Šta je novo?

Huawei P10 lite

To sam i ja pomislio. Kada je krenulo da ne radi, tj. da se ne pojavljuje ekran sa crvenim i zelenim krugovima za prevlačenje i javljanje, pogledao sam kada sam poslednji put uspešno odgovorio na poziv i da li se posle toga nešto apdejtovalo. Tu noć su se apdejtovali Google Meet, Youtube, Google, Maps, čini mi se i Chrome i Maps.
Na kakav restart misliš? Palio sam ga i gasio zilion puta, ulazio u onaj meni, brisao keš particiju i ništa.
Instaliraj alternativni dialer, resice ti problem.

Ja sam instalirao ocu neki "iOS dialer", teško mogu da ga nadjem na Play Storeu da modernim uređajem, ali mislim da će svi raditi. Nažalost, nijedan nije ad-free...

Da li si probao google dialer? Nisam siguran da li je i dalje podržan u toj verziji androida.

Proradio:
True Phone Dialer & Contacts
tIaCcA7xdzl-7f--MatjZLOsrZlHzfHoJA-97Yi61SYgV4HxhMg5zrv3do-CcyDR19k=w240-h480

:)

Evo i otac se zali na isti problem.Ja odradio i Hard reset.Radilo jedan dan i opet isto.Nesto ga zeza,a sta je,ko zna?

Pozdrav,potrebna mi je pomoć.
Slučajno sam izbrisao sve sa telefona sa twrpom.Pokušao sam da flashujem stock firmware za was-lx1 ali izbacuje mi grešku failed to mount odm partition.Može li neko da mi pošalje link za sistem i da mi kaže zašto mi izbacuje tu gresku.

Pozdrav,potrebna mi je pomoć.
Slučajno sam izbrisao sve sa telefona sa twrpom.Pokušao sam da flashujem stock firmware za was-lx1 ali izbacuje mi grešku failed to mount odm partition.Može li neko da mi pošalje link za sistem i da mi kaže zašto mi izbacuje tu gresku.
Mnogo šturo pitanje. Prvo koji sistem je u njemu, koji region, koja verzija. Zašto sa twrp zelis stock rom kad za to ide dload? Odavno nemam taj telefon, ali mogu da ti dam neki link za dload, ako postaviš detalje o telefonu.

Mnogo šturo pitanje. Prvo koji sistem je u njemu, koji region, koja verzija. Zašto sa twrp zelis stock rom kad za to ide dload? Odavno nemam taj telefon, ali mogu da ti dam neki link za dload, ako postaviš detalje o telefonu.
Samo znam da je Huawei p10 lite was-lx1 3 gb i da je imao emui 5.1.1 kupljen je u vipu.Instalirao sam twrp usao sam u wipe i sve sto je bilo tu ja sam izabrao.
Probao sam da fleshujem lineage 17.1.Telefon posle toga samo bootlopuje ili u Erecovery ili u Twrp.
Treba mi samo link za sistem.
Kako mogu da saznam ostale informacije o njemu koje su ti potrebne?

Samo znam da je Huawei p10 lite was-lx1 3 gb i da je imao emui 5.1.1 kupljen je u vipu.Instalirao sam twrp usao sam u wipe i sve sto je bilo tu ja sam izabrao.
Probao sam da fleshujem lineage 17.1.Telefon posle toga samo bootlopuje ili u Erecovery ili u Twrp.
Treba mi samo link za sistem.
Kako mogu da saznam ostale informacije o njemu koje su ti potrebne.
Znači skroz je obrisano, sve.

Znači skroz je obrisano, sve.
Ovde sam svojevremeno pravio uputstvo za unbrick i bas je za Emui 5.
Međutim kod mene nešto neće androidost. ru, mozda je trenutno nesto.
Problem je i ako telefon nema region C432, jer moze da bude i neki za azijsko ili kinesko trziste. Svakako poksaj sa ovim, nece mu se nista desiti.
Samo ako ne otvori andridhost onda mora da se trazi negde na drugom mestu servisni rom.

Da, moze da bude bilo koji, i kolko se secam ako je dual sim išli su parni projevi na kraju. Treba da nadje ovaj Lx1 C432B182 ako je dual sim , ali ja ne mogu da nadjem, cak su i na ruskom forumu neaktivi linkovi. A ako ima twrp jedino da pokusa sa nekim custom romom za emui 5 sa xda bar da kolko tolko telefon digne sistem.

Pozdrav,
Nije dual sim to je single sim sa 3 gb rama
Kako da vidim build no samo se bootuje u Erecovery
I gde mogu da nadjem servisni rom za njega ne rade ovi android host linkovi
treba mi nemam drugi fon a nisam bas pri parama da dajem 4000 hiljade za popravku
Hvala

Pozdrav,
Nije dual sim to je single sim sa 3 gb rama
Kako da vidim build no samo se bootuje u Erecovery
I gde mogu da nadjem servisni rom za njega ne rade ovi android host linkovi
treba mi nemam drugi fon a nisam bas pri parama da dajem 4000 hiljade za popravku
Hvala
A jesi uspeo iz erecovery nesto? Da li si pokusao da ga spojis sa Hisuite na racunaru pa da ides na opciju Recovery system? Ako je bio na Android 7 tj Emui 5 naci ćemo neki rom. Jedan da bude za c432 pa ako nece taj onda C738 za Vip.

A jesi uspeo iz erecovery nesto? Da li si pokusao da ga spojis sa Hisuite na racunaru pa da ides na opciju Recovery system? Ako je bio na Android 7 tj Emui 5 naci ćemo neki rom. Jedan da bude za c432 pa ako nece taj onda C738 za Vip.
hi suite kaze da mi ne podrzava tu opciju
nista dajte te linkove ako nadjete ako ne hvala u svakom slucaju

ovi androidhost linkovi ne rade
Mozes da pokusas sa ovim metodom obzirom da ti je otkljucan bootloader

Firmware (c432) i neparni broj za single sim skidas sa ovog linka
Ili ako nece C432 pokusaj sa C738 koji je za vip.
Cak mislim da tu u HWota za racunar imas i skriptu da konvertujes oeminfo iz single sim u dual sim. Zaboravio sam vise kako izgleda, ali znam da je moglo. Prošlo je dosta godina.

Poslednja izmena:
ovi androidhost linkovi ne rade
Evo nasao sam ti za twrp stock rom. Fleshuj sa twrp taj prvi 197 on ti je za single sim

Ako nemas C432 region ili ti ne prodje ovaj gore firmware b197 onda izvrisis rebrand u twrp, fleshujes oeminfo c432 za Lx1, i onda fleshijes firmware za dual sim b198 i dobijes dual sim telefon

Poslednja izmena:
Evo nasao sam ti za twrp stock rom. Fleshuj sa twrp taj prvi 197 on ti je za single sim

Ako nemas C432 region ili ti ne prodje ovaj gore firmware b197 onda izvrisis rebrand u twrp, fleshujes oeminfo c432 za Lx1, i onda fleshijes firmware za dual sim b198 i dobijes dual sim telefon

Hvala puno probam ovo sve kad dodjem sa posla javljam ako proradi

Nazad
Vrh Dno