Šta je novo?

Huawei P10

B180 sasvim dobar za regualar P10.Nadam se da nece degradirati kamera kvalitet na Oreu.

Zadnje trajanje kod mene

18f23e5e97da00a575e007428769494d.jpg
7d1097e47e1a8068b64f142c7eec8398.jpg

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Uzeh danas ovaj telefon. Prešao sa p9 lite i ne znam da li je problem telefon ili moje oči ali nikako da se naviknem na ekran. Sve mi nekako deluje ispranije u odnosu na prethodni. Boje su mi bile drugačije dok nisam stavio oba na cold. Ali i dalje mi je brightness cudan i isprane boje :(

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Uzeh danas ovaj telefon. Prešao sa p9 lite i ne znam da li je problem telefon ili moje oči ali nikako da se naviknem na ekran. Sve mi nekako deluje ispranije u odnosu na prethodni. Boje su mi bile drugačije dok nisam stavio oba na cold. Ali i dalje mi je brightness cudan i isprane boje :(

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
To je samo navika. Svaki model ima nijanse u kalibraciji. Primecivaces razliku nekolko dana dok se oci ne naviknu [emoji6]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Uzeh i ja danas P10, posle dugogodisnje vernosti soniju... Za sada me je odmah iznenadio ekran, koji blista u odnosu na z5 :)
Ajde da proguram i prvo pitanje... Zna li neko kako da postavim drugi icon pack? Navikao sam na dives icon pack sa play stora...

Sent via Xperia Z5

Skines launcher koji podrzava icon pckove pa u settings-apps-settings-default apllications-default home aplication i tu izaberes tvoj launcher.

Sta mislite koliko max. doplate vredi dati za P10 plus?

Hvala, ali u tom slucaju mi ne radi weather, ne radi mi u kombinaciji softversko zakljucavanje ekrana sa fp sensorom... Mislio sam da moze kao kod sonija, preko default launcera...

Huawei P10

E zato je Sony keva ***, nijedan drugi proizvodjac nema u launcheru tu opciju.

Poslato sa Huawei P10 VTR-L09

Moze se pomocu Theme Editora uradit. Izaberes neku fabricku temu ( moze i koja god iz Themes ) edit icons i ubacis ikone koje ti hoces. Sacuvas stavis i kraj :) samo ukucaj u Store Huawei Themes izaci ce ti par aplikacija sa brda tema, i poslije editujes kako ti volis :)

via ¶10+

zadnje trajanje
836c354eaa3daf549f8708ace9923b3a.jpg
01f3af923cac91c9a2334fbcdafd8420.jpg

Poslato sa Huawei P10 VTR-L09

Prvo punjenje. Izdrzao glat ceo dan, sto je za z5 bila misaona imenica iako je razlika u SoT samo sat vremena...
3c2a6176f2725cf2b87496d748b0bf2f.jpg

Huawei P10

Osvetljenje držite na 30% (što je dovoljno) i sot je garantovano preko 5h (bez igrica)

Ja sam ga držao na 30% i garantovano 4 nisam prebacivao ;)

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Ne. Na 30% bez auto. Osim ako ste napolju direktno na suncu pa onda možete taj period na auto ali osim tako extremne svetlosti-nema potrebe da bude na auto i više od 30%. Sam senzor za auto osvetljenje koristi batt kad je uključen pa i to dodatno je troši (pretpostavka autora)

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Ne mogu da editujem post, pa moram ovako..
Prve zvanične slike od P20 :)

850ee103bc34d80f5583b25c06faec3a.jpg
6c522f7d12d65ca54dca1688a16357dd.jpg
fe8f6f32ba2b7ccc916ddb7f651528b8.jpg

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Slike u futroli tj. case-u... [emoji19]

Sent from my Honor 8

Ne bih rekao vidi se na ivicama deonod antene
eaf9ce12fd8c1b4244c9111393727624.jpg

Poslato sa VTR-L29 uz pomoć Tapatoka

Slike u futroli tj. case-u... [emoji19]

Sent from my Honor 8
Jeste, tačno.
Ovo je slika sa Huawei Blog.
Da li je to tooo, ili ne, ne znam, okačio san eto cisto da se vidi (ne) zvaničan izgled P20...
Videcemo uskoro sve.... I saznati šta sve donose 3 kamere :)

Poslednja izmena:
Ово је p20+. Можда обичан р20 буде другачији (тј с мањим бројем камера). Као шљамсунг што ће мањи модел да остави с једном камером.

Ne bih rekao vidi se na ivicama deo od antene
Ja lepo kažem da je case,a ti kako hoćeš. Imam bre isti ovakav za Honor 8. Ali dobro, barem se vidi orijentacija sočiva kamere sa zadnje strane. Uglavnom proizvođači dodatne opreme dobiju među prvima podatke ili modele kako bi pripremili sve za novi uređaj. Čini mi se i prve slike S9-ke su se pojavile od proizvođača case-a ili skinova...

Sent from my Honor 8

Poslednja izmena:
Ma jeste case, rugged armor ili neka imitacija, vidi se jasno na poslednjoj slici a i piše FOR p20...

Poenta uopšte nije da li je case ili ne... Vec koliko toliko dizajn telefona kako to izgleda... Zapeli ste za kejs ko mutav na telefon...

Kad smo kod case-a a tema je p10, kakvi su ovi spigen?

Huawei P10

Ahh.. Ne vredi, puno ovde filozofa... Brisite post u vezi P20...

Ma OK je sve. Biće sigurno zanimljiv uređaj. Šta li donose ove 3 kamere pitam se...

Sent from my Honor 8

Poslednja izmena:
Vise detalja valjda :)
Jedna rgb, jedna monohromatska i jedna negative :D

Sent from Honor 9 using Tapatalk

Nakon nedelju dana sa p10, mogu da kazem da je telefon odlican. Jedino me buni kamera. Svuda je hvale, ali meni su slike sa zadnjom kamerom dosta tamne i boje su nekako neizrazene tamne... Pricam o auto modu, na soniju z5 pre njega, su bile daleko zivlje. Da li ima neko podesavanje gde gresim?

Huawei P10

Inace su boje malo tamnije na P10.A vidis i kakvo je vreme ovih dana.Mozes eventualno da podesis wb na cloudy ponekad zarad jacih boja(kad je ovakvo vreme).

Nazad
Vrh Dno