Šta je tu odlično ?
Signal odličan, wifi uključen, ima awake ...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
@ Goxy , cestitke pre svega i da te fino sluzi , ja se razmisljam da li da pazarim , takodje ovu verziju 6/128 , znaci u punoj snazi. E sad , ok , ljudi kazu extra stranje baterije i sve , ali sa 3750 mAh bi morala vise da daje , ja kod sebe imam Honor 7 vec nekih 1.5 godinu i u pocetku mi je izvlacio 6h sot bez problema , nisam ga koristio kao dual sim , ali whatsapp,fb,real racing 3, umeo sam da ne ispustam iz ruku u pocteku i sluzio je fenomenalno , znaci out of box , sad kako su dolazili update i slicno cini mi se da je baterija polako odradila svoje , sad se jedva nekad desi na 5h sot-a da izvuce , takodje ono sto me mnogo nervira kod Huaweija je kada pada procenat baterije odmah padaju i performanse telefona , to bas ume da iritira kad se igraju igrice.
Iskreno nisam odusevljen tvojim screnshotovima , obican p10 ne ulazi u moj izbor , ali Plus svakako , prelep je telefon i ja bih ga pazario u crnoj boji , ima stereo zvucnike koji nisu klasicni i lepo postavljeni , ali daju dosta dobar rezultat. Sto se tice dizajna meni je zaista predivan telefon sto sam i napisao ranije i ne smeta mi sto lice na jabuku uopste. Iskreno cekam da izadje Honor 9 , da vidimo sta ce da ponudi , ali trenutno je Plus favorit uz povremeno zmirkanje ka U11.
Nadam se da neces imati problema i da ce lepo da te sluzi 🙂
Još gori od folije, traži neko dobro staklo.Kakav krš od folije su stavili na telefon da čovek na poveruje. Ovo je verovatno najgora. Na Honoru 5X je bila folija koja je bila magnet za otiske ali samo jedan potez magičnom krpom i sve nestane. Ovde bolje ne dirati jer samo ga još više umusavi. Mislim da će sutra biti uklonjena. Jel neko već skidao foliju na P10\Plus. Kakav je sam ekran po tom pitanju?
Poslato sa Huawei P10 Plus DS uz pomoć Tapatoka
Nema neko baš dobro. Naručio sam neko nillkin pa kad mi stigne ću da skinem foliju pa ću videti da li će mi trebati uopšte.Još gori od folije, traži neko dobro staklo.
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Kako je gasis?I ja ga koristim nedelju dana i preezadovoljan sam (prethodno sam preko godinu dana koristio S7)
Taj multifunkcionalan fingerprint senzor je sjajan! Swipe left za multitasking i pražnjenje memorije, long hold za back na home screen i short hold za back, dugmići su mi apsolutno nepotrebni!
Kamera je odlična, (bolja od S7 pa kako god), baterija solidna, (obavezno isključiti aplikaciju health koja je po defaultu upaljena), većina bloatware-a mo že da se ukloni što je odlično...Dialer je par svjetlosnih godina npr. u odnosu na Samsung, fantastično odrađena aplikacija...
Sent from my P10 using Tapatalk
Udjes u app pa me/setting/notification message panel i odstikiras strikirano i eto.Kako je gasis?
Pisem sa p10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari