nezgodno sa njom, pa sam porucio spigen...

Huawei P10

Da, zakrivljeno je i pokriva skroz.

Gldedao sam ga ali nisam nigde video kako pokriva ivice ja sa napati sa ovim kineskim 2 nedelje maksimum i pojavi se vazduh po ivicama posto je staklo blago zakrivljeno

Poslato sa VTR-L29 uz pomoć Tapatoka

Ja imam obicno staklo na ekranu i nemam nikakvih problema.

Poslato sa Huawei P10 VTR-L09

Stigao B185 na VIP mrezi.

I mozemo da ocekujemo Emui 8 za neki dan. Pojavio se na Ffinderu.
f54b0f3f0e2364407bc3a3ddfec650c5.jpg

Da li je ekran P10 premazan oleofobskim filmom?
Nije premazan i to je jedini minus za Huawei za ovu klasu telefona. Ali kako god preko ekrana ide staklo ili folija, retko ko i koristi bez zastite i ako je gorilla glass klase 5.

Poslednja izmena:
Nije premazan i to je jedini minus za Huawei za ovu klasu telefona. Ali kako god preko ekrana ide staklo ili folija, retko ko i koristi bez zastite i ako je gorilla glass klase 5.

Hteo sam da uzmem za njega Nillkin Ap+Pro crno zastitno staklo, ali ga nigde nema, samo u beloj boji... Da li znas koje staklo da uzmem, a ide od ivice do ivice? Gledao sam neko Mofi....
Hvala!

Hteo sam da uzmem za njega Nillkin Ap+Pro crno zastitno staklo, ali ga nigde nema, samo u beloj boji... Da li znas koje staklo da uzmem, a ide od ivice do ivice? Gledao sam neko Mofi....
Hvala!
Pogledaj malo na kupujem-prodajem eventualno preko Alija ako imas strpljenja od mesec dana cekanja. Ovako ne znam gde bi mogao. Eventualno neko od clanova ako je kupovao po radnjama.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
3fa7bf7fea923313967771405dc0e8ba.jpg

Prilozi

• IMG_20180209_161345.jpg
    IMG_20180209_161345.jpg
    42.2 KB · Pregleda: 91
Poslednja izmena:
Ima ga na ebayu koliko hoćeš. 20-tak dana se čeka max

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Ima ap+pro crno za p10plus ko nekom treba nek se javi na pp

Kontaktirao sam Huawei i receno mi je da na samom ekranu ispod fabricke folije ima oleofobski premaz...

Moj dok nisam stavio staklo se toliko mastio da je to bilo kao da stalno jedem burek po njemu. Bas lose za oko. Sad je druga prica.

Uzgred, ako nekome ne daj boze zatreba servisni rom za unbrick ili vracanje sa custom roma moze skinuti odavde. Jedva pronadjoh link, ali Rusi su cudo. Uputstvo se nalaxi zajedno sa fajlovima. Koristi se dobro poznata dload metoda.
Naravno za Eu region c432 i za p10 plus.
http://androidhost.ru/2RF

Uzeh ovaj telefon preko MTS-a pre neki dan. Sve je super ali imam jedno noob pitanje: kako da utisam notifikacije? Nigde ne mogu da pronadjem opciju.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Swajpuješ notifikaciju na levo jedno 1cm otprilike...kao kad hoćeš da je obrišeš samo ne do kraja i kad ti se pojavi settings ikona klikni na nju i dalje ćeš skontati ;)

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

^^^ Probao sam to sto si mi napisao ali i dalje nema opcija za jacinu zvuka notifikacije. Moze da se utisa ako se smanji i ringtone volume. Cudno mi je da ovakav fon nema tako jednostavnu opciju na vidljivom mestu.[emoji52]

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Nema posebna jacina za notifikacije.Kad smanjis ringtone smanjice se jacina i za notifikacije.

To na samsungovim modelima ima posebno da se samnji samo notifikacija

Ako nekog zanima mozda da menja P10 Plus za P10 standardan nek se javi.

Poslato sa DUK-L09 uz pomoć Tapatoka

• Like
Reagovanja: M J
Nazad
Vrh Dno