Šta je novo?

Huawei P10

Stavi swift kao podrazumevanu a gboard možeš i deinstalirati ako je ne koristiš

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

ne moze...u tome je problem, gboar ne moze da se siable/uninstall...uvek je upaljen u virtual keyboards i siv je ne moze da se ugasi....

Ali stavi swift kao podrazumevanu. Meni je tako i ne dešava mi se to.

Koliko smara ovo zatamnjenje ekrana u chromu&email dakle necuveno

da li je moguce da niko ne moze da mi pomogne....cak sam uradio factory reset i dalje isto....dokle god je gboard aktivan svaku vrstu teksta koju pokusavam da unosim uvek mi iskoci gore u notifikacijala choose input method....swiftkey moze da se disabluje, gboard ne moze....ne znam zasto, poludecu, da barem gboard ima latinicu al !!@$#!$! cirilica

Da li ti je u opciji virtuelna tastatura uključena swiftkey

Da naravno, al ne mogu da ugasim gboard tu...greyed out je, ne moze ni da se disable kad se ode na apps......ludim2017-07-01 18.16.21.png2017-07-01 18.16.46.png

Da li ti se sistemski jezik poklapa sa jezicima u swift tastaturi? Odnosno da li ga između ostalih ima u podešavanjima za nju.

Poslednja izmena:
Probaj da sistemski ako tako više voliš staviš manuelno na English (US) a onda ga dodaj i u swiftkey. U swiftkey možeš staviti do 5 jezika. 100% si za jezik stavio english a za region srbija.

Sve sam to probao i dalje nista....2017-07-01 21.05.31.png2017-07-01 21.06.36.png

Meni je na obje i engleski i srpski jezik i nemam problema.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

A da isljučiš ovaj google spell checker.

Meni je na obje i engleski i srpski jezik i nemam problema.

Na najnovijoj verziji softwera za telefon si?

Probao sam sve da palim i gasim nista...devojka na p10 lite ista podesavanja ko ja nikakvi problemi ja od pre jedno 2 updejta imam ovo, cak ni clean wipe nije resio...

Jesam. Usput, i meni je uključen spell checker.

Na najnovijoj verziji softwera za telefon si?

Probao sam sve da palim i gasim nista...devojka na p10 lite ista podesavanja ko ja nikakvi problemi ja od pre jedno 2 updejta imam ovo, cak ni clean wipe nije resio...
Malo progooglaj. Verovatno nisi jedini.

Da se i ja požalim. Meni nije riješen wifi problem sa ovim pačevima što su izašli. Vrti se tu neđe oko 40mbit. Mada definitivno nije problem 3. svijeta. :)

googla, postoji cak topic na xda, bez odgovora....ne bi pisao ovde sigurno prvo...reko mozda neko moze da pomogne ovde ko ima telefon....

@Nekron , pa i meni to stoji u notification baru , ali ne trazi mi da biram bilo sta , jednostavno imam podrazumevano Gboard i to je to , ne razumem sta ti tacno bode oci ako mozes normalno da kucas tekst ?

Jel vredi uzeti P10 za 450 - 500 evra ?

Ko ima p10 neka mi kaze da li je slowmotion snimak kao na p9 taman. Ovamo je bukvalno u osvetljenoj sobi mracan snimak, mozda su popravili na p10

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Ne znam nexus 5x da li si koristio,ali na njemu je slow normalne svetline.

Veći je senzor na 5x, ulazi više svetlosti. Sve ti objašnjeno tamo u linku koji sam okačio [emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Steta za to, mada retko ko I koristi taj slow tako da nije neki problem.

Da li vam se zatamnjuje ekran za 30% kad otvorite svaki put chrome i google email?

To je Huawei bug. Ima i na P9.

6b9c54dd910bb5833c51a5e4b1e150dd.jpg

Jel OK ova cijena za ovaj P10 plus? Ispane 887,04€. Ne racunam paket koji koristim, to potrosim...

Послато са 6043D уз помоћ Тапатока

Превише је.
Код мене у Италији телефон уз уговор кошта 500е, на 2.5 године, уз тарифу од 15е месечно. Или 560 уз тарифу од 10е.

Poslednja izmena:
Vrh Dno