Ne dobijamo pristup beta testiranju zato sto su nam telefoni "branded" znam prijatelja iz Francuske koji je sa "unbranded" P10 verzija firmware B179 dobio pristup, sada ceka da puste download beta Oreo sistema. Da li ima neko ovde free, da nije sa mreze P10 da proba?Evo i zasto nemamo pristupa beta testiranju za Oreo, a to je zato sto jos uvek nemsmo poslednje axuriranje na N. Treba nam b181 ili b180 sto je i logicno, jer za te verzije i postoji rollback na N kasnije.
https://m.gsmarena.com/oreo_beta_for_huawei_p10_and_p10_plus_coming_soon-news-29020.php
Sent from my Huawei P10 plus VKY-L29 using Tapatalk
Ja postavih objasnjenje zasto nema. Cekwmo ota b181 tj h180 pa tek onda mogu da razmisle dal ce nam pustiti betu. Telefoni su nam c432 eu branded, ali za Srbiju nije jos autorizovan b181 tj b180 za p10 kao i rollback na iste verzije sa Oreo.Cudno, onda ne znam kojom logikom biraju testere. Ipak je ovo otvorena beta?
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Slazem se sa zapazanjem za bateriju. Inace sto se tice grejanja, mislim da je ovaj model tako i uradjen i da osetno vise greje od lite verzija. B181 je izasao skoro pre mesec dana a kod nas jos nema autorizacije. To je minus za nasu lokalnu huawei podrsku.177 nakon par dana koristenja uzas. Baterija se mnogo brze prazni i grije. Nijedan drugi mi ne izbacuje update, na ff samo 181 koji nije verifikovan za moj imei.
via ¶10+
Govorimo za p10 plus. P10plus se ugreje od recimo ukljucene kamere. Dovoljno da uslikam 5, 6 fotki i telefon jr vec osetno topliji.Meni ne greje na b180. Do duše ne igram 3d igrice...
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Meni stigao večeras OTA mtsPreko Ff upucao B181. Prolazi autorizaciju.
![]()
Sent from my Huawei P10 plus VKY-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari