Šta je novo?

Huawei P10

Evo kod mene situacija
d2dc0abcd75b8ad6daa318f853f529d4.jpg
7ee65f64ac44b365f7051456be988849.jpg

Poslato sa VTR-L29 uz pomoć Tapatoka

Evo i zasto nemamo pristupa beta testiranju za Oreo, a to je zato sto jos uvek nemsmo poslednje axuriranje na N. Treba nam b181 ili b180 sto je i logicno, jer za te verzije i postoji rollback na N kasnije.
https://m.gsmarena.com/oreo_beta_for_huawei_p10_and_p10_plus_coming_soon-news-29020.php

Sent from my Huawei P10 plus VKY-L29 using Tapatalk
Ne dobijamo pristup beta testiranju zato sto su nam telefoni "branded" znam prijatelja iz Francuske koji je sa "unbranded" P10 verzija firmware B179 dobio pristup, sada ceka da puste download beta Oreo sistema. Da li ima neko ovde free, da nije sa mreze P10 da proba?

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Cudno, onda ne znam kojom logikom biraju testere. Ipak je ovo otvorena beta?

Cudno, onda ne znam kojom logikom biraju testere. Ipak je ovo otvorena beta?

Ja postavih objasnjenje zasto nema. Cekwmo ota b181 tj h180 pa tek onda mogu da razmisle dal ce nam pustiti betu. Telefoni su nam c432 eu branded, ali za Srbiju nije jos autorizovan b181 tj b180 za p10 kao i rollback na iste verzije sa Oreo.
Postoji kineski globalna verzijs Al00 i za njih ide ota oreo kao i za verziju c636 koja je isto neka azijska verzija.

Poslednja izmena:
Evo jedna fotka od danas,B180 firmver i cini mi se kao da je poboljsan kvalitet malo.
Kako se vama cini?Jos je vreme bilo nikakvo,tmurno,crno :)

Cini se boljim. Uslikaj jos par, da bolje procenimo. Slikaj u automatskom modu.

Pa ova jeste bas u automatskom modu. :) Bice jos slika,samo da odem negde u prirodu,dosadi da slikas stalno urbanu prirodu iz grada :)

Upravo stigao OTA B180 za P10 mts.
52474bd998c6218fa67191b6198803d3.jpg

Odlican je update b180.Ja sam primetio vise promena:1.regulisano pad osveteljenja pri koriscenju Chroma i ostalih par aplikacija :) 2.kamera cini mi se bolja,kao i video.3.poboljsano trajanje baterije u stand by modu :)

Stiglo i kod mene na dual sim, koju tastaturu koristite

Poslato sa VTR-L29 uz pomoć Tapatoka

odlican je b180 mnogo bolje radi telefon, i manje se greje!

177 nakon par dana koristenja uzas. Baterija se mnogo brze prazni i grije. Nijedan drugi mi ne izbacuje update, na ff samo 181 koji nije verifikovan za moj imei.

via ¶10+

177 nakon par dana koristenja uzas. Baterija se mnogo brze prazni i grije. Nijedan drugi mi ne izbacuje update, na ff samo 181 koji nije verifikovan za moj imei.

via ¶10+
Slazem se sa zapazanjem za bateriju. Inace sto se tice grejanja, mislim da je ovaj model tako i uradjen i da osetno vise greje od lite verzija. B181 je izasao skoro pre mesec dana a kod nas jos nema autorizacije. To je minus za nasu lokalnu huawei podrsku.

Poslednja izmena:
Meni ne greje na b180. Do duše ne igram 3d igrice...

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Meni ne greje na b180. Do duše ne igram 3d igrice...

Govorimo za p10 plus. P10plus se ugreje od recimo ukljucene kamere. Dovoljno da uslikam 5, 6 fotki i telefon jr vec osetno topliji.

Poslednja izmena:
Greje se i P10 na B180. Sinoc supruga eksperimentisala par minuta sa kamerom i bas se zagrejao.

Ko zna od čega zavisi?! Ja nemam grejanje na b180 šta god radio. Osim kažem igrica 3d jer ih ne igram.

Nadam se da nije to neki veci problem i da su telefoni jednostavno tako uradjeni, barem ovaj veci model plus. Generalno toplota sa procesora se brzo prenosi na metalno kuciste. Time se cpu hladi, a kuciste greje. CPU se vrlo brzo hladi do neke prosecne temp od 35, 36 stepeni. Mada ostaje pitanje kako ce se twlefon ponasati u letnjim mesecima kad na suncu byde preko 40. Valjda su testirali telefone na extremnim uslovima obzirom da telefoni imaju tri godine garancije. A opet mozda ovaj Kirin 960 nije ispunio ocekivanja...

Kirin 960 je već prošao jedno leto jer je izašao sa ovim uređajem proletos. Nije bilo na forunu nekog žaljenja na pregrevanje.

Nosio ga na bazen dve nedelje prošlog avgusta, nikakvih problema u radu nisam imao niti sam se opekao na tel ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Super je radio celo leto i ako je bilo paklen, jeste bio malo topliji al nije bilo seckanja i kocenja

Preko Ff upucao B181. Prolazi autorizaciju.
93a9c80a0d677fb56b519106801cf2f8.jpg

Meni na FF pokazuje i b211 i b185,b184,b183 :)
Ma xebes to,ovaj zadnji b180 odlicno sljaka u svim aspektima.

Vrh Dno