Šta je novo?

Huawei P10

pa ne bez roota pa onda disable services npr... ali nemaš ni potrebe, jedino bi oslobodio malo RAMa (kog svakako imaš dovoljno na ovom telefonu), ne troši to bateriju kada je u tom modu. to je više kao neki standby da ti samo kad pritisneš quick toggle odmah imaš pristup lokaciji

Ugasi u wifi opcijama ono pretraživanje po lokaciji ili kako se već zove. Može i to biti

Divljaju google servisi i na P10 i na Honoru. Da ako srede to malo do nekog apdejta.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Nije to do Huawei-a, nego Google pušta "beta" Google servise svako malo.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Na kraju sam ipak kupio Huawei P10. Izašao me 350 € (oglas) tako da nisam išao na mi6, ipak mi je ovo bila bolja opcija, i imam garanciju. Mogu reći da uopće nije loš mobitel, i napokon opet imam normalne notifikacije. Nadam se da će to Xiaomi jednog dana popraviti. Sve u svemu za sada zadovoljan. Dobio update na b162. Valjda je to zadnji.

Koristim P10 od juna meseca,ispočetka sve sbilo super,oduševljen telefonom,brzinom u radu,kamerom i svim mogućnostima koje pruža,ali sada već ne delim to mišljenje.
Od zadnjeg updatea koji je imao na verziju VTR-L09C432B162 telefon više nje onaj koji je bio u startu,naime pojedine aplikacije i igrice koje u startu nisu imale nikakvih problema sada imaju takoreći ''pucanja'' gde telefon izbaci na home screen,u nekoliko navrata sam surfao na netu tražeći potencijalno rešenje problema gde sam samo naišao na još korisnika koji imaju iste probleme koji ne mogu da se otklone,aplikacijama odrađen ''clear data'' i ''clear cash'',obrisane pa ponovo instalirane,telefon resetovan na fabričko podešavanje,a problem i dalje postoji.
Ukoliko ne bude neki update u skorije vreme koji će rešiti ove probleme verujem da će dobra deo da se okrene drugim modelima ili proizvođačima.
Tekst nije imao nameru da hejtuje telefon već samo da podelim iskustvo sa ostalima,možda nekom bude korisno prilikom odaira telefona.

Kada će ljudi da shvate da ne treba da rade update, ako im sve radi kako valja!!!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

@Proday, vala bas.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Jel ima jos neko nekih problema sa P10,pogotovo ovo sa kamerom?
Jel sredjen problem sa wifi ?

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

\"Proday\" je napisao(la):
Kada će ljudi da shvate da ne treba da rade update, ako im sve radi kako valja!!!Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Recimo samo da je zdrava logika da flagship modeli kada izbace ažuriranja ima logike da su ista nešto ispravila ili dodatno poboljšala.

Ne delim to mišljenje...a i uvek može da ode na gore, što se vidi iz priloženog! IOs 11 neću ni da komentarišem.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Zna li neko kako se menja font u telefonu P10 Dual (VTR-L29)?
Promenio mi se startni font u jednom delu (npr. u Viberu gde je vreme isporuke, ili u prozoru gde se unose poruke, tekst "Type a message" je u drugom fontu (duple linije).
Kako i zasto se ovo desilo pojma nemam.

Skini program/temu Huawei font reseter i primeni u temama,vratice ti font na fabricki.

Da li si skoro menjao neku temu? Ako jesi, zna tema da zezne font. Vrati na fabričku temu, trebalo bi da se vrati font, ako je uopšte do toga...
Ako ipak ne, evo ti ova app, pa tu imas da podesis sve za odredjenu temu i font koji hoces...
781cd958f53b522d0172348c0022c181.jpg

Huawei Mate 9

@Bogi79
Nije pomoglo.
Zar je moguce da na ovakvom telefonu se desavaju ove stvari.

Hmm... Ne znam kako bih ti onda pomogao, sličan slučaj sam imao sa Huawei X2, pomogao factory (hard) reset...

Huawei Mate 9

Ne radi mi se to, sve sam podesio, ...., mozda mi je bolje da cekam update,..., za koji se nadam da ce da resi ovaj problem.
Nije mi jasno zasto nisu ostavili mogucnost izbora fonta.

Da li si probao sa emui theme editor, nadji temu koju želiš i promeni font u standard. Resetuj fon, i overi opet istu temu, i tako bi trebalo da imas standardni font....
af2dfccd048c1b507fbfe8448b63ebd5.jpg

Huawei Mate 9

Probao,..., ne resava problem. Cak nije sacuvao ni izabranu temu. Izgled da cu reset na fbricka podesavanja da radim. Cini mi se da je i usporio u radu.

Neka si. Meni se bila zaglupela kamera na Honoru i sad nakon vracanja na fabricka radi lepo.

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

zna li neko sta moze biti problem sto ne mogu da instaliram novi update , izbacuje mi ovu poruku

Screenshot_20171004-134324.png

Izašao B171, dodata 3D panorama, Huawei cloud, recently deleted pictures kao na iosu, zakrpe...

Sent from my P10+ using Tapatalk

Jesi menjao nesto u podesavanjima?Pokusao da skines neki drugi nezvanicni update ranije? A mozda probas opet nakon nekog vremena mozda prodje.

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Ako je netko skinuo tvorničku foliju s ekrana, mogu preporučiti Nillkin H+PRO glass. Stvarno odlično staklo mobitel više nema nikakvih packi po ekranu. Stvarno milina za koristiti. Fino je naleglo tako da nema nikakvih mjehurića sa strane niti igdje.

Nazad
Vrh Dno