Šta je novo?

Huawei P10

E da,double tap bi bilo bas lepo da ima.Sad vecina flagshipova to ima.

Koja bi bila svrha double tap-a pored frontalno pozicioniranog fingerprint senzora, zar nije ovako lakše i bezbednije?

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Pa i to sto kazes...

Koja bi bila svrha double tap-a pored frontalno pozicioniranog fingerprint senzora, zar nije ovako lakše i bezbednije?

Ne, super je sto je senzor nared, takodje je super sto ima opciju za back i recent. Jedino za sta mi double tap fali je za proveru vremena, posto imam futrolu na preklop. Ali nije nista bez cega ne mogu da zivim.

Ne, super je sto je senzor nared, takodje je super sto ima opciju za back i recent. Jedino za sta mi double tap fali je za proveru vremena, posto imam futrolu na preklop. Ali nije nista bez cega ne mogu da zivim.
Ja imam onaj Huawei Smart Cover, tako da samo malo podignem preklop, pa kroz onaj providni deo vidim info o vremenu

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Evo jos nekih fotki od danas

Ja imam nilkin qin, isto tako i ja gledam.

Kakva je Nillkin Qin,razmisljao sam da je uzmem,jel kvalitetna,svi tasteri dostupni?

Nije losa, mada mislim da je meni zapao falican primerak, jer kada sam je proveravao nije imala pukotine po coskovima. Par meseci kasnije sva cetiri coska su imala brdo malih pukotina. Inace sam je uzimao kod nekog divljaka preko kp. Zato bih ti preporucio da uzmes mozda u nekoj prodavnici ili kod nekog tebi sigurnog prodavca. Sada sam iskombinovao nilkin i teracell pozadi u jednu, pa mi je extra... :smash: :D Jos nesto da ti kazem. Pomalo smeta sto je onaj prorez uzduz, najvise zbog toga sto imena pri pozivu ne mogu da stanu. Posto mi pola imenika ima pored imena naziv Mob, problem je sto uvek moram da cekam da se tekst preskrola nazad. U sustini los dizajn, koliko sam video p9 je imao bolju foru, jer je prorez bio siri. Ovako kada se samo vreme prikazuje, bezveze je sto bukvalno zauzima desetinu trake. Imam utisak da bi bar mogli da dodaju nekoliko precica po potrebi. Najvise koristim flip cover za svaki telefon zbog zastite ekrana, tako da meni to nije toliki problem. Ako te bas kopka uzmi neki magnet pa prisloni na donji levi ugao telefona i videces kako sve to izgleda i da li ti odgovara.

Poslednja izmena:
Ma uzecu Mercury Canvas i bog da me vidi. :D [emoji38]

Ako stiti fon moze i ona sa sundjer Bobom sto klinke furaju! :D

Nillkin ima plastične ćoškove a huawei smart flip cover tvrde gumene.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Hajde da cujem kratko utiske ko ima p10 plus?
Kamera baterija zvuk itd itd...

Huawei Mate 9 MHA-L29

Pojavio sa Firmware Finderu novi update B201 Full Ota Img.
Da nije Oreo?

Nougat update, kratkom pretragom putem Google servisa :)

E ***,mada ja mislim da je P10 uz Mate 9 prvi na spisku za Oreo :)

Danas mi se ugasio fon. Imao sam 32% baterije, izvadim ga napolju (0C) i spade baterija na 0% i ugasi se. Upalim, isto. Stavim ga na punjac, posle par min ozivi baterija. Evo sada ga punim, pa cu vidjet hoce li opet. Jel moguce da je do niske temperature?

Poslednja izmena:
Moguće. Meni se na Sony z1 compact tako sjebala baterija. Bio je dosta velik minus i isto tako. Posle punjenja je znala da do nekih 50 posto bude normalna i onda se odjednom ugasi.

Doduse to mi se desilo tek kada sam upalio kameru i uslikao 10tak slika. Dok sam kuckao viber nije nista bilo.

Nadamo se najboljem. [emoji6]
Ali ja od tada telefon striktno u toplo držim. [emoji3][emoji3]

Sad sam ga napunio opet do 30% i sve radi ok. Ne padaju procenti. Doduse u stanu sam sada :) :) E da mi je rekao neko da ce stradati od hladnoce ne bih mu vjerovao. Pa tonu tel sam akao na minusu i nikada nista.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Ne izlazi iz stana. [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja iskreno prvi put cujem da neki telefon ima takav problem sa baerijom zbog zime.I bolje je da jeste od zime,nego da se nesto baterija pokvarila.

Ja imam još jedan primjer kod prijateljice. Ista stvar. A zašto bi bilo bolje?

Radio je ok, dok nisam upalio kameru i uslikao 10tak fotki. Onda mi javi da je bat prvo na 3, zatim ga resetova, kad se svaki sledeci put upalio pisalo je da je 0% i odmah se ugasio. Kad sam usao u stan, prikscim ga na punjac i evo sad je na 30% radi oki.

@Zeljko12 - izgleda ga ne smijem iz dzepa vaditi hahaaha

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Ja iskreno prvi put cujem da neki telefon ima takav problem sa baerijom zbog zime.I bolje je da jeste od zime,nego da se nesto baterija pokvarila.

Ja sam cuo bas dosta puta, najvise kod iPhone-a. Jednostavno radne temperature i sacuvavanje baterije i telefon se automatski gasi. Kod svakog telefona pise koje su granice za niske i visoke temperature.

https://support.apple.com/en-us/HT201678

Use iOS devices where the ambient temperature is between 0º and 35º C (32º to 95º F). Low- or high-temperature conditions might cause the device to change its behavior to regulate its temperature. Using an iOS device in very cold conditions outside of its operating range might temporarily shorten battery life and could cause the device to turn off. Battery life will return to normal when you bring the device back to higher ambient temperatures. Using an iOS device in very hot conditions can permanently shorten battery life.

Baterije

It's not actually discharging. Instead, the lithium-ion battery simply cannot function at extremely cold temperatures.

Poslednja izmena:
To je to definitivno. Pomislio sam da ce je crkao. Doduse u garanciji je jos preko 2god, ali podaci.....
Hvala svima

Evo citam manual za P10 .....0-35C isto kao za iphone.

Poslednja izmena:
Do 50% je punio brzo, od 50% do 54% pola sata iako na ekranu pise super charging. Izgleda da se sa baterijom def nesto desilo.

Vrh Dno