Šta je novo?

Huawei P10

Ja iskreno prvi put cujem da neki telefon ima takav problem sa baerijom zbog zime.I bolje je da jeste od zime,nego da se nesto baterija pokvarila.
Ja ne znam ko nije imao problem sa ip 6 ili 6s. Odem na klizanje sa drugarima (svi apple sekta) izvade telefone da se slikaju i samo se gase redom. Sa ip7 su rešili koliko sam mogao da primetim. Što se androida tiče, zimi sam već godinama na samsunzima raznim (note ili s serija), radim na otvorenom, često koristim telefon i nikada mi se ni jedan nije ugasio niti pokazao bilo kakve nemormalne simptome.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Isti slučaj npr i kod mate s, evo zadnjih par dana, fon se jednostavno ugasi kad se kamera upali i okine par slika, žena se vec koji put pozalila.
Nisam lično imao taj problem kod mate 9 i X2.

Huawei Mate 9 MHA-L29

Evo sad kako spada sa 54% spade na 50%. Preskoci 53, 52, 51%>

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Ni na jednom telefonu do sad to nisam imao,cudi me ovo sve.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Sad sam ga napunio na 100% pa cu vidjet sta se desava.

Ako i dalje tako brljavi da se gasi, zahtevaj drugi uredjaj. Koliko je kod tebe i da li imaš Gold garanciju preko Hi Care?

Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk

Odradi prvo hard reset i sacekaj par ciklusa punjenja pa ako i posle toga bude bilo problema onda ga nosi na servis ili zahtevaj novi.

Uradio fact reset i napunio do 100%. I ja sam kontao da odradi 2-3 ciklusa pa cu reklamirati. Imam garanciju jos 2 god i 4m.

Edit @ evo sad posle 1h usage i 50min SOT gore i dalje stoji 100% :) :)

Poslednja izmena:
To sa gašenjem na nižim temperaturama je takoreći normalno kod nekih baterija/akumulatora, pogotovo kad se koristi kamera. Sama kamera povuče više struje, a pošto je hladno (protok struje je slabiji, odnosno baterija slabije napaja uređaj itd) , aparat prepoznaje pad napona i gasi uređaj. E to u nekim slučajevima može biti pogubno po samu bateriju.

Juce u 18h skinut sa punjaca. Tek prije sat je pocelo padati sa 100. Evo sad na 95%. Mozda se i oporavi?

Gledam da uzmem neki p10, vidim da na kp par maltene novih telefona za 320e, ali bez garancije. Zanima me da li mogu da uzmem i da racunam na Huawei garanciju (koja se aktivira sa telefona) ako nesto zapne ili je to u Srbiji okaci macku o rep. Ne znam koliko je to ozbiljna prica. Jos nesto, uzeo sam juce na kp za cerku p10Lite nov, covek mi je poslao saobraznost Roaming Electronics. Da li je to dovoljno da racunam da telefon ima garanciju, sto bi bilo sasvim normalno, ili i dalje vaze nebuloze gde mora lice koje je zakljucilo ugovor da licno reklamira..... U tom slucaju, da se ne majem sa nepostojecim garancijama....

Poslednja izmena:
Definitivno je vrisnula baterija. Sutra cu ga odnjeti na reklamaciju. Puni ga nevjerovatno brzo, za 4 min od 61% do 75% recimo. Kad napuni do 100%, uopste ne padaju procenti dok ne odradi nekih 2h SOT, tek onda pocne da pada, ali pada jako brzo. Nemoguce ga je dopuniti, jer pokazuje da je 100%. Rekao bih da procenti pocinju spadati tek kad realno ostane 50-60% baterije. U sustini on izgura 4.5h SOT na 24 usage, samo ne prikazuje procente baterije kako treba. Statistika je ok na kraju.

Evo napuni za 10 min od 61% do 92%.

Poslednja izmena:
То је оно што сам ти рекао на почетку. Тако је мени било са мојим Сонијем. Само што нажалост није био више у гаранцији.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Rekao bih da sam kapacitet baterije nije upitan, samo prikazivanje potrosnje i punjenja. Al posto je u garanciji jos gotovo 2.5 godine, odnjeti cu ga, pa nek gledaju sta je.

Аха. Значи теби батерија траје колико и раније само имаш проблем са приказивањем процента. Ма наравно. Одмах рекламирај.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Ma da, baterija traje koliko traje, samo prikazani procenti nemaju veze s vezom. I puni ga nenormalno brzo.

Gledam da uzmem neki p10, vidim da na kp par maltene novih telefona za 320e, ali bez garancije. Zanima me da li mogu da uzmem i da racunam na Huawei garanciju (koja se aktivira sa telefona) ako nesto zapne ili je to u Srbiji okaci macku o rep. Ne znam koliko je to ozbiljna prica. Jos nesto, uzeo sam juce na kp za cerku p10Lite nov, covek mi je poslao saobraznost Roaming Electronics. Da li je to dovoljno da racunam da telefon ima garanciju, sto bi bilo sasvim normalno, ili i dalje vaze nebuloze gde mora lice koje je zakljucilo ugovor da licno reklamira..... U tom slucaju, da se ne majem sa nepostojecim garancijama....
Ne mora lice koje je potpisnik ugovora da reklamira, možeš i ti. Jedino ako menjaju tel onda mora potpisnik da preuzme. A huawei garancija ne radi baš kako si zamislio ;)

Ok, hvala, znaci u sustini, sto se tice Android uredjaja, kupio sa radnom garancijom ili sa garancijom od operatera za koju je neko nepoznat potpisao ugovor, isto mu se vata. Garancija treba bas ako rikne nesto za sta se daje nov telefon, ne za bateriju i software....

Poslednja izmena:
Ili prođeš kao ja; posle dve godine ti inspektor oduzme telefon jel potpisnik ugovora nije plaćao račune, a nemam pojma ko je (mada sve i da imam šta mu mogu)!

Blue Moon voli da puca sa ISO vrednostima od kojih zaziru i malo stariji crop DSLR :) Ali dobro, tako su podeseni auto modovi nekih smartfon kamera.

Poslednja izmena:
Slikano je u auto modu pa je zato toliki ISO.Nisam jos probao manual mod toliko.

Evo probah popravni odmah,manual mod

Ili prođeš kao ja; posle dve godine ti inspektor oduzme telefon jel potpisnik ugovora nije plaćao račune, a nemam pojma ko je (mada sve i da imam šta mu mogu)!

lol bre proday, tuga :)

Sent from my 8070 using Tapatalk

Novi firmver na Ffinderu

8f93888b4cd8b8b64616fcda28a8f686.jpg

Sent from Huawei P10 using Tapatalk

Da li je P10 sa MTS-a sim free , i koji se to flip case dobija uz njega?

Послато са LG-V400 уз помоћ Тапатока

TRebalo bi da jesu svi P10 od operatera sim free.Za flip case ne znam,ja sam uzeo u Vipu i nisam dobio ni obican case.

Nazad
Vrh Dno