Šta je novo?

Huawei P10

Bitan je i paket to jest tarifu koju dobijas ta tu cenu?

Huawei Mate 9

To je plaćanje na 24 rate uz bilo koju postpaid tarifu 😉 (dobiješ 1gb mjesčno gratis :d do isteka dvogodišnjeg ugovora) mogu i biznis i privatna lica Npr ako se kupuje za gotovinu najpovoljnija cijena je 450€ uz paket od 56€ mjesečno :zgran: 😡 :sceptic: (https://telekom.me/product-details-updated.nspx?phoneid=978&userType=2) (može i 760€ uz prepaid karticu ....)
Ma T-mobile (u ovom slučaju) i Telenor je klanica 😀 Mtel je malo bolji po tom pitanju

Poslednja izmena:
Moze li neko da kaze kakvo je trajanje baterije tj da uporedi sa nekim telefonom koji je koristio?Moze li se izvuci na wifi oko 7h rada ekrana tj moze li da baterija izgura 2 dana sa umerenom upotrebom?

Dan i po, a ja nisam neko ko šiba po telefonu nonstop. Mada ja sam više nego zadovoljan kad može dan da sastavi sa heavy upotrebom, tj. mojom heavy upotrebom.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Hvala.A jesi merio nekad,koliko si najvise imao sot?

Nisam stvarno. Evo ti od danas:
ac83bc31129937cea6bed81cd7ac15d4.jpg
86dcdb79c4945334713d5b25a44dcd83.jpg
d676cdb7066bfb6c64eb3ef758609bbe.jpg
6f82cd7d3123697bdff09fd49985713c.jpg

Poslednja izmena:
Pa ovo i nije neki rezultat.Jesi ovo bio na wifi svo vreme ili kako?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Jesam. Samo što je to WiFi sa tableta. Ne znam ima li kakve veze sa trajanjem baterije. Takođe, ovdje ih ima kojima baterija traje više negoli ova moja.

Jel ima neko ovaj Huweijev novi powerbank koji podržava supercharge od 10.000 mAh. Ima ga u Huawei Storu u Ušću za 5.999 RSD

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Bilo je u mts-u uz box paket za nekih 600e P10 Plus , ali izgleda da ga uopste vise nemaju....

sandi jel mozes malo da opises svoju heavy upotrebu ? Po mom misljenju bi Plus verzija morala da izvlaci bar 1h sot-a vise , pa i mozda malo jace od toga...sve zavisi kako je optimizovano

Poslednja izmena:
Koliko sam ja shvatio trajanje na P10 nista nije bolje nego na P9,oko 5/mozda 5 i po h sot a ima 5,1 FHD.
***,Sony Z2 kad se pojavio a ima isto 5,2 FHD i istu bateriju mogao je da gura 8 sati rada ekrana ladno. 🙂

Ne može meni ni 5, ja mislim. Mada, uzmite more mišljenje sa rezervom. Pošto ja ne zagledam baš sve i stalno.
@Čkalja Moj heavy nije baš heavy: koji video, tapatalk, feedly, nego ponekad znam baš da se zagledam. 🙂
Ne igram se na fonu.

Ekran auto, 1/3 mobile data, 2/3 Wi-Fi..
7222a97ac5962eba625756ebf4b2f9a4.jpg
2ce1692007a8462a292c8cf8be90b2f3.jpg
077ef3dc5d51c359311d04834d044dba.jpg

Pa dobro,znaci gura i preko 5h. Samo sto ti je mnogo kratko vreme za koje ti se potrosila baterija,samo 12 i po h.

Krupac , verovatno bi izvukao barem 6h30m sa ovih preostalih 23 % , ja to ne zovem praznom baterijom , ima tu jos.

Hvala na info sandi , ja volim nekad da se zaigram , ali uglavnom whatsapp, facebook , mail , nekoliko fotografija ako se ukaze prilika ili video , naravno muzika/radio , ali uglavnom sve to wi-fi , ne uvek , ali uglavnom...

Kakav je kvalitet razgovora na P10,jel ima neko problema sa tim?Isto i za onaj problem sa wifi brzinom,jel vazi za svaki P10 ili kako?

Wi-fi je valjda resen nekim update-om...za razgovor verovatno prosek , Huawei bi mogao da poradi na tome malo..

Kakav je kvalitet razgovora na P10,jel ima neko problema sa tim?

Postavi je klip na predhdnoj strani:
After the buzz

https://youtu.be/uysImkqE6T8

Dosta lepo priča o kameri.

I kaže da je "prosek".
Mene to definitivno odbija od ovog modela, dovoljno je da se setim P9. Što se tiče zvuka u toku raugovora, tu skidam kapu samsung (svi top modeli koji sam koristio S i Note serije), htc (od M8 do 10 koji sam imao apsolutno top kvalitet zvuka) i nokia (matora nokia 735 kida koliko ima dobr zvuk u toku razgovora).

Ne znam kako je na P10 ali na p10 plus je zvuk savršen u toku razgovora čak bolji u odnosu ma s7 edge koji sam imao. Ima tu nešto i do operatera. Na Telenoru imam utisak da sagovornik sedi pored mene.

Poslato sa Huawei P10 Plus DS uz pomoć Tapatoka

Jel zaključavaju p10 ovi sa mts-a...pogledah zadnjih par strana i ne nađoh, a moguće da včrs pazarim jedan, naleteo za 400e?!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Komso možda bolje da sačekas malo pa da P10 Plus uzmeš?

Huawei Mate 9

Veliko mi je to trenutno druže, a iskreno mislim i da bi pre na mate 9 išao 😉 ... ti planiraš da stavljaš + u oglase ili?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

P9 plus sam ja prodao, ima vec i više od mesec dana... 🙂

Huawei Mate 9

Ima li ko ideju kako da bekapujem wifi acess pointe sa samsunga s7 na p10 da ne moram kad god negde idem opet da vijam šifre?

Nazad
Vrh Dno