To je samo navika. Svaki model ima nijanse u kalibraciji. Primecivaces razliku nekolko dana dok se oci ne naviknu [emoji6]Uzeh danas ovaj telefon. Prešao sa p9 lite i ne znam da li je problem telefon ili moje oči ali nikako da se naviknem na ekran. Sve mi nekako deluje ispranije u odnosu na prethodni. Boje su mi bile drugačije dok nisam stavio oba na cold. Ali i dalje mi je brightness cudan i isprane boje
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Da li ukljuciti opciju "auto" za osvetljenje?Osvetljenje držite na 30% (što je dovoljno) i sot je garantovano preko 5h (bez igrica)
Jeste, tačno.Slike u futroli tj. case-u... [emoji19]
Sent from my Honor 8
Ja lepo kažem da je case,a ti kako hoćeš. Imam bre isti ovakav za Honor 8. Ali dobro, barem se vidi orijentacija sočiva kamere sa zadnje strane. Uglavnom proizvođači dodatne opreme dobiju među prvima podatke ili modele kako bi pripremili sve za novi uređaj. Čini mi se i prve slike S9-ke su se pojavile od proizvođača case-a ili skinova...Ne bih rekao vidi se na ivicama deo od antene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari